reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

kasica *** napij sie , pobiegaj, brwi moze zrob i dobrze bedzie !!! Masz Adama, cieszcie sie soba, nie zapomnisz o dniach plodnych ale juz jemu daruj co i kiedy;-) Nie wyluzujesz ale odrobinke moze nastawienie zmien :-)

Szyszka - te kiecki super , w moim stylu, ja mialam taka z Cymbeline ale daaawno temu.. Moze kiedys zeskanuje bo cyfrowek nie bylo wtedy. I cywilny w niej bralam :-)

kok.o - spokojnej nocy po szczepieniu Wam zycze

Ja jutr bez kompa zostaje ale z tel cos skrobne jak teraz :-)
Papa.

reklama
Czesc,

Kasica
-przykro mi, ze tak sie tym wszystkim gryziecie...Wiem, co czujesz, ta obawa, ze sie nie uda.Ale wierz mi, ze Wam sie uda, bo przeciez jestescie zdrowi, i staracie sie jak mozecie. Dziewczyny maja racje, nic na sile...Moj tez mi powiedzial:Jestem zmeczony, ale jak sie skupie to moge Cie prze...ciec, ale nie o to chodzi..Wtedy sobie pomyslalam,ze to jest k...a nienormalne, aby w ten sposob sie nawzajem traktowa.To naprawde zenujace. Ale my kobiety mamy swoj spryt, swoje sposoby, wystarczy niewiele... Mezczyzni potrzebuja pochwal jak malo kto, akceptacji, powiedz mu, ze jest cudowny, ze go naprawde pragniesz. Bo wychodze z zalozenia, ze tak jest. Zobaczysz, ze to zdziala cuda
Porozmawiajcie.Trzymam kciuki

Zuzanka- przyznaj, nie mozesz sie doczekac na efekty remontu? Buziaki dla Ciebie

Mumo-bocian sie poprawi i tez do mnie zawita:tak:

Kok.o-kobito, powolutku, uwazaj na siebie pls
Pieknaszyszunia-ta "firana" mi sie nie podoba, dla mnie tzw. Wies spiewa, wies tanczy, reszta ok, podobaly mi sie z tym owalnym dekoltem, takim opadajacym na ramiona, to takie eleganckie

Caterina-co bedziesz porabiac w te wolne?
Ani@k a jak Twoja Fasolinka?
Katiuszka jak Twoja Kruszynka? Aaronka sie tez nie zameldowywuje.napisz please

Przyznam sie Wam, ze walnelam sobie glebszego Zoladkowej na ta okolicznosc @
Najwazniejsze, ze smakuje, co nie?:-D

Jak to mowi moja przekochana mama: co mam w dupie, nikt mi nie wylupie! Wszystko i na temat:-D

Ahoj dziewczyny z zimowej krainy ;-)
Cholera jakbym chciała śnieg tyle oglądać to bym się do Laponii wyprowadziła :eek: Chyba trzeba o Kanarach pomyśleć:tak:

Aleksis
tulę mocno :-*** Cholerna @ :wściekła/y:

Kasica dziewczyny już wszystko napisały . Dbaj o Adama jak najlepiej potrafisz:tak: Wiesz mój M też chyba miał takie odczucia tyle że on pary z ust nie wypuści . Ale sama na to wpadłam i dopieszczam go cały cykl:tak:

Pozdrawiam ze wschodu ,zimowego :eek:

Szyszka mnie się podobają te trzy w kupie na górze

Ostatnia edycja:
elooo:-)
witam sie zimowo;-)
Aleksis :-(:-( trzym sie kobitko, zalej @ pyszną wódzią i wypij tez porcje za mnie, bo mam wielką ochote na małego kielonka cytrynóweczki;-):-D

caterina Ty dzis sie w domu opitalasz? :-)
zuza kafelki już skute? ciekawe, czy bedziesz kladla nowe czy farbą polecisz łazienke....

pozdrowionka dziewczyny:-)
p.s Mloda noc standardowo spędziła, dzisiaj troszke marudzi, ale co tam... gorączki nie ma więc luz.

cześć dziewczyny

ja dzisiaj coś ciężką noc miałam co h się budziłam do łazienki na siku jakiś obłęd a od dzisiaj nie mam już kibelka i będę musiała tuptać na dół do dziadka do łazienki ....:crazy::baffled:

spijam kawkę pogoda do doopy no ja rozumiem zima w zimie ale na wiosnę żeby tak padało naprawdę coś się pojebutało w tej pogodzie :eek::szok::eek: miałam w planach otwierać okna przy remoncie a tutaj jak otworzę drzwi to ziąb jak cholera :angry: ehhh a co do łazienki to jakiś ten jeden wielki żart ja nie wiem jak kiedyś robili te domy 30 lat temu:sorry: :angry: jak zaczął skuwać płytki to tyle tego tynku ,jakiegoś cementu ,kiepska kanalizacja już teraz wiem dlaczego woda z wanny mi tak leciała kiepsko a czasem nawet stała :confused2: a matulu dziewczyny ,która mnie przyjmie na kilka dni abym nie zwariowała ???:baffled::-D:-)

Aleksis damy radę :*********

kok.o jeszcze do końca nie skute ,jakiś kawałek został jak zaczął skuwać to pół łazienki trzeba zmieniać bo nie tak zrobione :rofl2:a płytki kładę nie maluję farbą

Ostatnia edycja:
zuza pewnie przy kładzeniu tych kafli trzeba bylo ściany równac i stad grubasna warstwa ;-):-) no to szykuje Ci sie wiekszy remont niz zakładałas:sorry: odpływy tez na nowo bedą robione?
kurka u mnie tez sniezek pruszy:wściekła/y:

własnie poczta przyszła i mam książki dla Młodej:-) kupiłam wiersze Brzechwy i tom wierszy dla dzieci roznych poetów (Tuwim, Konopnicka, Mickiewicz, Fredro i inni_). Od dzisiaj czytamy:-)

Hej :-)
Zuzanka - naprawde wspolczuje, my 3 lata w tym domu mieszkamy a wczesniej budowa i wykonczenia brrrr ;-) no ale wszystko przemija remont tez :-):-)

kok.o - male glutki kochaja jak mama czyta, my mamy ksiazki po Julii, terz tylko obrazkowe do pokazywania dokupilam bo Julka swoje 'zjadla ' :-)
Olek po marchhewce i cycku na popitke zadowolony kimie mi na kolanach.Jeszcze nie mowilam chyba - od swiat spimy w swojej sypialni a Oli sam.I jest OK !!:-):-):-)

Muma no to gratki wielkie nic się nie chwaliłaś ,że Oluś dzielny :-)

a książki kok.o są super ja też jestem zwolenniczką czytania dla dzieci:tak:

caterina poproszę w takim razie bo nie wiem czy dam radę długo trzymać :laugh2:

oj a remont mam nadzieję,że sie nie przedłuży bo dostanę apopleksji :baffled::eek::confused2:

reklama
helol

Zuza ja cie z checia przygarne!!!! mam 2 lazienki to cewnik nie bedzie ci potrzebny:tak: pojdziesz z mloda na spacer a ja dom odgruzuje :happy: aaaa masz samoloty Warszawa-Wenecja:tak::tak: z lotniska cie odbiore :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry