Tasza
Fanka BB :)
Kasica w sumie to będzie czwarte iui ale pierwsze u nowego lekarza, dajemy sobie 8 cykli - cztery teoretyczne bo musimy polować na lewy jajowód, czyli do końca roku; potem IV ale tego mój rozum nie obejmuje jeszcze
ćwicz kobieto..., ja ćwiczę wciąganie świątecznych ciast i muszę przyznać że rewelacyjnie mi idzie... wciągnęłam szarlotkę, babke, mazurka w wersjach xxl
i pękam
....
ćwicz kobieto..., ja ćwiczę wciąganie świątecznych ciast i muszę przyznać że rewelacyjnie mi idzie... wciągnęłam szarlotkę, babke, mazurka w wersjach xxl
i pękam
....
,ale cóż...ja juz swoje ciasta jak narazie "wyjadłam" i teraz pora na inne "rarytaski"..tzn...jem ,ale o wiele mniej...bynajmniej staram się....jakos tak...!Taszeńko,kochana ...............kciukasy są zaciśnięte&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!!!!!!!,a wyniki twoje...męża...jakie były wczesniej?????Taszusia.................o moim rozumie,to juz nie wspomne!!!!!!!!!!!!
..non -stop musiał bym chodzic na rauszu!!na serio,zeby cokolwiek się wyluzowac...!!!!!!!!!!!! Nerwus,pedant....i nie wiem co jeszcze wziete do kupy. jestem....przepraszam...........MEGA NERWUS..............(teraz brzmi dobrze)
;-) ja co innego ciałka tu i tam trzeba ćwiczyć!!!! co do starych domów i mieszkań to duużo czasem roboty ale efekty już u mnie widać ;******* projekty na priv zapraszam za tydzień wyślę mój brat robi