reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

próbuję dobudzić moje Dziecię.. i się zastanawiam czy przez ten katar słabiej czuję czy co.. :baffled: powiedziałam aby dobrze kopnął.. ale jak narazie same dziwne dźwięki odchodzą z brzucha..

przeczytałam w mądrej książce że jak 2-3 dni nie czuje się ruchów to tak może być.. (na moim etapie) bo np największa aktywność Dziecka przypada w nocy, kiedy mama smacznie śpi..

coś czuję, bardzo leciutko.. delikatnie..

napadłam na czekoladę.. moze pomoże.. :sorry2:

a imię.. to też pomyślałam że jak Aaronka.. do ostatniej chwili..
narazie mam tak że codzień inne imię mi się podoba dziś np prym wiedzie Ewelina.. gdzie np. tydzień temu byłam stanowczo przeciwna temu imieniu.. :baffled:

reklama
Caterina &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę i aby nie było zbyt mało dodaję tonę fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ani@k - oczywiście, że tak teraz może być z ruchami !:tak: Czekolada może i pomoże ale nie zapominaj, że Dzidź jest tak mały, że nie musisz wcale wszystkich ruchów czuć, JEST DOBRZE :tak:
Ja znałam jedną Ewelinę ale jakby to powiedzieć :confused::baffled:;-)

Lecimy na spacerek - buziaki !!!

ani@k z ruchami dzidzi tak już jest. Raz czujesz mocniej i częściej, innym razem nic. U mnie było tak, że Julka czułam najpierw tylko jak zjadłam coś słodkiego...albo wsiadłam do samochodu czy autobusu:tak:Później kopał mocno po jedzeniu. W nocy za to NIGDY :szok: Też schizowałam co jest grane? ale widoczni synuś wtedy spał:tak::-) Ja Cię bardzo dobrze rozumiem, że martwisz się jak nie czujesz ruchów, sama to przechodziłam, ale na pewno dzidzia chwilowo ucięła sobie drzemkę albo ma lenia i tyle:tak:
Muma widzę, że ostro przygotowywujesz się do przyszłorocznych urodzin;-) Ale będzie imprezka!!!!:tak:
A moje dziecię znowu śpi:szok::tak: już mu zrobiłam butlę coby się nie rozdarł, a on dalej przysypia:-) A ja już doprowadziłam część kuchni do użyteczności...bo teściowa lekko ją zaniedbała;-)Przejrzałam szafę Julkową, matko jedyna...ile ciuszkó już odłożyłam!!! chyba rośnie skoro ubranka za małe:confused::baffled::-) bo wiecie...ja mam obsesję na punkcie jego jedzenia i wagi...to chyba po tym szpitalu, jak mu waga strasznie spadła i wylądował drugi raz z żółtaczką:-(
Idę się zdrzemnąć...chyba, że już nie zdąże:baffled:

hej babolki

o ho ho Muma, no ladnie dajesz z tymi cwiczeniami!! Ja jestem len i nic nie robie..:zawstydzona/y:

Kok.o fajnie sie twoj eM Ecia zajmuje hahahahha (call of duty mam na mysli :tak:)

Katiuszka czyli wyglada na to, ze tesciowa przeszkadzala hihi:-p

Ani@k u mnie po coli szalala :tak:

Gatto - Ty to sobie możesz być leń bo już jesteś Laska :tak:
katiuszka - pewnie, że Młody rośnie :tak: Te ubrania to raz dwa i do zmiany są, ja już teraz nie przesadzam z zakupami choć z drugiej strony rośnie już wolniej chyba.

A Olek dzisiaj wsunął ziemniaczka ze szpinakiem, je też już jabłko i banana i narazie wszystko jest mniam !:tak:

caterina 3mam&&& za wizytę
a temu @@@ się troche poprzewracało w du...

Za mnie też 3majcie &&&
Ja jutro idę do nowej Ginki …
I poprosze o dużo ~~~

katiuszka teściowa to teściowa … dobrze że pomogła ale … no ale …

ani@k najlepsze imię wpadnie ci do głowy jak maluch się już urodzi, wtedy podobno olśniewa i imie najlepiej dopasowane :D jak się już dziecię zobaczy …

Ostatnia edycja:
Anuszka trzymam i śle ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Caterina
śle mocne, wielkie i szybkie :D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Zuza to nam się chyba w tym remoncie zakopała
Katiuszka dużo kupowałaś tych ciuszków najmniejszych?
Ani@k i jak czeko pomogła?

Ja dziś dodzwoniłam się do najlepszego gina we wro i mówię mu ze zależy mi na wizycie prywatnej ( bo nie wytrzymam do 23/04), a on kiedy: ja mowie ze najlepiej dziś i ze jestem wolna o każdej porze dnia i nocy, a on to zapraszam o 22:30 do kliniki hahaha jak się później uśmiałam:-D em sie zdziwił lekko
ciekawe czy coś będzie słychać i czy wszystko jest ok, ale mnie zżera ciekawość:angry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry