reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Melduje sie :)
Właśnie siedzę i sprawdzam zaproszenia ns ślub.
Stara sukienkę odesłałam, będzie nowa i teraz nie wiem czy nie szyta na miarę :D
Same dobre nowiny, wygrałam sprawę w sadzie i w pon dostane kasę za zaległe dwie wypłaty +odsetki od byłego pracodawcy! JUPI:-)
Tera eM gotuje, czas odpocząć, zjeść i ogarnąć mieszkanie, jutro goście :tak:
Ani@k nic nie dostałam od Ciebie :(

eloo.. uuufff melduje sie i ja
odprawiłam Młodą wykąpaną do łóżka i zasneła, a ja mam wooolne:-) (tak ze 3-4 godziny;-):-) )
dzisiaj jestem samotną matką więc wszystko sama obrobiłam. eM po pracy szlaja sie , załatwia różności i teraz chyba na basenie tyłek moczy. No ale jutro on ma dyżur a ja na spiiiiiiiiiinniiiiiing ide! i na siłke! o! wysportuje sie jutro:-)
szyszka to którą kiecke wybrałaś w koncu? i gratulacje wygranej! trza walczyć o swoje:tak::tak:

kok.o na równi są dwie:
skłaniam się do takich żeby na ramionach były, będę mieć wtedy z głowy bolerka itp rzeczy, i bez stresu będę, ze coś mi spadnie z cycków czy brzucha...
zamiast kokardek białych pod biustem, myślę ze jakiś kolor zastosuję i wtedy buty będą pod kolor
Zobacz załącznik 549942 9.jpg

Załączniki

• 9.jpg
    9.jpg
    8,2 KB · Wyświetleń: 44
Ahoj kobitki:tak: Melduję sie ja z posterunku ale nie 13;-)
Szyszunia mnie się też te kiecki podobają:tak:Dobrze ze tamtą dało sie odesłać.

Kok.o tylko tym razem już nie szalej tak jak ostatno:tak:

No ja mam nadzieję że dzisiaj bardziej koleżanki udzielać tu się będą bo inaczej konsekfencje wyciągnę ;-):-p

A i ciężarówki to może wspomogłyby w potrzebie staraczki i sypneły garstkę fluidków:tak:

Pozdrawiam z zimowej krainy :baffled:

czesc i czolem!!

Jejku, jakos nie mam czasu bo Gattinka ciagle marudna i na rekach by siedziala....wrrrr.... U nas dzis leje i zyc sie odechciewa tej wiosny....

Szyszka mnie sie ta druga podoba:tak:

Caterina widze, ze szantaze uprawiasz hihi :tak:

Dziewczyny moja siostra poprosila mnie, zebym zostala chrzestna jej corki i ja sie oczywiscie zgodzilam. Jako, ze ostani raz te role pelnilam jakies 16 lat temu to za cholere nie wiem jakie w tym czasie obowiazuja prezenty:baffled: help!! moze ktos wie?

Wczoraj zalapalam sie do ginka na kontrole i zaproponowal mi Nuvaring (krazek antykoncepcyjny). Co prawda nie chcialam uzywac zadnych pigul i tego typu rzeczy, ale powiedzial, ze z moja endometrioza antykoncepcja jest obowiazkowa, jesli nie chce znow trafic na stol operacyjny:-(:-( Ktos uzywal?

dziękuje Wam za pomoc :)
caterina mówisz i masz :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Gatto ja nie pomogę bo ja to tylko kiedyś tabsy i koniec. Usciskaj malutką ;-)

Hej :-)

Szyszka
ja też wybieram nr 2 :tak: Jak się czujesz w ogóle ??

Gatto - oj nie wiem co teraz na chrzciny..

My też się zastanawiamy czy chrzcić Olcia teraz czy zrobić tak jak z Julką, że chodziła w przedszkolu na religię i właściwie sama zdecydowała i miała chrzest kilka dni przed rozpoczęciem pierwszej klasy:-) Poszła do szkoły i katechetka mówi: pewnie nikt nie pamięta swojego chrztu.. A Jula się zgłasza, że ona pamięta. A kiedy byłaś chrzczona ?? Trzy dni temu !!! :-D

kok.o -z tymi biletami oczywiście czekam jeszcze na telefon od eMa, do ostatniej chwili się nie możemy zdecydować. Teściowa jak się dowiedziała, ze by mieli sami zostać z Olkiem (nawet bez Julki bo liczyła na jej pomoc) to zwątpiła.. NIe wiem sama, a bilety już dostępne:baffled:

Ani@k - co u Was ???:-)

katiuszka - już nas nie lubisz ???:sorry:
Wczoraj Syn dostał małej wysypki po tej marchewce:eek: Więc ją odstawiamy, dziś jabłuszko leci:tak:

Buziaki dla wszystkich :-) Lecę po kawkę.

reklama
eloooo:-)
melduje sie i ja, zaraz kawke zalewam i sie bede delektować:-)
Muma ja jeszcze nie kupiłam... tesciowa przestraszyła sie.. a moze trzeba jej uswiadomic, ze Olo bedzie mial jakies poltora roku prawie, przeciez koncert prawie za rok:-);-) to z takim brzdacem da rade przeciez,nie?
caterina no sprobuje sie nie przeforsowac;-):-)

pozdrowionka
lece bo Młoda cos skrzeczy z łóżeczka:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry