Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
niom.. później se jeszcze kupiłam kawałek czekoladowego ciasta (z wisienką na wierzchu) wypiłam latte i Maluch radował mnie swoją aktywnością.. jak ja już bym chciała konkretnego kopa!!!!Ani@k i jak czeko pomogła?
dziewczyny
Jak odróżnić plamienie od krwawienia???
mam z tym problem, bo zawsze mam plamienia przed @ ale boje sie że to jednak krwawienie.
jak rozróżnić początek @???
muszę to dokładnie określić ...
Anuszka, ma być konkretne krwawienie.. takie kropelki krwi się nie liczą, to wg mnie tylko plamieniea jak widać odrobinę krwi przy tym plamieniu, na tamponie lub papierze to już @
tak?
głupio trochę stara baba i takie pytania no ale cóż . . . życie![]()
ja też swego czasu plamiłam przed @.. nawet kilka dni, ale liczy się konkretna krew!!! takie życie - liczą się tylko konkrety, żadnego owijania w bawełnę ;-)
.. jak Gatto pisała będąc jeszcze w ciąży że sra po gaciach bo wizyta.. myślałam se dlaczego??? przecież wszystko jest w porządku.. teraz ją rozumiem.. ja mam tak np. że przed każdą wizytą tak dwa dni - jestem kłębkiem nerwów, najróżniejszych wyobrażeń choć staram się nie dopuszczać wszystkich myśli do głowy
i jak lekarz pyta 'co słychać?' ja mówię 'standard, bóle brzucha - jak przed wizytą' i zawsze się ze mnie śmieje..
jak ja to wszystko ogarnę.. muszę zrobić podgląd co jest co bo też nie wiem.. a co do karmienia.. mnie się wydaje tak jak lekarzom na wyspach - jak chce to dawać jeść.. i uwaga Gatto - że sztuczne mleko się nie trawi, ale Gatto co zrobić w przypadku kiedy Dziecko chce jeść a nie można jeszcze np. żadnego soczku dawać???
Muma chyba teraz zaczęła Olusiowi wdrażać inne niż cyckowe jedzonko.. Muma wypowiedz się, bom ja też ciekawa.. od kiedy soczki, herbatki???
Ja pytalam pediatry i przy sztucznym mleku mozna podawac herbatki (rumiankowa, z kopru wloskiego) oczywiscie nie jakies zawrotne ilosci. Ja na przyklad robie 70ml rumianku i czaem w ciagu dnia wypije, a czasem nie. Jak widze, ze po 2 godzinach jest glodna to jej daje rumianku i troche ja przetrzymuje. Ale mloda mi generalnie wytrzymuje 3 lub 3,5 godziny

;-)
popatrzcie same:
i z długim
śpiochy:
są też półśpiochy:
:-) które wyglądają jak część dresu, może różnią się materiałem lub kolorem aaaa i nie mają stópek, no to można powiedzieć że to znacząca różnica!
to takie koszulki bez rękawów
czapki też ok, choć taka zwykła
od tej kąpielowej
różni się.. eee materiałem??? ta zwykła jest chyba 'solidniejsza' a kąpielowa 'delikatniejsza'..
Teraz jak chcę zjeść sobie jogurt albo cokolwiek łyżeczką to nie przy nim bo od razu się drze, że to dla niego chyba jest !!

Ja czapki kąpielowe bez troczków miałam, takie smerfetki - wygodniej Dzieciu:-)
znając siebie jak wlezę do sklepu to tak samo jak szybko weszłam to i wyjdę
no i jeszcze pieluszki, myślę ze tylko tetrowe będę stosować.. tych flanelowych nie..
w sumie jakby coś miało być to chyba od razu po zjedzeniu???
sobie wyobrażam jak jadł te ziemniaczki ze szpinakiem.. :-)
My też na początku po kąpieli zawijaliśmy we flanelkę i dopiero potem siup na ręcznik:-)
ale w smaku jest OK i jemu też smakowało