reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
oj moja sis w ciąży cały czas chora, współczuję jej, bo nic jej nie pomaga z tych domowych sposobów :(

czy brak owu może skrócić cykl?
bo ja dzis mam juz krwawienie ...
angry.gif

22dc

Ostatnia edycja:
Ostatnia edycja:
cześć Dziewczyny!!!
Witam się wieczorowo:-) Młody wykąpany, nakarmiony i śpi:szok::-) Ogólnie dziś jestem mega szczęśliwa...oczywiście wyśmiejecie mnie, bo z błahego powodu...otóż dziś byłam pierwszy raz sama z Julkiem prawie cały dzień!!! i było rewelacyjnie!!! spał w dzień całe dwie godziny, ja w tym czasie ogarnęłam chałupkę, ugotowałam konkretny obiad, wypiłam kawkę z koleżankąi jeszcze miałam chwilkę dla siebie. Juluś cały dzień ani raz nie zapłakał:szok::tak:Po południu pojechalismy z eMem do super parku, bo pogoda dziś przepiekna była. Mały spał cały czas, po powrocie wsunął butle i w kimonko. Po obudzeniu kąpanie, butla i spanie:-) tfu...tfu...żeby nie zapeszyć!!!!! Jutro teściowa wylatuje do Polski....eeee chyba dam radę:sorry2:
Szyszunia ja mierzyłam tempkę, ale tylko na początku ciąży...nie pamiętam dokładnie ile, jak sprawdzę na wykresie, to Ci napiszę. U mnie problem był z progesteronem, dlatego mierzyłam tempkę, żeby widzieć czy utrzymuje się nadal podwyższona (bo wiadomo że taka powinna być) gdyby spadała, to oznaczałoby u mnie, że nie mam wystarczającego poziomu progesteronu i może być problem z utrzymaniem ciąży i trzeba by było podawać leki. Ale okazało się, że wszystko było dobrze.
anuszka ....wybacz...ale nie paiętam czy już się z Tobą witałam:zawstydzona/y: Gdyby jednak nie, to witaj na naszym wątku:-)i życzę szybkiego zafasolkowania!!!!
A co do Twojego pytania, to mnie się wydaje, że brak owu wydłuża cykl:baffled: przynajmniej u mnie tak bywało...ale może i skraca:confused:
zuzanka jak tam remoncik? ogarniasz wszystko?;-):-) wklej później zdjęcia na Kółko, chętnie podpatrzę inspiracje:tak:DSC_0064.jpgWiosna w Londynie :-)

Załączniki

• DSC_0064.jpg
    DSC_0064.jpg
    52,4 KB · Wyświetleń: 29
niby w ciąży katar to 'normalne' zjawisko.. gorzej to przetrwać!
chyba dziś zawitam do Mamy i odbiorę mój rumianek :tak:
Ani@k jak masz czym, to lecz ten katar!!! U mnie było tak samo jak u Myszki. Najpierw smarkałam, a potem jak mi się zaczął kaszel, to myślałam, że mnie brzuch odpadnie!!! nawet antybiotyk zażywałam, ale średnio pomógł. Z resztą pewnie pamiętasz jak pisałam wtedy ile mnie to cholerstwo męczyło. Oby Ci szybko przeszło!!!!

Hejka :-)

Chyba wiosna blisko , nareszcie było u nas słonecznie i w miarę ciepło:-)

Pojechaliśmy sobie dziś do GoSportu i kupiliśmy Julii rower na imieniny a ja kupiłam sobie twister. Znacie to ??
Twister magnetyczny z licznikiem Spokey FRIZZY (3087575207) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Dziś już ćwiczyłam, jeszcze z ciężarkami w łapach , mam nadzieję, że to coś da, bo już mnie wkurzało, że waga ani drgnie od jakiegoś czasu i jeszcze , że mnie wszystko boli od dżwigania Olcia..
Do rowerów jeszcze fotelik dla Olka musimy dokupić i będziemy śmigać :tak:

Tasza - &&&&&&& widzę, że się będzie działo tej wiosny u nas jak zaraz po kolei wszystkie zafasolkują. Wiosna spóźniona to jak teraz wszystko wystrzeli to uuuuuuuuu:tak::tak:

Ani@k - współczuję kataru...Ty to musisz uważać a nie wietrzyć się jak to ostatnio opisywałaś , jutro u Was ma śnieg padać więc czapa zimowa jak gdzieś wychodzisz:tak: Super, że u Maleństwa wszystko OK, a jak tam z płcią :-p ? A jakie masz imiona w końcu ???

Szyszunia - ja mierzyłam temperaturę do usg genetycznego jakoś a może i dłużej, czułam się bezpieczniej , że nie spada:tak: Czasem trochę spadła, po dużym wysiłku albo stresie..

anuszka - jak najbardziej przy braku owu może być wcześniej @ a właściwie to nie @ tylko krwawienie i stąd potem dzieci niby zaraz po @ wyprodukowane, bo owu może teraz w każdej chwili być :tak:

Miłego wieczoru wszystkim :happy2:

katiuszka - a nie mówiłam !!;-) Julek chce być tylko z Tobą bo to Synuś Mamusi jest - ja to znam :-D

reklama
eloołłł babolki:-)
Ani@k to kuruj sie tym rumiankiem (:baffled::confused:) i niech przechodzi szybciutko! kurcze, upierdliwe są te choróbsta w ciazy bo porzadnie wybić zarazów sie nie da:sorry2:
hehe Muma ja trzymam kciuki mooooooooooooocno zeby zapału na krecenie sie na tym starczyo na długo:-);-)
Szyszka ja mierzyłam tez jakis czas...(kurcze,nie pamietam ile) , a tempka raz spadała (troche) raz rosla, generalnie powinna był wysoko cały czas.

Dobra, ide na allegro kupować portki na spinning i bieganie:-)

a Młoda skierowanie na rehabilitacje musi dostac, bo obrecz barkowa ma słabą i "nie wie do czego rece służą" (jak neurolog powiedziała). Moze uda sie z nią na basen wkrecić za darmo;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry