reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Kasica w sumie to będzie czwarte iui ale pierwsze u nowego lekarza, dajemy sobie 8 cykli - cztery teoretyczne bo musimy polować na lewy jajowód, czyli do końca roku; potem IV ale tego mój rozum nie obejmuje jeszcze

ćwicz kobieto..., ja ćwiczę wciąganie świątecznych ciast i muszę przyznać że rewelacyjnie mi idzie... wciągnęłam szarlotkę, babke, mazurka w wersjach xxl:szok: i pękam:szok:....:-D

reklama
Tasza..no takich ćiczeń,to zazdraszczam:dry:,ale cóż...ja juz swoje ciasta jak narazie "wyjadłam" i teraz pora na inne "rarytaski"..tzn...jem ,ale o wiele mniej...bynajmniej staram się....jakos tak...!Taszeńko,kochana ...............kciukasy są zaciśnięte&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!!!!!!!,a wyniki twoje...męża...jakie były wczesniej?????Taszusia.................o moim rozumie,to juz nie wspomne!!!!!!!!!!!!:no:..non -stop musiał bym chodzic na rauszu!!na serio,zeby cokolwiek się wyluzowac...!!!!!!!!!!!! Nerwus,pedant....i nie wiem co jeszcze wziete do kupy. jestem....przepraszam...........MEGA NERWUS..............(teraz brzmi dobrze)

Ostatnia edycja:
Wpadam na chwilę po przeczytaniu muszę napisać :-D

Tasza ja też staroświecka ,święta ,chrzciny ,komunie itd itp ale pogląd mi się zmienił przez pewne rzeczy :dry:

za IUI trzymam kciuki ja 2 razy podeszłam,cierpliwości nie miałam i do IN VITRO podeszłam kolejny raz ...ale wiem i trzymam kciuki,że się uda za 4 razem bo czuję to w moczu dla szyszki wywróżyłam teraz na Cb kolej !!!!! ciastka zażywaj bo chudzina jesteś :tak:;-) ja co innego ciałka tu i tam trzeba ćwiczyć!!!! co do starych domów i mieszkań to duużo czasem roboty ale efekty już u mnie widać ;******* projekty na priv zapraszam za tydzień wyślę mój brat robi :sorry2::cool2::-D:tak:
kasica lus bluse i niestety pewnych rzeczy nie przyspieszysz :angry:

hej!!!Ja,tez do tych staroświeckich należę:P)..tzn.moze nie nazwała bym tak tego...po prostu ja tak zostałam wychowana i już,i takie mam poglądy:tak:i dobrze mi z tym!!U nas dzis słonecznie od samego rana!!!:cool2:ale troszkę chłodno...

hej

Tasza ja też uwielbiam te sporty!!!!!!!! zawsze lepiej mi to szło jak np robienie brzuszków czy bieganie.. tylko ja jeszcze dorzucam sałatkę warzywną :tak: no i tak na przyszłość takie 'rozciąganie' brzucha wskazane ;-):tak:
Zuza to wy we krwi macie takie twórcze myślenie.. moja Mama też tak ma, wystarczy że spojrzy na miejsce, od razu skojarzy gdzie, co i jak..
Szyszka :-) sny erotyczne, horrory.. mnie się często śni koleżanka z pracy, też ciężarna :dry:
Kasica a może 'śniłaś na jawie'??? ;-)

a ja dziś pozdrawiam z krainy nieżytów z nosa! ja, eM i podwójne pudełko chusteczek rumiankowych, imbir, cytryna i mandarynki już w użyciu.. oby to się nie rozwinęło..

od czwartku.. 7 dni.. czyli jeszcze parę dni i po katarze..

już mnie nos od smarkania boli :growl:

reklama
Niby tak, ale u mnie zaczelo wszystko splywac do gardla i zrobil mi sie potwornie meczacy kaszel...az mnie caly brzuch bolal i do tego nie moglam tego wyleczyc przez 2 miesiace.
Skonczylo sie na antybiotyku, rumianku i herbatce z majeranku. Po kilku dnich nie bylo sladu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry