Tasza
Fanka BB :)
Cześć Babole!!!
Jak minęła piękna niedziela??
Zuza zazdroszczę łązienki... ja ze swoją stoję jeszcze w kropce, musieliśmy wypierniczyć brodzik a Pawłowi zamarzyła się kabina z hydromasażem...;-) problem maly taki, że t;-) są wysokie kolubryny na 2,2-2,3m a my mamy belkę na 2,18
no i się szuka dalej, czekamy na fotosy Twojej:-)
Kasica gratuluję wyniku Adama, grunt że się ruszają, a że jest bakteryja - no cóż, pewnie lepiej gdyby znikła, ale zwróć uwagę o ile jest jej mniej - a doktora musiałabyś zapytać o rangę tej liczby - może to wcale nie jest dużo:-)
Caterina ale ty już miałaś chyba iui, czy mi się coś pokręciło? i nie chce tego lekarz robić bądź kontynuować? z reguły proponują 4-6 podejść do iui, więc czemu chce to pominąć?
Aleksis Ty chyba też niedługo zdobędziesz dyplom z wiedzy ginekologicznej...
Szyszunia jak tam poczatki ciąży, oddajesz już coś?:-):-):-)
kok.o na ile długości basenu Ewa Cię przegoniła?? Jak doznania?:-)
Muma ja zamiast twistera maltretuję rowerek stacjonarny, ale że na razie "wciągam" (patrz: wawel złoty kasztanek przed chwilą cały
) to waga raczej w górę idzie...
Ani@k powodzenia na zakupach...
A mnie cos dzisiaj zakuło z lewej strony, hmmm... dobrze by było gdyby to lewy jajcor chciał podziałać...;-) Paweł mówi że poprosi doktorka, żeby mi clo przepisal jako witaminę do brania codziennego hehe...;-)

miłego wieczorku
Jak minęła piękna niedziela??
Zuza zazdroszczę łązienki... ja ze swoją stoję jeszcze w kropce, musieliśmy wypierniczyć brodzik a Pawłowi zamarzyła się kabina z hydromasażem...;-) problem maly taki, że t;-) są wysokie kolubryny na 2,2-2,3m a my mamy belkę na 2,18
no i się szuka dalej, czekamy na fotosy Twojej:-)Kasica gratuluję wyniku Adama, grunt że się ruszają, a że jest bakteryja - no cóż, pewnie lepiej gdyby znikła, ale zwróć uwagę o ile jest jej mniej - a doktora musiałabyś zapytać o rangę tej liczby - może to wcale nie jest dużo:-)
Caterina ale ty już miałaś chyba iui, czy mi się coś pokręciło? i nie chce tego lekarz robić bądź kontynuować? z reguły proponują 4-6 podejść do iui, więc czemu chce to pominąć?
Aleksis Ty chyba też niedługo zdobędziesz dyplom z wiedzy ginekologicznej...

Szyszunia jak tam poczatki ciąży, oddajesz już coś?:-):-):-)
kok.o na ile długości basenu Ewa Cię przegoniła?? Jak doznania?:-)
Muma ja zamiast twistera maltretuję rowerek stacjonarny, ale że na razie "wciągam" (patrz: wawel złoty kasztanek przed chwilą cały
) to waga raczej w górę idzie...
Ani@k powodzenia na zakupach...

A mnie cos dzisiaj zakuło z lewej strony, hmmm... dobrze by było gdyby to lewy jajcor chciał podziałać...;-) Paweł mówi że poprosi doktorka, żeby mi clo przepisal jako witaminę do brania codziennego hehe...;-)

miłego wieczorku
Potem powrót na jedzonko, rodzice czyli my złapaliśmy w biegu pączka z kawką i dalej w teren. Połaziliśmy po parku, ale cudnie było!!! Niestety od jutra już zmiana pogody, deszcz..deszcz..deszcz...

niby się nie przejmuję, tylko szkoda mi ubrań...no i nie za bardzo mi się uśmiecha kupno nowej garberoby

już wszystko pięknie oświetlone przez słoneczko.. achhhh WIOSNA!!!!