reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

kasica
mi się podoba ta odpowiedz lekarza, że chodzi o ciążę nie?!? :D
też bym wyszła spokojniejsza od takiego

ani@k
boisz się burzy?
ja za małolaty tez się chowałam pod kołdrę a teraz też się boję ale już nie tak bardzo, tylko gdzieś na powietrzu ...
taka wiosenna burza jest fajna, lubię jej zapach ... jeżeli wiecie o co mi chodzi ... taki świeży ...

moja sis też narzeka na brak ciążowych ubiorów a szczególnie takich eleganckich ciuszków albo sukienek na jakieś uroczystości ... masakra jakaś ...

muma
ja jakoś nie mogę się zebrać na mierzenie no :/ w dupe mi trzeba dać...
a słyszałam że te owu testy są do du... ale mówisz robić?

katiuszka
odpoczywaj ile możesz!!!

reklama
Pieknaszyszunia oszczedzaj sie dziewczyno. Moze powinnas zrezygnowac z tej nowej "posady" kierowcy? Zawsze niepotrzebny stres... Rozwozic gosci, czyt.mezczyzn w stanie wskazujacym...Hm, nie wiem, dla mnie zadna przyjemnosc-pisze z autopsji
Aleksis ale ja nie będę nikogo rozwozić, tylko kierować na trasie wro-radom ;)
Milego dnia, lecę na śniadanie i folik mnie woła.
Aaaaa udało mi się dziś, od 2 tyg przyjść do pracy na 8 rano :-D

hej!!!!!!!!!!!witam się z kawką.Pranie juz wstawiłam,zanim pojde do pracy to je rozwiesze i wyschnie na tym pieknym słoneczku:tak:...anuszka,co do testów to ja ich uzywałam,jakis czas temu chyba przez 3 mc....no pokazywały,ze niby kiedy jest owulacja itd.....tempke tez mierzyłam,lubiałam to robic...narazie odpuszczam sobie mierzenie,nie chce sie nakręcać itd.Mnie juz jakoś w brzuchu od czasu do czasu pobolewa:-(:-(:-(:-(:-(.............no mi anuszko ta odpowiedz lekarza tez się spodobała:tak:,ze nie dązy do idealnego wyniku,tylko ,żebym w ciąże zaszła,zeby był na tyle dobry..........Dziewczyny,19 maja mam komunię mojego chrześniaka...i tak zastanawialismy sie co by mu kupic fajnego itd...i wymyslilismy,ze tak-złoty łańcuszek z krzyżykiem,zegarek na rękę,fajna skórzana piłke i do tego rękawice...jak myslicie???!!dobry pomysł?????

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczynki :-)

kasica
mnie się podoba taki prezent, ja też lubię takie 'wieloskładnikowe' w przeciwieństwie do mojego eMa;-)

Szyszka i w pracy też się nie przepracowuj :tak: Do kiedy zamierzasz pracować ??

katiuszka dostałaś ode mnie pw ?? Może ten Twój Juluś to taki wrażliwy dzidziuś i bardzo reaguje na pogodę i zmiany Twojego nastroju, no już sama nie wiem co z tym jedzeniem.

Ja zaczęłam dokarmiać Olka zupkami, deserkami itp i teraz jest tak, że on zjada te dania a z cyca jeszcze więcej chce i dłużej:baffled: No nie o to chodziło :-)

Super, że się udało z kasą za wózek !!

Ani@k &&&&&&&&

Aleksis to tak do końca nie jest, że ze mnie taka 'siłaczka' - wczoraj np wieczorem ciężko mi się oddychało i w ogóle bardzo się słabo czułam.. Za dużo mam czasem tego.. ***

U nas pochmurno, będę pewnie papiery porządkować, jeśli mi Książe pozwoli of course:-p

no to musze si jakoś zabrac za mierzenie tempki, może w cyklu z clo mi wyjdzie owu ...

kasica wydaje mi się że taki prezent ucieszy i księdza i chłopaka chrześniaka :P

u nas było słońce, potem deszcz ale znów słoneczko wyszło ...

wiece co nie jestem w tym szpitalu ... byłam na izbie ale mnie nie przyjęli ze względu na leki ... ku...wa a pytałam, dzwoniłam nawet dwa razy ... to nie ... przyjedz i odsiedź swoje ...

napisałam skargę bo to już drugi raz się tak zdarzyło, że mnie odesłali stamtąd, że nie pytali o leki i dolegliwości i na marne tam jeździłam, potem do mnie oddzwaniali i mam wizytę u profesora w klinice na konsultacji wyjaśnić skargę i sprawę mojego zdrowia ...
ciekawa jestem jak to będzie, czy zajmie się tylko skargą czy mną też ...

piękna szyszunia
wiesz jak dyrektor jest ok to cie nie zwolni ale może poczekaj do 3 miesiąca wtedy nie będzie mógł, chyba że dostaniesz L4
ja tam bym się bala i chyba bym nie ryzykowała
u mnie jest taka sytuacja że bardzo by mi się przydała kasa na macierzyńskim ...

aaaa
mam wyniki tsh
babeczki 1,93 ...
co to może być ?
wysoko to czy ok?
bo do 5 mam na wynikach normę

no i PRL mam znów wyższą a biorę leki na to ... jak nie brałam leków jakiś czas to miałam niższą ...

Ostatnia edycja:
hejka:-)
Julek chwilowo padł, to zajrzałam do Was na moment.
Muma chodzi Ci o tą wiadomość odnośnie pielęgnacji chłopców? to tak...odpisałam Ci...chyba:baffled: A z tym jedzeniem to nie wiem...czytałam co się dało, może być że coś mleko mu nie odpowiada (ale na początku nic takiego nie wyczyniał- to nie wiem), zmieniałam smoczki, butelki. Mnie się wydaje, że to przez łapczywe połykanie mleka, możliwe, że połyka dużo powietrza i go coś tam boli. Wieczorem, jak już jest mocno śpiący, to nawet znośnie idzie to karmienie, ale w dzień i w nocy to jest dosłownie koszmar:wściekła/y:Zastanawiam się czy mu przed jedzeniem nie podawać kilku kropel Espumisanu, niby to jest na kolki, których on nie ma jako takich...ale to jego wicie się, prężenie, piski i wrzaski w trakcie wyglądają jak takie właśnie chwilowe mini kolki...Cholera jasna...zawsze coś!!! nie może zjeść normalnie, spokojnie tylko zawsze coś!!!!
Już się nie mogę doczekać jak zacznie jeść obiadki, owoce itp. Oby było lepiej!!!!
A Oluś to pewnie cycowy chłopak, skoro tak lubi possać:tak: wie chłopak co dobre:-D
kasica myślę, że fajne prezenty. Takie odpowiednie, nie przesadzone, ani nie za bardzo skromne. Śmiało możesz to kupić:tak:

ooo rany już skrzeczy....:baffled: do później!!!

ahaa anuszka bardzo dobrze, że napisałaś tą skargę!!! co oni sobie myślą, że człowiek nie ma nic innego do roboty tylko wysiadywać na szpitalnych korytarzach i to na marne!!! mam nadzieję, że teraz zajmą się Tobą należycie, a nie tylko skargą:tak: A co do wyników, to ja niestety nie poradzę, bo się kompletnie nie znam:no:

Witam!!!!:-)

Katiuszka nie wiem co Ci doradzić z Julkiem, ale może rzeczywiście wizyta u położnej coś rozjaśni a na pewno przybieranie na wadze, może to taki typ niejadkowy;-)

Gatto u nas też ciepło, ja dzisiaj na dworze w t-shircie i bezrękawniku latam:-D

Muma i tak jesteś bardzo dzielna, nie każdy miałby tyle sił i odwagi wierz mi... może sz być naszym wzorem:happy:

Aleksis co z iui okaże się na wizycie - jutro mam podgląd więc zobaczymy co tam urosło po clo:zawstydzona/y:...

Szyszunia jeśli czujesz się dobrze to jedź, ale pamiętaj że to kawał drogi jest a Ty z nie taką samą siłą może; chociaż pamiętacie sensacje z niemieckimi olimpijkami - na jakiś czas przed zawodami musiały zachodzić w ciążę bo na jakimś jej etapie organizm jest bardziej wydolny, masakra jakaś...:no:

zuza
jak żeś jeszcze nie zarzuciła żelazka to zapraszam, 3 pralki czekają...:-)

caterina przykro mi, no ale cóż, działamy dalej... :tak:

anuszka kiedy ten monit?

u nas chyba będzie burza, gorąco, parno i chmurska jakieś biegną...:wściekła/y: pozdrawiam z kawką:-)

reklama
Tasza no właśnie on dobrze przybiera na wadze, dlatego nikt nie widzi problemu, oni położne, ani lekarz. A że ja się męczę podczas karmienia, on wariuje to według nich nic poważnego:baffled: ręce opadają:wściekła/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry