Witam Kochane,
u mnie tez piknie, sloneczko grzeje, ale wiaterek troche daje w kosc.
Ani@k jak wizyta?daj znac please
Muma-kobito Ty masz power, dom, dzieciaki, mezus, pies, dziadki... Ty sypiasz w ogole?
Ja to len jestem, w porownaniu do Was
Katiuszka-ciesze sie, ze nareszcie odzyskalas pieniadze. Jednak jest jakas sprawiedliwosc w PL, bo raczej nie wierzylam ze wspaniala wladza kiwnie palcem. Super!!!!
A Julus mial moze gorszy dzien Dzis w Pytaniu na sniadanie bardzo zachwalano ksiazke o pielegnacji bobasow i nie tylko. Moze warto by to miec?
Gatto-juz sobie wyobrazam te Twoja kruszynke w takiej opaseczce z np.wyhawtowanymi truskawkami albo wisienkami.Bo ona sama jak ten pyszny owoc

Pieknie bedzie wygladac
Kolezanki syn tez mial taka czupryne, a teraz to tak zwyczajnie, ni malo, ni duzo wlosow
Anuszka-haslo eMowe jest mega!!! Moj mowil, ze nie je marchewki i to chyba od tego
Zuzanka- pewnie nie mozesz sie doczekac, az wszytsko sobie wypucujesz na glanz i potem spokojnie wypijesz kawusie i poczytasz BB?
Tasza-tak madra,jak ginekolog, tylko ze troche pozno mi sie zebralo na te staranka, i teraz masz babo placek;-)
Kiedy podchodzicie do IUI?
Kasica moje gratulacje!!! Wszystko idzie do przodu i jest dobrze! Teraz tylko podgladac ptaszki czy koty i brac przyklad
Alex-kolejna power woman****
Pieknaszyszunia oszczedzaj sie dziewczyno. Moze powinnas zrezygnowac z tej nowej "posady" kierowcy? Zawsze niepotrzebny stres... Rozwozic gosci, czyt.mezczyzn w stanie wskazujacym...Hm, nie wiem, dla mnie zadna przyjemnosc-pisze z autopsji
kok.o? Spoko? Gratulacje dla Malej no i Mamy
Caterina- smutno mi,ze nici teraz wyszly...Ale nie poddawaj sie! Do boju baby!!!
Ja dzis testowalam testem ow. w 13dc i minus. Testuje jutro, mam jeszcze 3 ostatnie wklady.
Aaronka-a co u Ciebie i Jagodki?Ok?
Sciskam mocno Wasz wszystkie
Dobranoc