Pieknaszyszunia
Fanka BB :)
umarłam ze śmiechu 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-) kurcze, to sa plusy butli, jak dzieciak zje to wiadomo ile i woiadomo,ze na 3 godz.starczy.... a na cycku to ni cholere nie wiesz ile uciągnie
czasem na godzine tylko starcza. W nocy to nie jest zabawne
tylko za mały jeszcze jest zeby ciagle sie obijać po ścianach;-):-)

kojarzena Borowskiej chyba pracuje. ale nie byłam u niego
![]()
i tez prywatnie, ale pani mówi ze można spróbować do niego na kom i udało się:-)
Mam nadzieje, ze jeszcze pare latek mi brakuje

Dr stwierdziła że tylko in vitro nam zostało no wszystkie badania są ok.

pewnie pośpi do 24, może do 1-szej. No powoli wpadł w swój rytm, który i mi w miarę odpowiada, więc nie jest najgorzej. Poprztykałam się z eMem
wrócił z pracy, zasiadł przed tv i siedzi!!! ja mu mówie, ty rób coś, albo idź jedz obiad albo się kąp, bo zaraz Julka kąpanie. No to on na to, że wypije sobie piwko, zadzwonido rodziców czy mama cała dotarła i pomoże mi przy kąpieli. No to ja już zła, że piwo...ale ok. Po kąpieli ten zasiadł w fotelu i pyta się co na obiad

o jak mnie nerw wzięła!!! obiad na kuchence, tylko sobie podgrzać i nabrac!!! mamusia go tak przyzwyczaiła, że on w drzwi, a mama z obiadkiem leci. Ale skończyły się dobre czasy!!!! do tej pory jeszcze nie jadł...nie wiem...może czeka aż ja mu podam
no to się zdziwi
zaraz idę spać
200 szt czapeczek nie mam...tak z 22 tylko:-(;-)
a Juluś był mniejszy i we wszystkim dosłownie się utopił. Mój M. z tesciową latali po sklepach i dokupowali mi body mniejsze i śpioszki czy pajacyki...dalej nie wiem co jest co
Ale faktycznie,nie ma co dużo kupować, bo szybko wyrastają, ale tez warto mieć więcej, zeby nie prac codziennie. A gdybys jeszcze- nie daj Boże- była taka "zgrabna" w przebieraniu dziecka jak ja, to lepiej kup sobie więcej. Bo ja sierota jakos tak dziwnie Julkowi pampersy zakładałam, że co chwilę miał wszytsko mokre aż po pachy
i trza go było całego przebierać. W ciągu nocy potrafiłam go 4 razy przebrać
bożeee aż wstyd się przyznać