Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

bo mam ciąguty hehehe
Jutro 4, to też niewiele... a w pidżamce też nie śmigałam do 17:-) Po pracy zrobiłam sobie spaghetti, zasiadłam przed kompem z zamiarem poklikania na BB, ale przypomniałam sobie, że muszę zadzwonić do teściów, bo dziś przyszła do nas ekipa budowlana, mają wykończyć ściany itd. No i jak zaczęłam z nimi gadać, jak mi się teściu rozgadał, to nie mogłam mu przerwać
;-)no i tak mi zeszło do teraz...niby pół dnia wolnego, a zleciało, że szok!!!!
jak wczoraj ogarnęłaś garaż, to teraz zrób sobie przerwę...nie ma co się tak żyłować;-) zostaw sobie coś na potem
A powiedz...kiedy zaczynasz pakowanie torby do szpitala? wiem..wiem..że jeszcze dużo czasu...ale coś czytałam na innych forach, że niektóre dziewczyny już 2 miesiace przed są spakowane...sama nie wiem kiedy zacząć?
muszę poczytać, może jakąś listę znajdę...ehhh zielona jestem!!!!OMGkatiuszka no własnie nie mam torby spakowanejtak do mnie dotarło dzisiaj,ze 4 tygodnie mi zostały
...chyba czas sie spakowac
![]()
dobra jesteś;-):-) to ja się zastanawiam czy już pakować, a Ty masz już tylko 4 tyg. i jeszcze nie masz!!! ja bym chyba nie wytrzymała...Myślę, że tak po świętach to już to zrobię, na razie wertuję neta w poszukiwaniu list na poród w UK. No i oczywiście boję się czy czegoś mi nie braknie itp..itd..
Niedawno wsunelam porcyjke
Od 2 dni czasem mnie pobolewa, ale to moze znaczyc wszystko-na @ i na II jak juz wiemy
Wiem, wiem, mam spozniony zaplon;-)
Dziecko wyczuło Dziecko
boszszsz zacznij może dobrą passę, co?!!!!!!!!!!!!!!! plis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bądź w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
zwłaszcza jak poczytałam co sądzi o ćwiczeniach na mięśnie brzucha
no w sumie to żartuję ;-) masz jeszcze przecież kupe czasu.. co innego Kok.o ale ona już wszystko wyprasowała i poukładała tak że w każdej chwili wszystko myk do torby i heja!
;-)
zatem biorę się do roboty!
:-) i jak to mój gin mówi: albo rybka albo akwarium.. tym razem chcę jedno i drugie!