reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
TASZA takie wypasione z Wro sle :D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tasza...cholernie ogromne kciuki trzymam!!&&&&&&&&&&&&&&&&!!!!!!!!! Tasza,a która to będzie inseminacja????pytam,bo myslę,ze jak wyniki Adasia poprawia się na tyle,to my tez decydujemy się na inseminacje.

Ostatnia edycja:
na konto mogę wejść, dodać załącznik też, klikam guziczek 'wyślij' a tu dooopa :nerd: wyskakuje mi komunikat że przekroczyłam czas połączenia :confused: a nawet 5 minut na koncie nie jestem :dry:

Muma :**** ja już chyba mówiłam ze jesteś tu niezbędna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak:

Anuszka nie pamiętam czy była o tym mowa, ale tu na wątku panuje zasada 'nie ma @ - jest się w ciąży' :tak: i pamiętaj, że takie początkowe oznaki @ to również poczatkowe oznaki ciąży.. zatem póki nie ma @ - trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& no i posyłam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

aaaa
nie ma @@@
oki :D

dzieki !

no ale plamienie w 20 dc tak jak zwykle, ostre bóle podbrzusza ... to chyba nie ciąża niestety
poza tym gin u którego byłam niedawno stwierdził że nie mam w tym cyklu "żadnego dominującego dojrzewającego pęcherzyka"
:/

reklama
Amy 17 wrzesnia idzeimy na weselisko do ojej kuzynki:tak::tak::tak: juz tak się zastanawiam nad kreacją...własnie ćwicze,odchudzam się,..do jakies kiecki hi hi!!! do wrzesnia jeszcze pare mc.ale nie schudne w tydzien:sorry2:,wiec juz pracuje..:P)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry