Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-( może faktycznie odpuścić na czas wyzdrowienia Adama i nie mówić mu kiedy dni płodne itd tylko z zaskoczenia go brać .....
:-) i miałam z nienacka @ hehe :-)
znaczy się wysłało.. w końcu..
a jak Ewcia???
znaczy się po remoncie..
Odpowiedz sama sie nasuwa... zmien nastawienie do seksu, bierz z zuzki przykład. Nie cieszycie sie seksem, sobą. Widzisz, z tego co piszesz to Ty sprowadziłaś to do poziomu czynności fozjologicznej i nie dziwie sie,ze Adamowi to nie pasuje. napadaj eMa przed i po dniach plodnych i myśl o świntuszeniu a nie o wytrysku we właściwym miejscu.Ani@k,Adam doskonale wie kiedy mam dni płodne,bo wtedy naciskam na przytulanka,a potem juz nie,albo o wiele mniej:-(,wiec wie o co chodzi!!!.Nie wiem co sie dzieje,wydaje mi się,ze ja naprawde wariuje,serio,serio...!!!!!:-(
napadaj eMa przed i po dniach plodnych i myśl o świntuszeniu a nie o wytrysku we właściwym miejscu.
szacun!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ale o to chodzi ,bo z seksu trzeba przyjemność czerpać uwierz mi warto ,mówię Ci jako koleżanka z dobrego serca bo wiem co czujesz ....ostatnio śmiał się ze mnie pół nocy bo zamiast zeszczuplałeś ( oczywiście miałam na myśli ,że dzięki mojej pozycji na nim , powiedziałam wyplaszczyłeś i tak zostało jak się zaczynam do niego z biliżać to mówię do niego to co wyplaszczysz teraz Ty mnie( bo mam większy brzuch niż ostatnio ) 
i zaczynamy żartować śmiać się i jest luz i zabawa podczas seksu :-)