Ani@k
Fanka BB :)
próbuję dobudzić moje Dziecię.. i się zastanawiam czy przez ten katar słabiej czuję czy co..
powiedziałam aby dobrze kopnął.. ale jak narazie same dziwne dźwięki odchodzą z brzucha..
przeczytałam w mądrej książce że jak 2-3 dni nie czuje się ruchów to tak może być.. (na moim etapie) bo np największa aktywność Dziecka przypada w nocy, kiedy mama smacznie śpi..
coś czuję, bardzo leciutko.. delikatnie..
napadłam na czekoladę.. moze pomoże..
a imię.. to też pomyślałam że jak Aaronka.. do ostatniej chwili..
narazie mam tak że codzień inne imię mi się podoba dziś np prym wiedzie Ewelina.. gdzie np. tydzień temu byłam stanowczo przeciwna temu imieniu..
powiedziałam aby dobrze kopnął.. ale jak narazie same dziwne dźwięki odchodzą z brzucha.. przeczytałam w mądrej książce że jak 2-3 dni nie czuje się ruchów to tak może być.. (na moim etapie) bo np największa aktywność Dziecka przypada w nocy, kiedy mama smacznie śpi..
coś czuję, bardzo leciutko.. delikatnie..
napadłam na czekoladę.. moze pomoże..
a imię.. to też pomyślałam że jak Aaronka.. do ostatniej chwili..
narazie mam tak że codzień inne imię mi się podoba dziś np prym wiedzie Ewelina.. gdzie np. tydzień temu byłam stanowczo przeciwna temu imieniu..

Czekolada może i pomoże ale nie zapominaj, że Dzidź jest tak mały, że nie musisz wcale wszystkich ruchów czuć, JEST DOBRZE 
Też schizowałam co jest grane? ale widoczni synuś wtedy spał

em sie zdziwił lekko