zuzanka,no,no!!!laska z ciebie pewnie,ze ho,ho!!!!!kobieto,podziwiam,ze masz taki zapał,zeby ćwiczyć!!!!!!!!!!!!!!aaaaaaa,mam jeszcze fajny przepisa na taką zimną przekąskę

.SKŁADNIKI-plastry dobrej,chudej szynki,słonecznik łuskany,serek topiony,najlepiej hohland smiatankowy.WYKONANIE-słoecznik prażymy na patelni,po jakims czasie dodajemy do niego serek topiony,ciągle mieszamy,zeby to się nam ładnie rozpuściło!!!!Dgy mamy fajna mase z serka i słonecznika,to smarujemy tym plastry szynki i zawijamy w ruloniki.Układamy na talerzu i wkładamy do ladówki,zeby to nam fajnie zastygło.Świetna przekąska:-).Tą przekąskę robi ę tez zserem białym dosdaje tam sól,piepsz,szczypiorek,troszkę smietany,robie z tego taka masę i tym samruję szynke

ale mi osobiście bardziej smakuje ze słonecznikiem. Kobiet dziś miałam se.............................sniło mi się DWÓCH KSIĘŻY!!!!!!!!!!!!!ha,ha,ha!!!!!ostatnio jeden,dzis juz dwóch!!!!!!!!!!!!!!

i co smieszne jeden nasz były proboszcz,a drugi teraz obecny!!!!!!!!!!!!!juz sprawdzałam co to oznacza ten sen...,że zostaną mi wybaczone złe uczynki!!!!!!!!!!!!!!!

o matko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!