anuszka
stara-czka
no tak NOVUM rzeczywiście ...
sorki ...
kochana zuzanko
bede pamietała o twoich przestrogach
wiesz mi to poleciła ginka, jej pacjentki mają dobre wyniki w tej klinice ... nie wiem co ona z tego ma????
ja i tak narazie sie tam nie wybieram ale napewno jak juz zdecydujemy to poczytam, popytam i zobaczę ... narazie bede robic szczegółowe hormony w szpitalu więc dzięki tobie będę mądrzejsza ...
my narazie chcemy spróbować naturalnie ale z jakąś stymulacją, na IuI nie jestesmy jeszcze gotowi choć lekarka mówi że jesteśmy dobrymi kandydatami (może rzeczywiście cos z tego ma
)
sorki ...
kochana zuzanko
bede pamietała o twoich przestrogach
wiesz mi to poleciła ginka, jej pacjentki mają dobre wyniki w tej klinice ... nie wiem co ona z tego ma????
ja i tak narazie sie tam nie wybieram ale napewno jak juz zdecydujemy to poczytam, popytam i zobaczę ... narazie bede robic szczegółowe hormony w szpitalu więc dzięki tobie będę mądrzejsza ...
my narazie chcemy spróbować naturalnie ale z jakąś stymulacją, na IuI nie jestesmy jeszcze gotowi choć lekarka mówi że jesteśmy dobrymi kandydatami (może rzeczywiście cos z tego ma
ale tylko jak Julka jest na kolonii albo wycieczce... (ale jedzie już 6go maja !!!
) Bardzo na przykład ten kawałek lubię , niedługo zrozumiecie sens tych słów :

;-)
ja też chcę trochę zgubić a tu doopa 2 miesiące ćwiczeń i nic ,ale może przez ten lek zgubię bo przyśpiesza metabolizm więc może,może .... oj będzie się działo jak Julki nie będzie 
Nie gadaj mi tu, że czarno widzisz, chyba Ci grzywka na oczy spadła, ma być dobrze i tak będzie- przecież to wiadomo jest !!!
;-)