reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

cześć dziewczyny

u Nas wiosna pełną gębą cieplutko ,słonecznie aż chciało się rano wstać (pomimo jakiegoś choróbska :baffled: ) zjada, śniadanko i mam znowu dzisiaj trochę pracy :confused: ale najpierw muszę na bazarek pojechać po kilka rzeczy.
Gatto u mojej babci na blokach jest taka mała łazienka i wstawili wannę taką malusią,że tam tylko dziecko może się pluskać bo raczej nie dorosła osoba ,chcieli zmieścić i prysznic i wannę no i im się udało :tak:
katiuszka no ogłaszałam się i doopa z tego wyszła bo sprzątałam do 20 i ręce mi opadły później do samej ziemi i tyle się na imprezowałam :-D obejrzałam z Młodą jakąś komedię i o 23 moja koleżanka zadzwoniła z naprzeciwka ,że wróciła z pracy i żeby wpaść to siedziałyśmy do 1 przy drinku ,ale dobre były bo rano jak młody bóg się czułam zero kaca ,bólu głowy itd :tak:;-)

caterina mój M też na mnie krzyczał jak jeszcze w Naszej kawalerce biurko stało w sypialni a ja wieczorami klikałam na kompie ,to mówił do mnie żebym ciszej klikała bo go wnerwiam :-D:tak: widzę wykresik i trzymam mocno kciuki może in vitro nie będzie potrzebne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a powiedz mi on stwierdził po Twoich i eMka badaniach ,że kwalifikujecie się do in Vitro??:confused:
kasica dobrze będzie &&& trzeba trochę cierpliwości i zobacz od razu są efekty ,niestety jak facet choruje to działa ,źle na żołnierzyki .Ale dla mnie też dziwne ,że nie przepisał mu żadnych witamin mój M po chorobie jak mu się tam osłabiły i tylko trochę to od razu dodatkowo witaminy żeby wzmocnić i pani dr kazała brać mu cały czas androvit albo inny suplement dla mężczyzn ;-)

kok.o no to już wiesz,że basen dobra rzecz dla Twojej pyzy :tak:

idę się ogarnąć i spadam na miasto Miłego dnia :***

reklama
hejka:-)
a co tu taka cisza? śpicie wszystkie??? ;-) ja się wyspałam dziś aż do 9:szok::tak: Julek obudził się o 6 rano, cyrki robił przy jedzeniu, ale nie wciskałam mu na siłę, połozyłam u siebie w łóżku i spał ze mną prawie do 9. Teraz też kimie:tak:
Tutaj wiosna zawitała:tak::-) nie jest może bardzo słonecznie, ale przynajmniej nie pada...na razie:baffled: Jutro ma być podobno 20st. pewnie uderzymy do jakiegoś fajnego parku, żeby Młodego dotlenić:-) No a dziś - pierwszy raz jedziemy razem we trójke na zakupy spożywcze. Wcześniej albo M. jeździł z mamą albo ja z nim, a mama z dzieckiem. No zobaczymy jak się Młodemu spodoba:confused:
zuzka hehehe no to się naimprezowałaś:tak:;-):-) ale tak jak piszesz, przynajmniej dziś nie masz kaca:-D Aaaa oglądałaś z Młodą komedię? to widzę, że już jej fanaberie przeszły, nie? :tak: Mówiłam, że zmądrzeje!!!!
Gatto ja to samo robię podczas karmienia, tzn. po połowie albo jak zaczyna wariować przytrzymuję do odbicia. Z reguły potem dopija spokojnie, a jak nie, to znowu to samo. Tak mi poradziła położna, bo mój to bardzo łapczywie pije i razem z mlekiem połyka powietrze i dlatego trzeba go odbijać w trakcie. Bożeee już się boję obiadków, deserków itp., jak on mi takie cyrki już teraz robi, to ciekawe co będzie później:baffled::confused: no chyba, że mu się odmieni.
Uciekam do kuchni, może uda mi się jakiś obiad zrobić...albo przynajmniej zacząć.

aaa Muma jak Twój Oluś nie śpi w dzień (nooo poza spacerem) to jak Ty mozesz coś ugotować albo posprzątać czy coś takiego??? sam się bawi w tym czasie??? bo u nas na razie Julek zajmie się sam sobą, ale na krótko, nie zdążyłabym w tym czasie wiele narobić...mam nadzieję, że z czasem będzie mu się to wydłużać:tak:
Miłej soboty dla wszystkich!!!

