reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

super suknie Szyszunia....odpuścic powiadasz???wieesz,nie wiem ile ty się czasu starałas o maleństwo...bo my rok i 7 mc.....wiec cięzko powiedziec "odpuść "sobie....bo w glowie zupełnie co innego siedzi...jedna mysl,jedno pragnienie....

reklama
szyszka mnie się 3 z 5 podoba :-)

kasica a co ja mam powiedzieć po 9 latach ?? Ty rok i 7 miesięcy ,nie życzę nikomu tyle lat starań ale weź pod uwagę ,że chyba jednak nic na siłę a ja jestem tego przykładem ,że myślę staram się i nic się nie dzieje :zawstydzona/y::-( może faktycznie odpuścić na czas wyzdrowienia Adama i nie mówić mu kiedy dni płodne itd tylko z zaskoczenia go brać .....

ja dużo robię aby mój czuł się doceniany i dopieszczany podczas seksu a nie myślał,że jest buhajem rozpłodowym.Nie ma ochoty czasem bo zmęczony ,to go nie naciskam pomimo,że wiem ,że mam gluta od pralki do umywalki , następnego dnia ma lepszą ochotę bo jest wypoczęty i działamy albo i nie .
Czasem faktycznie trzeba odpuścić i ja to zrobiłam :-D:-) i miałam z nienacka @ hehe :-)

cześć

Kasica!!!!!!!!!!!!!! sobie wyobrażam napięcie u was.. kobitko!!!!!!!!!!!!!!! Ty wiesz kiedy masz dni płodne.. ale facet przecież tego wiedzieć nie musi!!!!!!!!!! pozwól mu na zblizenie wtedy kiedy on chce!!!!!!!!!!!!!!! kilkakrotnie dawalaś sobie na luz z mierzeniem temp. - daj teraz na luz z przytulankami!!!!!!!!!!!!!!!

nie raz każda z dziewuch tu pisała że oprócz tego że należy się przytulać w dni płodne, należy też 'doprawić' jak dni płodne naocznie się skończyły..

Kasica proponuję trochę poluzować.. bo zwariujesz!!!!!!!!!!!! Adam widzi napięcie a stres nie ułatwia, przecież wiesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szyszka wydaje mi się ze 'poszło'.. :sorry: znaczy się wysłało.. w końcu..
Kok.o no nic nie piszesz.. jakieś zakwasy??? a cięcie boli jeszcze??? mam nadzieję ze nic się nie stało.. :sorry: a jak Ewcia???
Muma idę pooglądać Olusia.. kciukasy za Julkę na jutro &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Aleksis :*******
Zuza nie zapomnij pstryknąc foty jak już będzie pięknie.. :tak: znaczy się po remoncie..

Szyszka.. wsszystkie są ładne ale mi w oko wpadła (chyba) 4

Ani@k...sutuacja??!!szkoda gadac......z reszta co tu gadac??!jest do dupy i tyle!!!!Wiem,ze jest smutny i przygnebiony,a ja nie wiem jak go pocieszyc?!bo sama,pochlipuje po katach:-(Ani@k,Adam doskonale wie kiedy mam dni płodne,bo wtedy naciskam na przytulanka,a potem juz nie,albo o wiele mniej:-(,wiec wie o co chodzi!!!.Nie wiem co sie dzieje,wydaje mi się,ze ja naprawde wariuje,serio,serio...!!!!!:-(

przeprasza,ze tak smęce,ale komu mam się wyżalic???a,jest mi naprawde,naprawde ciezko i zle....:-(:-(:-(,cały czas bym ryczała i ryczała......Zmykam,ide spac,nawet na tv patrzec nie mam ochoty:-(

czesc babeczki:happy:
Ani@k,Adam doskonale wie kiedy mam dni płodne,bo wtedy naciskam na przytulanka,a potem juz nie,albo o wiele mniej:-(,wiec wie o co chodzi!!!.Nie wiem co sie dzieje,wydaje mi się,ze ja naprawde wariuje,serio,serio...!!!!!:-(
Odpowiedz sama sie nasuwa... zmien nastawienie do seksu, bierz z zuzki przykład. Nie cieszycie sie seksem, sobą. Widzisz, z tego co piszesz to Ty sprowadziłaś to do poziomu czynności fozjologicznej i nie dziwie sie,ze Adamowi to nie pasuje. napadaj eMa przed i po dniach plodnych i myśl o świntuszeniu a nie o wytrysku we właściwym miejscu.

U mnie w porzadku, Mloda zaszczepiona i chyba goraczke lekka ma, jakas taka śnięta jest.
ja nie mam zakwasów, nic mnie nie boli;-)
Szyszka mnie sie ta przedostatnia podoba.

pozdrawiam

reklama
kasica każda z Nas ma jakieś doświadczenia życiowe mniejsze większe ,gorsze i słabsze dni ,ale uwierz czasem trzeba pomyśleć inaczej ,ja swojego emka biorę na żarty ,żartuje z nim i rozśmieszam,że czasem śmieje się On ze mnie ,że go rozpraszam pod czas :rofl2: ale o to chodzi ,bo z seksu trzeba przyjemność czerpać uwierz mi warto ,mówię Ci jako koleżanka z dobrego serca bo wiem co czujesz ....ostatnio śmiał się ze mnie pół nocy bo zamiast zeszczuplałeś ( oczywiście miałam na myśli ,że dzięki mojej pozycji na nim , powiedziałam wyplaszczyłeś i tak zostało jak się zaczynam do niego z biliżać to mówię do niego to co wyplaszczysz teraz Ty mnie( bo mam większy brzuch niż ostatnio ) :-D:tak: i zaczynamy żartować śmiać się i jest luz i zabawa podczas seksu :-)

a uwierz po 9 latach już bym zgłupiała i mam złe dni ,przecież wiesz bo ostatnio miałam :confused2:

kok.o no trzymam kciukasy aby się nie rozgorączkowała Młoda
Ani@k a u Ciebie jak tam?
szyszka a ja rozumiem,że Nas na wesele jako swoje druhny zapraszasz :-D:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry