reklama
No wlasnie Kok.o odpoczywaj!!
Ja juz poodkurzalam, umylam podlogi i starlam kurze. Nawet zrobilam i wywiesilam pranie, bo u nas po deszczowych dniach wylazlo slonce, to moze choc troche sie przesuszy
Jakos zglodnialam od tego sprzatania.
A gdzie sie podziala Zuzanka???
Ja juz poodkurzalam, umylam podlogi i starlam kurze. Nawet zrobilam i wywiesilam pranie, bo u nas po deszczowych dniach wylazlo slonce, to moze choc troche sie przesuszy

A gdzie sie podziala Zuzanka???
Ani@k
Fanka BB :)
Zuzę dziś na wątku o adopcji widzialam.. myślałam ze tu wpadnie.. wczoraj z rana była zajęta moze teraz też szuka wolej chwili, Zuza odezwij się! czujesz jakieś zmiany po tabletkach???
poczytałam o kursach i o nastawieniu jakie teraz macie - zaraź trochę tym nastawieniem! plis!!!!
poczytałam o kursach i o nastawieniu jakie teraz macie - zaraź trochę tym nastawieniem! plis!!!!

kok.o
hihi Ani@k no właśnie siedze teraz bezproduktywnie przed tv i jakies seriale ogladam
Czyli praktykuje nicnierobienie;-):-) A popracowac musze na kompie,wiec tez sie nie przeforsuje..tylko sie jakos zabrac nie moge;-)
A o karmieniu mielismy teorie, jak czesto i długo karmic, co robic przy nawale,zastojach i zapaleniu piersi, a w pon.bedziemy praktrykować-przystawianie lalki do sztucznego biustu manekina:-)
a katiuszka to pewnie dzisiaj do 17 w piżamie bedzie latać;-):-)

A o karmieniu mielismy teorie, jak czesto i długo karmic, co robic przy nawale,zastojach i zapaleniu piersi, a w pon.bedziemy praktrykować-przystawianie lalki do sztucznego biustu manekina:-)
a katiuszka to pewnie dzisiaj do 17 w piżamie bedzie latać;-):-)
kok.o
no, ja bylam jakis czas temu na kursie pierwszej pomocy i tam cwiczylismy m.in.reanimacje niemowlaka, na fantomie:-)
kok.o
yyyy..ale prąd elektryczny? czy energie, ktora mozna by w prad zamienic?
przeczytałam co zuza napisała na "adopcji"...normalnie piękne!
heh wzruszyłam sie troche

przeczytałam co zuza napisała na "adopcji"...normalnie piękne!

reklama