Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-) Ogólnie dziś jestem mega szczęśliwa...oczywiście wyśmiejecie mnie, bo z błahego powodu...otóż dziś byłam pierwszy raz sama z Julkiem prawie cały dzień!!! i było rewelacyjnie!!! spał w dzień całe dwie godziny, ja w tym czasie ogarnęłam chałupkę, ugotowałam konkretny obiad, wypiłam kawkę z koleżankąi jeszcze miałam chwilkę dla siebie. Juluś cały dzień ani raz nie zapłakał
Po południu pojechalismy z eMem do super parku, bo pogoda dziś przepiekna była. Mały spał cały czas, po powrocie wsunął butle i w kimonko. Po obudzeniu kąpanie, butla i spanie:-) tfu...tfu...żeby nie zapeszyć!!!!! Jutro teściowa wylatuje do Polski....eeee chyba dam radę
Gdyby jednak nie, to witaj na naszym wątku:-)i życzę szybkiego zafasolkowania!!!!
przynajmniej u mnie tak bywało...ale może i skraca

Wiosna w Londynie :-)Ani@k jak masz czym, to lecz ten katar!!! U mnie było tak samo jak u Myszki. Najpierw smarkałam, a potem jak mi się zaczął kaszel, to myślałam, że mnie brzuch odpadnie!!! nawet antybiotyk zażywałam, ale średnio pomógł. Z resztą pewnie pamiętasz jak pisałam wtedy ile mnie to cholerstwo męczyło. Oby Ci szybko przeszło!!!!niby w ciąży katar to 'normalne' zjawisko.. gorzej to przetrwać!
chyba dziś zawitam do Mamy i odbiorę mój rumianek![]()

Super, że u Maleństwa wszystko OK, a jak tam z płcią
? A jakie masz imiona w końcu ???
Czasem trochę spadła, po dużym wysiłku albo stresie..

) i niech przechodzi szybciutko! kurcze, upierdliwe są te choróbsta w ciazy bo porzadnie wybić zarazów sie nie da