reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kok.o ale w sumie czy Ty musisz dziś coś zrobić??? nie szukaj motywacji bo stracisz dzień! obejrzyj coś, poczytaj albo po prostu poleż i myśl o niebieskich migdałach :tak:

a jak tam nasz drugi forumowy pracuś Katiuszka???

reklama
No wlasnie Kok.o odpoczywaj!!

Ja juz poodkurzalam, umylam podlogi i starlam kurze. Nawet zrobilam i wywiesilam pranie, bo u nas po deszczowych dniach wylazlo slonce, to moze choc troche sie przesuszy:tak: Jakos zglodnialam od tego sprzatania.

A gdzie sie podziala Zuzanka???

Zuzę dziś na wątku o adopcji widzialam.. myślałam ze tu wpadnie.. wczoraj z rana była zajęta moze teraz też szuka wolej chwili, Zuza odezwij się! czujesz jakieś zmiany po tabletkach???

poczytałam o kursach i o nastawieniu jakie teraz macie - zaraź trochę tym nastawieniem! plis!!!! :sorry:

hihi Ani@k no właśnie siedze teraz bezproduktywnie przed tv i jakies seriale ogladam:szok: Czyli praktykuje nicnierobienie;-):-) A popracowac musze na kompie,wiec tez sie nie przeforsuje..tylko sie jakos zabrac nie moge;-)
A o karmieniu mielismy teorie, jak czesto i długo karmic, co robic przy nawale,zastojach i zapaleniu piersi, a w pon.bedziemy praktrykować-przystawianie lalki do sztucznego biustu manekina:-)
a katiuszka to pewnie dzisiaj do 17 w piżamie bedzie latać;-):-)

o jejciu! nawet nie wiedziałam że praktykę z karmienia też w sr prowadzą :szok:

ja z kolei ze sztuczną piersią miałam do czynienia ćwicząc masaż serca na fantomie! męskim fantomie.. a czy jest damski fantom??? :confused2:

technika!

a wiecie że kardiolog (załóżmy że dobry) nie wie dlaczego jak serce parcuje to wytwarza prąd???

o reanimacji niemowlaków i małych dzieci też miałam..

Ostatnia edycja:
yyyy..ale prąd elektryczny? czy energie, ktora mozna by w prad zamienic?:eek:

przeczytałam co zuza napisała na "adopcji"...normalnie piękne!:tak: heh wzruszyłam sie troche:zawstydzona/y:

reklama
Do góry