Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja mam zawsze ten problem, że zdjęcia nie oddają przestrzeni-ja patrząc na nie przypominam sobie sytuację, ale wiem, że oglądająca je postronna osoba tego nie dostrzega A ma to szcególne znaczenie, gdy fotografujemy przestrzeń ze znacznej wysokości. No, ale wspomnienia pozostają na zawsze:-):-)
Ja mam zawsze ten problem, że zdjęcia nie oddają przestrzeni-ja patrząc na nie przypominam sobie sytuację, ale wiem, że oglądająca je postronna osoba tego nie dostrzega A ma to szcególne znaczenie, gdy fotografujemy przestrzeń ze znacznej wysokości. No, ale wspomnienia pozostają na zawsze:-):-)
Aleczku miło Cię poznać!! masz taką cieplutka buzinkę że nei dziwie sie Abdulowi
Widoki cudne!!!!!!!!!!
Sensi no co Ty narazie nic nie gadaj bo tempka super!! I tak trzymać!!
Aleczku miło Cię poznać!! masz taką cieplutka buzinkę że nei dziwie sie Abdulowi
Widoki cudne!!!!!!!!!!
Sensi no co Ty narazie nic nie gadaj bo tempka super!! I tak trzymać!!
Oluświtaj - zdjęcia są super !!!!! A Ty to napewno 30-stka? ;-)
Madziuś- pewnie ,ze się nei poddajemy - zobaczymy, pożyjemy - no cóż u nas juz te jajeczka nie takie jak u 25-latek
Sensi, Wikkuś,Antilka, Vonka - buziaczki
Moniś - niektóre nowe dziewczyny Cię nie znają ale mam nadzieję,że już niedługo.... - czekamy z Madziujką i Alkiem ( wiem,ze czytasz - więc pozdrawiam S.)
Oluświtaj - zdjęcia są super !!!!! A Ty to napewno 30-stka? ;-)
Madziuś- pewnie ,ze się nei poddajemy - zobaczymy, pożyjemy - no cóż u nas juz te jajeczka nie takie jak u 25-latek
Sensi, Wikkuś,Antilka, Vonka - buziaczki
Moniś - niektóre nowe dziewczyny Cię nie znają ale mam nadzieję,że już niedługo.... - czekamy z Madziujką i Alkiem ( wiem,ze czytasz - więc pozdrawiam S.)