anuszka
stara-czka
kasica
mi się podoba ta odpowiedz lekarza, że chodzi o ciążę nie?!?
też bym wyszła spokojniejsza od takiego
ani@k
boisz się burzy?
ja za małolaty tez się chowałam pod kołdrę a teraz też się boję ale już nie tak bardzo, tylko gdzieś na powietrzu ...
taka wiosenna burza jest fajna, lubię jej zapach ... jeżeli wiecie o co mi chodzi ... taki świeży ...
moja sis też narzeka na brak ciążowych ubiorów a szczególnie takich eleganckich ciuszków albo sukienek na jakieś uroczystości ... masakra jakaś ...
muma
ja jakoś nie mogę się zebrać na mierzenie no :/ w dupe mi trzeba dać...
a słyszałam że te owu testy są do du... ale mówisz robić?
katiuszka
odpoczywaj ile możesz!!!
mi się podoba ta odpowiedz lekarza, że chodzi o ciążę nie?!?
też bym wyszła spokojniejsza od takiego
ani@k
boisz się burzy?
ja za małolaty tez się chowałam pod kołdrę a teraz też się boję ale już nie tak bardzo, tylko gdzieś na powietrzu ...
taka wiosenna burza jest fajna, lubię jej zapach ... jeżeli wiecie o co mi chodzi ... taki świeży ...
moja sis też narzeka na brak ciążowych ubiorów a szczególnie takich eleganckich ciuszków albo sukienek na jakieś uroczystości ... masakra jakaś ...
muma
ja jakoś nie mogę się zebrać na mierzenie no :/ w dupe mi trzeba dać...
a słyszałam że te owu testy są do du... ale mówisz robić?
katiuszka
odpoczywaj ile możesz!!!

...anuszka,co do testów to ja ich uzywałam,jakis czas temu chyba przez 3 mc....no pokazywały,ze niby kiedy jest owulacja itd.....tempke tez mierzyłam,lubiałam to robic...narazie odpuszczam sobie mierzenie,nie chce sie nakręcać itd.Mnie juz jakoś w brzuchu od czasu do czasu pobolewa:-
No nie o to chodziło :-)
Zastanawiam się czy mu przed jedzeniem nie podawać kilku kropel Espumisanu, niby to jest na kolki, których on nie ma jako takich...ale to jego wicie się, prężenie, piski i wrzaski w trakcie wyglądają jak takie właśnie chwilowe mini kolki...Cholera jasna...zawsze coś!!! nie może zjeść normalnie, spokojnie tylko zawsze coś!!!!

...