Muma
Fanka BB :)
kok.o - ja mam do najbliższej siłowni 30 km, biegać nie mogę (przez zastawki;-)) i nie lubię a to coś nowego, można TV oglądać i cicho działa, tak, że można się kręcić jak Olek śpi:-)
Fajnie jakby się Wam udało z basenem:-) A co Cię zaniepokoiło , że poszłaś z Małą do neurologa ?? Moje dzieci też nie należą do megażywotnych i ruchliwych ale pamiętam jak to było z Julką (a wtedy nie było internetu do porównywania) i teraz jest podobnie.
Fajnie jakby się Wam udało z basenem:-) A co Cię zaniepokoiło , że poszłaś z Małą do neurologa ?? Moje dzieci też nie należą do megażywotnych i ruchliwych ale pamiętam jak to było z Julką (a wtedy nie było internetu do porównywania) i teraz jest podobnie.
Ale będzie na pewno dzielnie ćwiczyć - ma to w genach ;-)
Nie chcę Cie niepotrzebnie straszyć, ale wiesz..lepiej dmuchać na zimne. Chciaż z drugiej strony to ja panikara byłam i jestem...
;-) uskuteczniam teraz codzinne (no prawie codzienne;-)) spacery, tak po godzinie lub nawet dwugodzinne to na drugi dzień mam takie zakwasy, że szok
:-) a ręce od Julka też wyćwiczone
ale fakt...wagę mam jeszcze większą niż przed ciążą, myślałam, że to tylko waga...a tu w ciuchy żadne nie wchodzę
zaglądnał do oka, ucha. Ponaciskał na bioderka, zmierzył obwód główki i tyle. Powiedział, że wszystko ok i koniec. Moja wizyta po porodowa wyglądała tak: lekarz zapytał czy coś mnie boli, ja na to, że nie. A on: no to dobrze, zmierzymy tylko ciśnienie krwi!!! Planuję sama prywatnie wybrać sie do ginka polskiego, nich mi "tam" zaglądnie;-)
? A jakie masz imiona w końcu ???

Na noc dzisiaj mam
)