reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

witajcie!!!!!!!!!własnie dzwoniłąm przed chwilą,wyniki Adama juz są,Ale Adam jezdzi do pracy z 3 ludzi,wiec po pracy przyjedzie prosto do domu,nie bedzie z ludzmi jezdził na koniec wrocławia po pracy:sorry2:Jutro laboratorium jest czynne do 13,Adam pracuje do 14,wiec ich tez nie odbierze///////ale w niedziele idzie na nockę,skonczy ja w poniedziałek rani i prosto po pracy tam pojedzie,bo na nocke bedzie jechał sam,wiec prosto po pracy odbierze wyniki,jest tam czynne od 7.30 wiec w poniedziałek sobie podjedzie.Mam stresa,ze hejjjjjjj!!!!!!choc,nie nastawiam sie,ze wszystko jest oki!!!boje sie....:-(Dzięki Ani@k.....nastrój jakby to powiedziec.......hhhmmmm,moze odrobine lepszy jest...sama nie wiem,cycki mnie tak napierda....,ze szok!!!wiadomo co to oznacza @ !!!!!zbliża się!!!!!!!!!

reklama
Ani@k,co do sałatek,to naprawde szczerze polecam ze słonecznikiem!!jest pyszna i bardzo łatwa w przygotowaniu:-),i jest bardzo,bardzo smaczna!!!! SKŁADNIKI:kapusta pekińska,pół kg.pieczarek,pierś z kurczaka,paczka słoneczniku łuskanego,czosnek,majonez,jogurt naturalny. WYKONANIE:pieczarki kroimy drobno i smażymy je,podajemy przyprawy do smaku.Słonecznik prażymy na patelni,bardzo czaest mięszając,zeby sie nie przypalił,tylko przyprażył(na patelni BEZ OLEJU)!!!piersi kurczaka również kroimy w kosteczkę i smażymy jes.Kapuste pekińska kroimy dosyć drobno!!!gdy słonecznik,pieczarki,piersi sa zimne,wszystkie składniki mieszamy razem,dodajemy ząbek czosnku(lub wiecej,zależy czy ktos lubi bardzo czaosnek)do tego troche majonezu i troszeczkę jogurtu!!Majonezu i jogurtu nie za duzo!!!mieszamy wszystko i odstawiamy do lodówki przed podaniem!!!

Robię też sałatkę z tortelini.Kupuję te z grzybami.Jak je ugotuje to dodaję szynkę,ser żółty,kukurydzę,pomidorka,fasolka z puszki też może byc.Tez jest bardzo smaczna.Czesto jest tak,ze do niej dodaje to co mam akurat w lodówce:p)

Heloł kobity :-)
Ja w robocie podczytuję co tam klikacie:tak:
Ani@k robię jeszcze badania krwi te co miałam zalecone przez Magika Tzn.: ukł.krzepnięcia,Amh,p/ciała p/jajnikowe i w kierunku zespołu antyfosfolipidowego a no i wymazy do Hsg.
A i na test po znaczy PCT.
Myślę że z plamieniem możesz spokojnie zrobić sobie badania:tak:

Ja też wzruszyłam się jak przeczytałam posta Zuzanki:tak:
Zuzanka jesteś WIELKA :tak:

Zaciążone
te suwaczki zawalają wam jak szalone :tak: Nawet nie wiem kiedy ten czas tak szybko miną :tak: W kupie raźniej i cieszę się bardzo że tu do Was trafiłam :-**

Pozdrowienia z chłodnego wschodu:tak:

Ostatnia edycja:
Kasica dzięki :*** tą ze słonecznikiem spróbuję a z tortellini też taką robię - tylko ze ja często tortellini z szynką kupuję :tak:
a wyników Adama nie możesz Ty odebrac??? np. przed praca - myk do przychodni i wyniki na weekend będą :tak: a kiedy do lekarza idziecie???
Caterina dzięki :*** układ krzepnięcia??? ja myślałam że ten zespół antyfosf. to jest na krzęepnięcie.. a to jeszcze coś innego, może tez zrobię? choć Magik mój nie mówił o wynikach na układ krzepnięcia..:dry:

..ale miałam badane aptt i Magik powiedział że tego badania nie robi się często bo zazwyczaj jest na tym samym poziomie.. dlatego pewnie nie zalecił wszystkich innych z zakresu układu krzepnięcia..

Ostatnia edycja:
caterina,kiedy bedziesz miała zabieg hsg??????drożnosc jajowodów miałaś robioną????Ani@k,jeszcze robię taką. SKŁADNIKI-udka wędzone(ja kupuje paczkowane tam jest sztuk 2),puszka kukurydzy,seler konserwowy,3-4 ogórki korniszony,majonez.WYKONANIE-udka obieram z mięsa i kroje na kawałki,srdeniej wielkości,do tego dodaję seler(nie koniecznie cały słoik),pokrojone ogórki i kukurydzę.Wszystko razem mieszamy i dodajemy majonez,nie za duzo!!

niestety ani@k,tez nie moge odebrac ja,my tez z 2 kobietkami jezdzimy do pracy!!a klinika od mojego zadładu pracy jest oddalona o jakies 15 km!!musze cały wrocław przejechac!!wiec nie ma szans!!!cóż,poczekam do poniedziałku!!Niby jestem ciekawa tych wyników....a z drugiej strony jakos...nie!!!llekarza mamy 10 grudnia,to jest ponad za tydzień.

aaa.. no ale skoro lekarz dopiero 10 grudnia to luz! :tak:

coś mi się widzi że niedługo będzie bardzo bogato u nas na wątku w nowe Fasolki :tak: (niekoniecznie w sałatce;-):-))

cześć dziewczynki,
ja dzisiaj o 5:50 pobudka ",moje dziecko" zawieżć do wawy na występ szkolny ,kawał spory więc dzieciaka zawiozłam coby nie błądziła ;-)ja od razu wracając na targ zajechałam kupiłam warzywka ,buraczki w słoiki będę robić w przyszłym tygodniu, a dzisiaj gotuję krem z brokuł i ptysie do tego ,

Ani@k no takich znajomości nie mam przed tv z nią ćwiczę i już powoli ogarniam bez odpoczynku jej pierwszą płytę ,bo drugą strach się bać żeby ruszyć bo tam wycisk nie zły jest ok h ,ale po tygodniu już czuję się lżejsza i zgrabniejsza :tak:pomierzyłam się więc przed świętami dam znać ile mi spadło cm ;-)co do picia mojego M to nie zabraniam mu jak ma ochotę ,bo ja już odpuściłam w starankach na razie i niech się dzieje wola nieba:happy:

dziewczyny dzięki bardzo wiecie za co :***
Aleksis ja zaciskam za II no w końcu ,któraś musi przełamać złą passę no!!!!!!!:wściekła/y::angry:
Caterina to za udane i dobre badania &&&&

u Nas dzisiaj ziąb i deszcz ze śniegiem przeplata brrrr

reklama
Ani@k APTT jest jednym ze składników układu krzepnięcia tak więc luz :tak:

Kasica Hsg to jest własnie drożnoćś jajowodów :tak:

No jak sie tak mocno do roboty wszystkie starające zabierzemy to posypią się dwie czerwone II:-)

Do góry