reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Muma mam sie dobrze, tylko piersi coraz mocniej bolą..
Siedzę w pracy i kolega zaczął jeść śniadanie wyciągnął jajka i chlebek taki pszenny i jak mi zaleciało kupka niemowlaka to szok :-D:-D:-D aż mną zakręciło. Raczej to mam jakieś specyficzne zachciewajki co do jedzenia, np wczoraj ok 21:00 zachciało mi się żeberek z kapusta, na szczęście były to zjadłam.

reklama
Muma my tez tak planujemy z chrzcinami, Ewcia jak bedzie chciala to ja ochrzcimy. Moj eM mial chrzest niedługo przed I komunią, bo chciał;-) (bo wszyscy koledzy chodzili na religie i szli do komunii ;-):-D )

szyszka kupki niemowlaka jajkiem nie smierdzą..:-D smierdzą.. kupką:-D

hej!!!u mnie juz troche lepiej:sorry:,przemyslałam, sobie,ze faktycznie nic na siłę,skoro Adam nie ma checi na sex w daney dniu,w danej chwili,nie bede go zmuszała.....nie chce,zeby czuł się jak "byk rozpłodowy":no:...wszystko w swoim czasie,kiedy bedzie chec i ochota....i ja moze w głowie odblokuje sie trochę z "parciem"na sex,ze dni płodne,ze sluz,ze to i tamto......Ja dzis do pracy na popołudnie.Szyszunia mi ta sukienka z tymi koronkowymi szelkami bardziej się podoba:-).Nie mam ,dziecka,wiec moze nie powinnam się wypowiadac na temat chrztu itd...ale kiedys bede je miała,to nie bede zwlekała z chrzcinami:no:,jak dzidzia bedzie malutka to ochrzcimy.Moze jestem staroswiecka,lub staromodna,ale ja nie uznaję czegos takiego,ze "dziecko samo zadecyduje"dziecko w wieku7,8,9 lat,tak naprawde nie wie co chce,wiec moik zdaniem długo,długo jeszcze rodzice powinni kierowac takim dzieckiem:tak:.Ale to jest tylko moje zdanie.

kasica brawo, tak trzymaj:tak: czerpcie tylko radosc z seksu a II same wpadną z nienacka:tak::-)
a z chrzcinami to nie sprawa "staromody" czy staroswieckości, tylko przekonan. No ale to kazdy robi jak uważa:tak:

szyszka[/B] kupki niemowlaka jajkiem nie śmierdzą..:-D smierdzą.. kupką:-D

wie wiem, od zawsze miałam do czynienia z takimi kupkami, mam brata o 12 lat młodszego to kupa to była codzienność, i jeszcze w jednorazowych później wszyscy znajomi, sąsiedzi i rodzinka angażowali mnie do pilnowania, wiec mam obeznanie w kupach, ale jajko+chlebek pszenny= smród kupki :-Djak dla mnie

Oooo Szyszunia i jak Ci się układa z bratem ?:-) Bo to taka różnica jak między moimi dziećmi:happy:

Jeszcze co do chrztu kok.o to łatwo nie było w instytucji zwanej Kościołem ale jakoś dało radę ;-) Znalazł się ksiądz, którego przekonaliśmy, że nasz związek mimo, iż bez ślubu kościelnego mógłby być wzorem dla wielu.. I ,że to jak postępujemy ma związek z rozumianą przez nas uczciwością także wobec ww instytucji i jej członków:tak:

Z biletami to czekam aż wrócą do domu J&J ale już mi się coraz bardziej odechciewa:-(

kontakt bardzo dobry! słucha się mnie jak trzeba! ustawiam po katach ja trzeba! i najważniejsze to możemy na siebie liczyć...i kochamy się strasznie... teraz ma maturę wiec "krzyczę na niego" ucz się brat! przypominam mu jak mu dupkę myłam to się czerwieni, chłop jak dąb, ponad 187 cm a ja przy nim kruszyna, ostatnio jak się dowiedział ze jestem w ciąży to podszedł do mnie i bez słowa w czółko pocałował, taki mały łobuz :-D jak się urodził to miałam jakoś 11-12 lat i wakacje to była gehenna bo cały czas z nim, rodzice pracowali, wiec wakacje były z głowy, aż pamiętam ze ryczałam ze chce rok szkolny, starsza siostra zawsze mnie wysterowała i uciekała na podwórko, ale teraz to doceniam bo mała dzidzia nie jest mi obca!

Cześć Kochane,

u nas oddział chorób zakaźnych. Mnie złapało w sobotę, a Mąż niewyraźny przyszedł wczoraj z pracy. Póki co Bąbelasek sie trzyma, choć musi sie obejść bez naszych pocałunków.

Aaaa, dziewczyny wydarzył się cud...
O 3:00 w dzień poprzedzający zabieg wypadło łożysko...tak sie zdenerwowałam jak je zobaczyłam, że później spać nie mogłam, taaakie wielkie było.

Gatto, ja uzywałam 2 lata Nouvaring. Bardzo polecam. Łatwy, komfortowy. Tylko przez pierwszy dzień uwiera, bo musi sie dostosować, a później jest w ogóle niewyczuwalny.

Dziewczyny, temperaturę mierzycie termometrem rtęciowym, prawda??? Czy jeszcze można go gdziekolwiek kupić??, bo słyszałam, że zostały wycofane...
W planach mamy mierzenie.....:sorry::sorry:
Czy któras będzie tak dobra i napisze wskazówki, kiedy i gdzie sie go wsa....??? Muma, mogę Cię prosić, Ty jesteś niezawodna...

Szyszunia, nie miałam okazji Ci pogratulować.....Moje wielkie GRATULACJE!!! Niech Dzidzia rosnie zdrowo!!

Olusiowi gratuluję 2 zębów:)

Aleksis..przykro mi, że sie nie udało tym razem, ale jak mówią, co sie odwlecze..... nie przestaję trzymać kciuków.
Eno, fajne hobby ma Twój eM. Nie ma to jak mieć pasje...

Zmykam, musze zjeść zanim Jagoda wstanie i z wysokości rąk zacznie oglądać sufity:)

Aha i jeszcze jedno: nie pierzcie ubranek dziecięcych w płatkach mydlanych (nawet rozpuszczonych) w pralkach automatycznych. 2 miesiace prania i zepsułam pralke (tzn. przegrzała sie grzałka właśnie przez niewinne płatki). 2 miesiące, kto by pomyślał...

Ostatnia edycja:
aaronka - To trzymajcie się tam w tym zakaźniku !!:tak: Może karm małą w maseczce ?? Chociaż ja maseczki nie miałam a Oli się nie zaraził.
Gratuluję też wypadnięcia potwora:tak: Nie ma to jak siła woli !!! :-p
Co do mierzenia to ja mierzyłam tanim elektronicznym (10PLN), raz dwa trzy , nie trzeba leżeć nie wiadomo ile :happy:

Ja już się powoli zabieram za obiad ,
Miłego weekendu Dziewczynki :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry