reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ahoj dziewczyny :-)
No i monitor mam do mycia a wszystko przez Kok.o i zajady Ani@k:-D:laugh2:
Kobity tu się kawę pije a jak człowiek brechtnie to wiadomo co z tą kawą się dzieje:rofl2::eek:

Ja wam monitor do czyszczenia wyśle a wy mnie sernika :rofl2:

Wolne mam dzisiaj :tak: Więc se posiedzę i pojem bo jak to mój M powiedział trzeba wyjeść wszystko z lodówki:tak:Bo szkoda żeby się zepsuło :eek:

A potem to ja też zapisuję się na cosik co mnie pozwoli oponkę zimową zgubić :confused2:

Pozdrawiam ze śnieżnego wschodu:baffled: No bo dawno śnieg nie padał :crazy::no:

reklama
Witajcie,

wlasnie, mi sie zajad robi od czasu do czasu... To chyba niedobor cynku? Musze poczytac

Kochane, wredna malpa @ przylazla nieproszona. W nocy plamienie, teraz juz krew. Kurcze, juz po 21 dniach...
Wczoraj juz mnie bolalo w krzyzu, czasem skurcze, wiec stalo sie nieuniknione.
Muma-ten bocian chyba do Pieknej sobie pofrunal.Szepnij mu slowko, zeby do mnie do Aachen zalecial, ze tutaj sloneczko, ladne panienki bocianowe
sobie po lace spaceruja, moze sie skusi

Wlasnie sprawdzam te programy Ewy Chodakowskiej...Moze sie skusze, bo dupsko rosnie i rosnie.

Milego dnia

Aaronka?

Hej,

U mnie też śnieg znów wali :crazy::baffled:..

Jutro Jula na egzamin a my sami w tej białej krainie ;-)

Też się wczoraj wieczorem ubawiłam tym co Dziewczynki pisały :-D
kok.o jednak na to cięcie trzeba trochę uważać, ja w pierwszy dzień świąt odsnieżałam ostro z eMem i później 2 dni tak mnie brzuch bolał, że chodziłam zgięta w pół...

Ja Wam jeszcze zapomniałam powiedzieć, że mój Synek woła cały czas mamamamamamamama - narazie na wszystko i głównie jak jest 'źle' I nad ranem też woła mamammama więc to chyba w sumie o mnie chodzi ;-):-)
Chciałam go karmić wyłącznie piersią przez pół roku , tak jak zalecają ale jak widzę jak się rwie do naszego jedzenia i picia i po tym jak mi już ()() odpadają (tak doi) to się na poważnie zastanawiam czy by nie zacząć wcześniej jakiejś marchewki czy zupki. Dziś będe czytać i może zacznę te dwa tygodnie wcześniej.

Aleksis - :-( cholera palant jeden z tego bociana, przytulam mocno..
Miłego ciepłego dnia,
Buziaki :happy:

hej kobitki

u Nas ruszyliśmy pełną parą z remontem ,jak to się mówi *******nik po całości :rofl2::confused2:

Aleksis tulę mocno kurcze musi się kiedyś udać &&&&&&&&
Muma to chyba dobrze jak mówi pierwsze mamamama:-)
kok.o wariatko nie forsuj brzucha tak mocno ,

ja wczoraj 2 h ćwiczyłam i tak przyjemnie zmęczona wróciłam ,dzisiaj na saunę jeszcze wejdę :tak:albo solarkę zaliczę :tak:;-)

ohoho słyszę tylko jak kafelki lecą w łazience :happy::happy::happy:

hej!!!!!!!!!!!!!Aleksis kochana...przytulam bardzo,bardzo,bardzo mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!całym sercem jestem z Toba!!!!!!:tak:Kurcze dziewczyny,wiecie,co???.....ostatnio jakos nie układa nam się...tzn.mi i Adamowi:sorry:jakos nawet mało sie "przytulamy",On czesto mówi,ze jest zmęczony,albo po prostu nie mam siły:-(,wiecie...ostatnio zapytałam co jest grane...wiecie co mi powiedział??????,że jak mamy się kochac,to on czuje sie jakby szedł do roboty...bo on wie,ze wtedy mam dni płodne,i koniecznie chce z nim sie kochac,a potem mija wszystko...hmmmm jest w tym jakas racja....powiedział,ze on bardzo chce miec dziecko,ale nie chce sie kochac z zegarkiem w reku,ze to planowane,ze teraz dni płodne i teraz kochac sie mamy,on chce spontanicznie,bez planowania,liczenia itd...Wiecie co..??wczoraj cały dzien przeryczałam jak mi to powiedział,wiecie co..?bo ma racje!!!Ja tylko moge domyslac sie co on czuje,jak jego to wszystko męczy ,to leczenie,jezdzenie itd...ale jezdzi i nie narzeka!!bo chce byc ojcem!!!Moze to ja faktycznie nie umie go wesprzec w tym wszystkim???!!:-( o sobie,o tym,ze mam teraz dni płodne itd....a On ostatnio tyra po 10-12 godzin w pracy i moze faktycznie nie ma siły....A z drugiej strony co ze mnie za kobita,skoro po dniach płodnych juz Go nie zaczepiam,nie kokietuje na sex,,,,tylko przez "ten"czas...a,potem to juz niech on działa...On to wszystko zauważył,ze ja "szaleję"wtedy gdy sa te dni,a potem pasuje...cóz chyba kazdy by sie wkurzył,no nie??!!Dziewczyny sorki,ze tak sie wyrzaliłam,ale nie wiem co mam robic z tym wszystkim....:-(po prostu mi smutno,cholernie smutno...

odebrałam wyniki TSH 2,54 mam więc spokojnie pomału sobie spada ,super wiem przynajmniej ,że jest coraz bliżej :tak:

uciekam dalej do roboty

buziaki

kasica nie łam się

Kasia głowa do góry!
Moze jednak warto dac mu czas, nie naciskać, w miarę możliwości kokietować, przetrwać ten czas, Ty wiesz kiedy masz płodne, a faceci przeważnie nie. Duzo od Ciebie zależy i nie naciskaj. Wiemy ze czas ucieka ale jak sie odpuszcza to jest ciąża, jestem tego przykładem doskonałym.
Ściskam mocno Was! Bedzie dobrze!

reklama
ostatnio pokazywałam Wam moją wymarzoną suknie, pamietacie moze, dzis zaczełam szukac ciązowe, hehe
nr.1 moj typ na dzis:-)a Wasze?
2s.jpg1s.jpg3s.jpg4s.jpg5s.jpg

Załączniki

• 2s.jpg
    2s.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 45
  • 1s.jpg
    1s.jpg
    27,2 KB · Wyświetleń: 47
  • 3s.jpg
    3s.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 47