jeszcze jedno..Szyszunia jak tam Twoja tempka? mierzysz w ogóle? muszę poszukać Twojego wykresu, bo sama jestem ciekawa:-p

hej !!!no niestety,wynik posiewu nie jest taki fajny,jak badanie ogólne:no:...jest bakteria:-(...jak wróciłam do domu to porównałam poprzednie posiewy...i na pierwszym posiewie jaki dr.mu zlecił,to miał ta sama bakterie co i teraz:-(...tylko w pierwszym posiewie pisze z boku,ze jej jest 70 000 w ml.A teraz w tym dzisiejszym posiewie pisze,ze jest napisane poniżej 100.Wiec nie wiem o co chodzi?!.Kurcze myślałam,ze i ten wynik bedzie juz w zupełności ujemny...no troche sie przeliczyłam:-(Ale pocieszam się,tym,ze jego plemniki zwiększyły ruch!!!!i jest ich o wiele więcej niz ostatnio...wiec mimo,ze ma bakterię ruch się zwiększył i ilośc plemników!!Nie wiem co na to androlog powie...w poniedziałek mamy wizytę i dowiemy się co i jak...!!Juz wiem jak się stresowac bede:-(:-(masakra jakas!!!.Ale widze,ze Adam cieszy się,ze wynik ogólny jest lepszy,ze jest poprawa:-)i wcale mu się nie dziwie,bo i ja tez się ciesze bardzo...choc jeden wynik sie polepszył troche......

cześć

Kasica super wiadomości.. jutro do androloga jedziecie??? myślę że dowiecie się od niego już czegoś konkretnego :tak:
Kok.o Kasia.natka pokazała jak Misia pływa w 'wielkiej wodzie' a skoro powiedziałaś że pstrykałaś fotki niczym paparazzi - poproszę o takie zdjęcie :sorry2:
Alex__ u mnie c&a odblkowało się w piątek wieczorem, ale to co wybrałam zostało niestety wyprzedane..

a ja w środę idę do kliniki.. ciąg dalszy badań w związku z programem w ktorym uczestniczę 'ciśnienie tętnicze u kobiet w ciąży' na jutro (bo ma być 20 stopni :szok:) zaplanowałam wypad na sklepy.. bo trochę pokurczyły mi się niektóre ciuchy..
Będą mi robić usg, znowu echo serca.. w piątek pewnie wyjdę..
Oczywiście podczytywać na komórce będę :tak:

a dla potrzebujących ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

miłej niedzieli Dziewczynki :-)

Ani@k za to ja przed chwila dokonałam pierwszy raz zakupów w c&a, zobaczymy co to będzie :-) aaa i udanych zakupow jutro, moze w stacjonarnym c&a cos złowisz:tak:
Kasica powodzenia u lekarza! Trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
katiuszka pieknej pogody w UK, lepiej bez tesciówki?
Zuzu jak wolny weekenods, zaszalałaś na miotle z drinem w rece :p
Muma podrap wolfika za uszkiem, coś mój mops się rozszczekał :baffled:stoi na balkonie i gada z psem na dole:szok:

Witam się niedzielnie:tak:
My dzisiaj w łóżku siedzimy a później na noc biegnę do pracy:zawstydzona/y:

Zuza ten dr stwierdził że obydwoje mamy dobre wyniki to tylko in vitro nas ratuje:dry: Wiesz ja nie jestem przeciwna ale wtedy gdy inne metody zawiodą.
Jak tam łikend spędzony jako słomiana wdowa ??;-)

Ani@k &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kasica
Nadal zaciskam kciuki teraz za wizytę &&&&&&&&&&&&&

Pozdrowienia z szarego wschodu

cześć kobitki

ja właśnie obiadek skończyłam robić ,łazienkę mi ojciec i szwagier kończą już resztki zostały więc wieczorem siądę porządnie na swoim kibelku :rofl2:

caterina weekend taki,że zmęczona i chora przeleżałam wieczory przed tv z Młodą ,a katiuszka Ty zauważyłaś chyba,że z Młodą ok na razie , ja się nie spinam ,a Ona stara się ;-)oglądałysmy wczoraj tvp2 bo jej koleżanka występowała w the voice of poland więc kibicowałyśmy :-):tak: a później film obejrzałyśmy i spać o 24 o 1 się obudziłam sprawdzić czy mój M coś kliknął ;-):tak:

caterina to może zamiast ładować tyle kasy w In vitro to może Inseminacji spróbujecie ? jak wszystko dobrze to dobry krok w IUI a nie od razu w in vitro ??

Ani@k a to Ty z ciśnieniem masz coś nie tak?? kochana zaraz cieplutko a są takie fajne ciuchy dla ciężarówek obłęd jest ehhhh ,rozmarzyłam się :**********

pozdrawiam wszystkie

reklama
mnie też troszkę nie było, praca praca ... niestety
drugie zmiany ... potem długo spie, rano cos robie w domku i nie miałam czasu ...
załapałam sie w tym cyklu na badania do szpitala ... na I faze ... hormonki
zobaczymy jak będzie ... idę w środę ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry