reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

no tak NOVUM rzeczywiście ...
sorki ...
kochana zuzanko
bede pamietała o twoich przestrogach

wiesz mi to poleciła ginka, jej pacjentki mają dobre wyniki w tej klinice ... nie wiem co ona z tego ma????
ja i tak narazie sie tam nie wybieram ale napewno jak juz zdecydujemy to poczytam, popytam i zobaczę ... narazie bede robic szczegółowe hormony w szpitalu więc dzięki tobie będę mądrzejsza ...
my narazie chcemy spróbować naturalnie ale z jakąś stymulacją, na IuI nie jestesmy jeszcze gotowi choć lekarka mówi że jesteśmy dobrymi kandydatami (może rzeczywiście cos z tego ma:D)

reklama
zuza -my też robimy sobie takie wieczory w wannie :rofl2: ale tylko jak Julka jest na kolonii albo wycieczce... (ale jedzie już 6go maja !!!:-D) Bardzo na przykład ten kawałek lubię , niedługo zrozumiecie sens tych słów :

KULT - Gdy nie ma dzieci [OFFICIAL VIDEO] - YouTube:-D

Co do @ w czasie karmienia, to zależy od organizmu, ja Olka prawie wyłącznie cyckiem karmię ale tak samo miałam z jego siostrunią:tak:

Matko, dzisiaj Dzień Czekolady !!! A ja na diecie ...:crazy:

anuszka a jaka to Pani dr to powiem Ci czy ma czy nie bo większość pracujących w Novum lekarzy ma swoje prywatne praktyki w gabinetach i w szpitalach pracują dodatkowo :tak: a do IUI można podejść koszt duży i nie duży ale najpierw badania zrób dokładne bo bez nich to wiesz mogą robić i in vitro ale jak coś jest nie tak to nie wyjdzie :*** a ja się nie obrażam :-p;-)

Muma na diecie jesteś? ja też jakaś nie w temacie przez ten remont :angry: ja też chcę trochę zgubić a tu doopa 2 miesiące ćwiczeń i nic ,ale może przez ten lek zgubię bo przyśpiesza metabolizm więc może,może .... oj będzie się działo jak Julki nie będzie :happy::-D:-)Olek mały nie kumaty jeszcze :-):-)

Ostatnia edycja:
no tak NOVUM rzeczywiście ...
sorki ...
kochana zuzanko
bede pamietała o twoich przestrogach

wiesz mi to poleciła ginka, jej pacjentki mają dobre wyniki w tej klinice ... nie wiem co ona z tego ma????
ja i tak narazie sie tam nie wybieram ale napewno jak juz zdecydujemy to poczytam, popytam i zobaczę ... narazie bede robic szczegółowe hormony w szpitalu więc dzięki tobie będę mądrzejsza ...
my narazie chcemy spróbować naturalnie ale z jakąś stymulacją, na IuI nie jestesmy jeszcze gotowi choć lekarka mówi że jesteśmy dobrymi kandydatami (może rzeczywiście cos z tego ma:D)

Czesc Anuszka,

Ty pisalas, ze sie staracie od 3 lat. To tak jak my, a w sumie juz mialam 5x IUI. Nie jestem pewna, czy naturalnie nawet ze stymulacja przyniesie efekt, bo niestety po 30tym roku zycia ta szansa maleje.
Wierz mi, IUI to jest maly pikus, zaden stres w sumie, tylko trzeba dobrze zaplanowac. Samo "zaplodnienie" trwa mniej niz w realu (mowie za siebie:-) i eMa mojego) i nie jest bolesne, rachu ciachu i po strachu.
Moja pierwsza IUI byla we wrzesniu, druga w pazdz, trzecia w listopadzie udana, ale ...
Ale jesli macie sily na naturals i czas, to jasne, ze moim skoromnym zdaniem warto poprobowac.
Mi niestety czas niemilosiernie zmyka, co miesiac to gorzej i ciemniej to wszystko widze....

Kciukasy za powodzenie staran

zuza -absolutnie skończyłam ze słodyczami (koniec pieczenia też...:-(), prawie nie jem pieczywa i kupiłam sobie taki twister i się kręcę na nim jak głupia z ciężarkami w łapach - tydzień i minus 1.5 kg (ale ja mam duże zapasy:-p)

Aleksis - nie w pracy ?:happy2: Nie gadaj mi tu, że czarno widzisz, chyba Ci grzywka na oczy spadła, ma być dobrze i tak będzie- przecież to wiadomo jest !!!:tak:

kok.o -
i coś dla Ciebie : http://www.fan4fan.com/?utm_source=...um=banner&utm_content=PL&utm_campaign=fan4fan

Lecimy się uśpić na spacerku:-)

Ostatnia edycja:
zuzanko, aleksis

dr Anna Stanisławska
ona pracuje w instytucie Matki i Dziecka w Warszawie i w Multi Medzie
nie mówiła nic że pracuje w Novum tylko poleciła inna pania doktor dlatego mam pewne przypuszczenia ...

no robie te badania ale ich tyle jest
to mi sie wydaję bardzo czasochłonne
no i kosztowne
nie chodzi o samo IuI
chociaż my nie jestesmy gotowi na to :(

no nie wiem juz sił man brakuje czasem na to staranie się...
mnie przerazaja te badania wszystkie przed
a jaki jest koiszt całkowity tego

Aleksis duuużo sił Ci życzę dasz radę !!!!!!!! wierzę w Ciebie i w to ,że się uda !!!!!
Muma no to kochana nie ,żle gratki wielkie 1,5 kg to dla mnie też byłby duży sukces teraz :tak: mobilizuje się i biorę się ostro !!!!!
anuszka domyślam się jak czas jeszcze Was nie goni to spokojnie i dacie radę , siły opadają wiem coś na ten temat ale wiem,że się staram o coś o co warto walczyć do końca ,ja znowu w środę ryczałam bo kolejne dziecko w rodzinie się urodziło i jak zobaczyłam smsa podpisanego "pozdrawiają szczęśliwi rodzice " a to ich drugie dzieciątko zaplanowane co do dnia to ryczałam jak bóbr ,że ja też chcę tak napisać .....ale podniosłam się następnego dnia i pomyślałam sobie ,że może Ten na górze wie co robi a ja muszę mieć dużo siły na to czekanie :tak: i z latami wcale nie jest łatwo i prosto ,za każdym razem boli czy się starasz rok,3 5,czy 10 lat tak samo boli czekanie i nie ma się czasami siły .

DAMY RADĘ !!!

kobitki uciekam na zakupy M pojechał to na mojej głowie zakupy :angry: wpadnę później a może ,któraś się pisze mam wolny weekend zapraszam :-D:tak:;-) i nie do sprzątania :no:;-)

jestem :) obiadek szykuje ,
anuszka nie znam nie słyszałam :-(:no: ja mam fajną panią dr w Piasecznie Agnieszka Kurczuk-Powolny zajebista jest i konkretna nie raz mnie uratowała :tak:

reklama
Dziewczynki, dorodnego boćka widzieliśmy z Olciem, kciuki za Staraczki &&&&&&&&& !!!!

Chciałam przypomnieć , że jak ostatnio widziałam bociana to Szyszka zaszyszkowała :-D

A Gatto, Ani@k, katiuszka, aaronka..., alex to zaspały dzisiaj ??? ;-)

Że o bzzz nie wspomnę... ***

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry