reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
eloo:-)
szyszka a który to najlepszy gin we wro????

katiuszka no to Julek juz rytm sobie wyrobil i teraz to tylko lepiej bedzie!!:tak::-) kurcze, to sa plusy butli, jak dzieciak zje to wiadomo ile i woiadomo,ze na 3 godz.starczy.... a na cycku to ni cholere nie wiesz ile uciągnie:sorry2: czasem na godzine tylko starcza. W nocy to nie jest zabawne:wściekła/y:
Ani@k dzidziol rusza sie na pewno:tak: tylko za mały jeszcze jest zeby ciagle sie obijać po ścianach;-):-)

aanuszka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte!:tak:

Gatto hehe Młoda długo nie gra z tatą, bo szybko jej sie strzelanki nudzą i domaga sie zmiany rozrywki:-D

Ostatnia edycja:
Witam Kochane,

dzieki za cieple slowa.No kiedys ta wredna @sie skonczy, jak zakonczy mi sie menopauza:-DMam nadzieje, ze jeszcze pare latek mi brakuje

Katiuszka-ucalowania dla Julusia, ze taki kochany i grzeczny.Wysluchal Cie i nareszcze mozesz wpadac na dluzej na watek i zaspokoic swoje potrzeby duchowe rowniez
Muma-chcialabym zobaczyc buzie Olusia, jak wcina takie smakolyki.Pewnie umorusany ale szczesliwy, ze ma takie pycha zarelko. Bo chlop to lubi konkretnie sobie pojesc, a nie tam mleko i mleko:tak:

Ani@k my Cie tu chyba meczymy, a Ty sie tam martwisz i drzysz o swoja Fasolke. Tak se teraz pomyslalam, ze tak moze byc. Jak mi sie uda, to pewnie tez tak bede miec. Jestem pewna, ze Fasolka ma sie dobrze:tak:

Pieknaszyszynka-oszczedzaj sie, uwazaj na jedzenie, nie dzwigaj ani sie nie forsuj pls
Anuszka @ tez sobie pojdzie w koncu na dluzej w p...u:tak:

Gatto jak sobie sama radzisz z Gattinka?Ty juz mialas odwiedziny siostry czy dopiero czekasz, bo mi ulecialo z glowy

Kok.o- call of duty to jest to;-)Nie martw sie, lekarze czasem strasza niepotrzebnie. Mloda bedzie silna jeszcze, w koncu Twoja krew:tak:
Zuza ok? dajesz rade w tym kurzu?
Kasica jak brew ala Brezniew? Znowu jak nowa pewnie;-)
Tasza zajeta przy krowkach?

Buzka Kochane

dziewczyny
Jak odróżnić plamienie od krwawienia???
mam z tym problem, bo zawsze mam plamienia przed @ ale boje sie że to jednak krwawienie.
jak rozróżnić początek @???
muszę to dokładnie określić ...

Witam się i ja blondynka wieczorową porą;-)

Po wizycie nie jestem w za dobrym humorze:zawstydzona/y: Dr stwierdziła że tylko in vitro nam zostało no wszystkie badania są ok.:zawstydzona/y:

No i bądź tu mądry i pisz wiersze:-(

Powyłam sobie w domu aż mój M stwierdził że chyba @ za rogiem:confused2:

No i pewnie tak jest bo brzuch pobolewa:hmm:

Tak więc jestem nadal w czarnej doopie :-(

I dalej szukam Magika.

Dzięki za fluidki :tak:

Anuszka
ja to rozróżniam tak że pierwszy dzień zalania to @ .Bo przy plamieniu to tylko wkładka i takiej żywo czerwonej krwi nie ma. Chyba :confused:

Ostatnia edycja:
reklama
to znowu ja:-) dziecię dawno wykąpane, nakarmione i śpi...yyy mam taką nadzieję...pilnuje go elektroniczna niania...w głośniku ciszzzzzaaaa to chyba śpi:tak:pewnie pośpi do 24, może do 1-szej. No powoli wpadł w swój rytm, który i mi w miarę odpowiada, więc nie jest najgorzej. Poprztykałam się z eMem:wściekła/y: wrócił z pracy, zasiadł przed tv i siedzi!!! ja mu mówie, ty rób coś, albo idź jedz obiad albo się kąp, bo zaraz Julka kąpanie. No to on na to, że wypije sobie piwko, zadzwonido rodziców czy mama cała dotarła i pomoże mi przy kąpieli. No to ja już zła, że piwo...ale ok. Po kąpieli ten zasiadł w fotelu i pyta się co na obiad:angry::wściekła/y::szok: o jak mnie nerw wzięła!!! obiad na kuchence, tylko sobie podgrzać i nabrac!!! mamusia go tak przyzwyczaiła, że on w drzwi, a mama z obiadkiem leci. Ale skończyły się dobre czasy!!!! do tej pory jeszcze nie jadł...nie wiem...może czeka aż ja mu podam:confused: no to się zdziwi:-D zaraz idę spać:-D
Gatto nooo żeś trochę przesadziła:-D 200 szt czapeczek nie mam...tak z 22 tylko:-(;-)
Szyszunia najmniejszego rozmiaru to ja prawie w ogóle nie miałam, bo "mądra" stwierdziłam, że jak Mumowy Oluś urodził się prawie 4 kg, Kok.o Ewcia tez - to i mój Julek będzie duży:baffled: a Juluś był mniejszy i we wszystkim dosłownie się utopił. Mój M. z tesciową latali po sklepach i dokupowali mi body mniejsze i śpioszki czy pajacyki...dalej nie wiem co jest co:confused: Ale faktycznie,nie ma co dużo kupować, bo szybko wyrastają, ale tez warto mieć więcej, zeby nie prac codziennie. A gdybys jeszcze- nie daj Boże- była taka "zgrabna" w przebieraniu dziecka jak ja, to lepiej kup sobie więcej. Bo ja sierota jakos tak dziwnie Julkowi pampersy zakładałam, że co chwilę miał wszytsko mokre aż po pachy:sorry2: i trza go było całego przebierać. W ciągu nocy potrafiłam go 4 razy przebrać:sorry2::tak: bożeee aż wstyd się przyznać:baffled:
caterina głowa do góry!!! całe szczęscie nie ten lekarz jedyny!!! może warto zasięgnąc opinii innego? nie jedna już nie raz pisała, ze lekarz powiedział, że nie ma szans na naturalne zajście w ciązę, a jednak się udawało!!! trzeba w to wierzyć!!!!!!
anuszka ja też zawsze miałam plamienia przed @, i to nawet z 2 tygodnie wczesniej. U mnie były one najpierw lekko brazowe, później coraz mocniej brązowe, aż wreszcie sama czysta, ciemna krew...ni i ból brzucha i pleców. Też nie wiedziaam od kiedy liczyć 1 dzień cyklu, ale lekarz mi wytłumaczył, że 1 dzień cyklu to jest pierwszy dzień konkretnego krwawienia. To tyle mojej wiedzy;-)
kok.o ja dobrze pamiętam jak to w nocy było z karmieniem cycem...wrrrr....Julek memlał z godzinę, a to przysnął, a to się wściekał...po godzinie albo i dłużej miałam już dość,odstawiłam go, a ten za 20 min znowu to samo!!!! masakra!!! nigdy wiecej!!!
Teraz dostanie butlę i spokój. Ale i tak nie wypija tyle ile pisze na opakowaniu. Według tego powinnien pić 180ml chyba 5 razy na dobę, albo 6...już nie pamiętam dokładnie. A on pije po 100, 120...ale co 3 godziny. Lekarz tutaj mi powiedział, żeby nie trzymać się tych godzin co sa na opakowaniu tylko dawać jeść wtedy kiedy on chce. Nawet co 1,5 do 2 godzin. Ważne jest ile dobowo wypija, a w jakich odstępach czasowych to już nieważne. No i teraz zapisuję ile wypije i wyszło mi, że nawet więcej niż na opakowaniu. A ja się bałam, że za mało:baffled:
Oki, spadam do spania!!! do jutra!!!!

ahaa podpisuję się pod prośbą Gatto..napiszcie kiedy wprowadza się jakies soczki, zupki, kaszki itp. bo ja znowu nic nie wiem...chyba kupię sobie jakaś mądra książkę...ale jaką???:confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry