reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ani@k Mumie wyszla albo dziewczynka, albo chlopak! :-D:-D Lepiej ty nam powiedz!:-)

Muma no ja kompletnie nie wiem jak ja ubrac:baffled: u nas jest upalnie wrecz...ubieram ja tylko w cienka bawelniana bluzeczke i spodnie tudziez polspiochy tudziez dres. Nawet czapeczke jej sciagam:sorry2:

Dzis mlodej kupilam krem przeciwsloneczny 50. Musze ja zaczac smarowac, bo mi sie w murzynka zamieni, upieczonego.

reklama
cześć dziewczyny ja na chwilę między obiadem a prasowanie a praniem itd :-);-)

Gatto to u Was już taka tempka wysoka??
Muma no jak ma się właśnie swój ogród i taras to nie chce się siedzieć przed kompem tylko spijać kawkę i słonkiem się delektować ;-):tak:a tak w ogóle to obiecałaś mi kawę i już rok zaraz minie :-p:-p:-p

ściskam wszystkie cieplutko chociaż chyba na temperaturę nie możemy już narzekać :cool::cool2::tak:
uciekam do pracy

ja tez się tak raz dwa witam i spadam do roboty
takie piękne słoneczko aż sie nie chce w tych murach zapierniczać ...

no monit będzie ale krótki ... nie co dwa dni chyba że inaczej ginka zdecyduje ...

do szpitala na badanka idę jutro ... a na monit 24/04 w 13dc ...

buźka i może do wieczorka
będę zaglądać ...

witam i chciałabym powiedzieć dobranoc... spać spać spać!:baffled:
dziś zarejestrowałam autko na siebie juz nie Po a DW :)
dopiero zjawilam się w pracy, ale na szczęście do 16!
W weekendos wesele w Radomiu, robię za kierowce, ciekawe jak to zniosę... dobrze ze mdłości brak...
Ani@k kciukasy trzymam za ciśnienie :-D
Zuziu może wpadniesz do mnie, mam kosz prasowania :-)
resztę babek ciepło pozdrawiam z wro;-)

Ani@k - jak Ty nam powiesz to ja Ci powiem czy się sprawdziło :-p

Gatto - no jak upalnie to właściwie tak jak w domu + cienka czapeczka jeśli wieje coś tam u Was + filtr, nie ??:happy2:

zuza no wpadaj, wpadaj na kawkę, w weekend mam pozimowe otwarcie tarasu:cool2:

anuszka ja najpierw testami owu i temperaturą obczaiłam mniej więcej kiedy i chodziłam potem tylko dwa razy podglądać, czy jest duży i czy pękł - i w cyklu szczęśliwym w pn miałam wielki a w środę o 16ej powiedziała mi p. doktor, że właśnie pękł no i z tego jest Oluś:tak: (tzn nie tylko z tego pęknięcia:-D - o tym nie zapominaj !!!)

Szyszka -aleś sobie wymyśliła z tym kierowcą:baffled: na drogach do Radomia:baffled: Weź , uważaj na siebie.

Mamuśki pozostałe - gdzieśta są ??? :-D

Misiek chrapie w wózku a ja lecę coś upichcić bo dziś Juli imieniny:tak:

Ostatnia edycja:
Muma filtr dopiero dzis kupilam :tak: cienka czapeczka czasem wiecej zaszkodzi bo ta ma w pieron wlosow i one ja grzeja. Moze jej bede ubierac opaske na uszy tylko:-D

Zuzanka no jakies 24 ° ale do slonca to daje jak cholera:-D

Szyszka o prasowaniu to ty nawet nie wspominaj!!

Gatto haha spodnie w kant oddałam do prasowalni, poszłam na łatwiznę, z koszulami powalczę.....:-D
Muma obiecałam zanim ciąża się pojawiła, a ze zawsze dotrzymuje słowa to tak musi byc;-)
anuszka to jest zajebi.ty tekst!

hej Babeczki!!!
ufff w końcu mam chwilkę:tak: Jakoś nie mogłam się ogarnąć wczoraj i dzisiaj. Niby mały spał w ciągu dnia...a ja zamiast coś porobić w domu...to spałam razem z nim:-D Bożeeee znowu jakieś cyrki robi przy jedzeniu:baffled: już sama nie wiem co mu może być...Dzwoniłam dziś do położnych, że może przyjdę na wizytę, niech go obejrzą, bo może mleko mu nie służy, bo jeszcze ma jakies krosteczki...a one, że to nic takiego, poobserwować go jeszcze, a jak się bardzo martwię, to żeby iść do przychodni. A w przychodni odsyłają do położnych, bo to one zajmują się żywieniem:baffled: Jedni i drudzy mówią, że jak prawidłowo przybiera na wadze, to nie ma się czym martwić. No ale każde jego karmienie przyprawia mnie o dreszcze i bóle głowy:cool:
Tutaj tez jest cieplej i oczywiście mam dylemat jak młodego ubierać, bo niby cieplej, ale w cieniu nadal wieje chłodem, a jak on tak leży bez większego ruchu, to chyba nie będę go jeszcze bardzo rozbierać.
A z rzeczy bardzo miłych...to w końcu wywalczyłam zwrot pieniędzy za ten nieszczęsny wózek:tak: Dzisiaj dostałam meila, ze pieniądze są na koncie. Oczywiście nie uwierzyłam...ale faktycznie!!!! ten skurw...oddał po złożeniu doniesienia do Urzędu Skarbowego, a oni oddali sprawę do policji gospodarczej i dopiero to poskutkowało. Po 8 miesiącach!!!!!!!!!!:wściekła/y: no ale najwazniejsze, że prawie 1500 zł mam na koncie:tak:
Trzymajcie się dziewuszki!!!!
Postaram się jutro cos więcej poklikać!!!

reklama
Witam Kochane,

u mnie tez piknie, sloneczko grzeje, ale wiaterek troche daje w kosc.
Ani@k jak wizyta?daj znac please
Muma-kobito Ty masz power, dom, dzieciaki, mezus, pies, dziadki... Ty sypiasz w ogole?
Ja to len jestem, w porownaniu do Was:zawstydzona/y:
Katiuszka-ciesze sie, ze nareszcie odzyskalas pieniadze. Jednak jest jakas sprawiedliwosc w PL, bo raczej nie wierzylam ze wspaniala wladza kiwnie palcem. Super!!!!
A Julus mial moze gorszy dzien Dzis w Pytaniu na sniadanie bardzo zachwalano ksiazke o pielegnacji bobasow i nie tylko. Moze warto by to miec?
Gatto-juz sobie wyobrazam te Twoja kruszynke w takiej opaseczce z np.wyhawtowanymi truskawkami albo wisienkami.Bo ona sama jak ten pyszny owoc:tak:Pieknie bedzie wygladac
Kolezanki syn tez mial taka czupryne, a teraz to tak zwyczajnie, ni malo, ni duzo wlosow

Anuszka-haslo eMowe jest mega!!! Moj mowil, ze nie je marchewki i to chyba od tego
Zuzanka- pewnie nie mozesz sie doczekac, az wszytsko sobie wypucujesz na glanz i potem spokojnie wypijesz kawusie i poczytasz BB?
Tasza-tak madra,jak ginekolog, tylko ze troche pozno mi sie zebralo na te staranka, i teraz masz babo placek;-)
Kiedy podchodzicie do IUI?

Kasica moje gratulacje!!! Wszystko idzie do przodu i jest dobrze! Teraz tylko podgladac ptaszki czy koty i brac przyklad:-D

Alex-kolejna power woman****

Pieknaszyszunia oszczedzaj sie dziewczyno. Moze powinnas zrezygnowac z tej nowej "posady" kierowcy? Zawsze niepotrzebny stres... Rozwozic gosci, czyt.mezczyzn w stanie wskazujacym...Hm, nie wiem, dla mnie zadna przyjemnosc-pisze z autopsji

kok.o? Spoko? Gratulacje dla Malej no i Mamy

Caterina- smutno mi,ze nici teraz wyszly...Ale nie poddawaj sie! Do boju baby!!!

Ja dzis testowalam testem ow. w 13dc i minus. Testuje jutro, mam jeszcze 3 ostatnie wklady.
Aaronka-a co u Ciebie i Jagodki?Ok?

Sciskam mocno Wasz wszystkie
Dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry