Hej Dziewczyny!!!
Ja byłam zmieszana i wstrząśnięta i właśnie próbuję się do Was ogarniać...
kok.o, bridżet i jaj gacie są boskie, ... ja mam po niej ostatnio zamiłowanie do słodyczy w ilości nieograniczonej

, stąd ma postura uległa nieco zmianie

.... haha, ale co tam, może to wybasenuję...
kasica z eMem to delikatnie próbuj, kiedyś pisałaś już o czymś podobnym. Mnie szczerze mówiąc też dołowały poprzednie inseminacje, że to na czas, tu powstrzymaj, tam poczekaj, wyprawa do doktora, masakra jakaś, potem juz mi sie w ogóle nie chciało i sama czułam się jak robot do rozmnażania - naprawdę nie fajnie... Zluzuj trochę, bo tym sposobem okaże się, że nie będzie dzidzi i Adama; trzymam kciuki za zmiany;-):-)
zuza fajowo, że wynik się poprawił; co do łazienki - mnie też czeka rozpierducha bo gdzieś cieknie tylko nie wiem gdzie.... a takiej starej chaty to boję się ruszac, no ale cóż lepsze rycie niż zalanie, przynajmniej będzie okazja zmienić brodzik - a marzy mi sie taki z hydromasażem, hehe...
a ja to staroświecka jestem i solara nigdy nie zażywałam, a co

...
Szyszunia mi sie podoba kieca nr 4 da best i 5, gratki bety

a skojarzenia żywieniowe - jest taki francuski ser pleśniowy w krążku i wali tak samo jak sraczka chorego cielaczka (se zrymowałam:-)) patrz: paskudnie; ale co tam, zgodnie z moją zasadą im bardziej śmierdzi tym lepsze

caterina dopieszczanie w całym cyklu mówisz... tia....;-) też muszę o tym pamiętać

....
normalnie pochwalę się Wam, że zaczynamy stymulację

.... mój super organizm oczywiście znowy mnie zaskoczył, bo czekałam na @ a tu nic, żadnego pobolewania 33dc i się dziwię i dziwię... aż tu czwartek godz 19 jak mnie siekło tak po 15 min leżałam i leciało każdą stroną do rana... ehhh, ale przeżyłam; są wyniki nasienia Pawła, ponoć nie rewelacyjne - zobaczymy w pon, ale nadaje się do inseminacji, więc zaczynamy:-) dziś 3dc i pierwsze clo, koło 15dc pierwszy monitoring - cieszę się strasznie i boję jednocześnie czy psycha znowu nie siądzie

, wyjdzie w praniu, musi być dobrze więc prosze o fluidki.....