reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Mój Wolf w budzie śpi :happy: 2012-05-05 11.46.47-1-1.jpg
Tu na wystawie ale tylko jako widz;-)

Załączniki

• 2012-05-05 11.46.47-1-1.jpg
    2012-05-05 11.46.47-1-1.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 40
reklama
alex mnie się C&A zwiesiło, ludzie na fb też piszą , że d..., chyba nic z tego nie będzie :baffled: Ale dzięki !!:tak:

Szyszka - Wolfik ma samych małych przyjaciół pieskowych i bardzo lubi takie małe przytulaki:tak:

anuszka-masz zacięcie !i dobrze, jeszcze szukaj aż znajdziesz idealną/idealnego - ja tam wolę ginów facetów jakoś

Ostatnia edycja:
witajcie!!!!Dzis pojechalismy do miasta do szpitala do laboratorium,po wynik Adama..............dziewczyny.............................jest poprawa zołnierzyków!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak:juz wam piszę......ostatnie badanie robił w styczniu Adam.Teraz ma o wiele więcej plemników niz ostatnio!!!!!w ruchu szybki ma 11 %..(ostatnio miał tylko 5%),w ruchu wolniejszym teraz ma 25%(ostatnio miał 16%),w miejscu ma 14% plemników(ostatnio miał7%),plemniki nie wykazujące ruchu,teraz ma 49%(ostatnio miał 72 %) ma 80 % plemników o prawidłowej budowie,a 20%maja małe głowki.Dziewczyny,pani w laboratorium powiedziała,ze z takim wynikiem można zajść w ciążę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jeju,jak ja zobaczyłam ten wynik,to cały stres odpłynął od mnie!!Ciesze sie ogromnie,ze ruch plemników sie poprawił!!!minęły 3 mc.od ostatniego badania,a ruch podniósł się z 5%,do 11%!!!!!!!!!!!!!!!!Naprawde cieszymy sie!!.............jeszcze tylko wynik na posiew...nie ma go jeszcze,moze jutro bedzie,a jak nie jutro to w sobotę juz napewno....oby był tez dobry!!!!!!!!!!!!!!!bardzo,bardzo bym chciała......caterina......bardzo,bardzo Ci dziękuje,ze kciuki trzymałaś,i ze pamiętałas,ze mamy wyniki do odbioru!!!kochana jesteś!!!!!!!!!!...no jeszcze jeden wynik nas czeka,ten posiew..zobaczymy...Ciekawe co dr.nam powie...?!!

Ostatnia edycja:
Witam sie i ja

Anuszka, Caterina-az mnie krew zalewa, co ci lekarze piernicza.normalnie pierd.... o Szopenie!!!!

Moim zdaniem:
-monitoring cyklu min. przez 3 miesiace
-w 3dc badania hormonow: estrogenu, LH, FH, androgenow (stosunek LH/FH jest bardzo wazny)
-badanie AMH w kazdym dniu cyklu
-badanie TSH plus antycial czy nie ma czasem Hashimoto. Wykluczenie/leczenie nie-lub nadczynnosci
-badanie nasienia mezusia
-monitoring przed owulacja i dobrze sprawdzic czy byla
-wykluczenie endometriozy, bo te konowaly nastawione na kase nie dowidza choroby i jak ma kobita zajsc w ciaze
-badanie w ok.22 dc poziomu progesteronu, czyli ok 7 dniu po spodziewanej owulacji
-badanie droznosci, ew. laparoskopia
-picie ziol na I i II faze cyklu, ojca Sroki nr 3

Moj doc wysylal od marca do konca czerwca moja krew do specjalistycznego laboratorium. Po tej nieudanej ciazy po 6 tygodniach od... wiecie znowu mialam badania hormonow i wszystko ok, AMH wzrosl nawet na jakies 2,5.

Jak inaczej mozemy sie dowiedziec czy nasz organizm funkcjonuje bez zarzutu?-

Ja na Waszym miejscu bym sprobowala najpierw monitoring.+clomifen 2,3 cykle.Tak mialam.Potem dostalam skierowanie do tej kliniki/szpitala, ktora zadecydowala nadajemy sie na inseminacje.

Co za pieprzenie o in vitro skoro nawet nie bylo inseminacji i wystepuje owulacja. Dlaczego od razu in vitro, jesli nasienie jest ok, kobieta jest zdrowa, ma owulacje, miesiaczkuje regularnie? Moze jest problem z niedoborem progesteronu? Moze macica nie jest gotowa do implantacji? jest tyle pytan

Mozna tez stosowac testy owulacyjne, ale takie pewniejsze. Niestety wydatek spory ale masz jasna sytuacje Test owulacji, mierzenie temperatury, badanie owulacji - Clearblue.com/pl

Glowa do gory i bierta sie do roboty:tak:
Ja mam dzis 9 dc i sobie potem zrobie testa, bo ostatnio to owu byla wczesnie.

Ok, czytam dalej
Alex*****

Szyszka ale ja go właśnie nauczyłam, żeby biegł do kojca a nie robił tego na działce:nerd: A miałam nauczyć do toalety ??;-):-)

Muma-jasne, tylko, zeby potem deske za soba opuszczal. Koty leja do muszli, a pies nie moglby sie wykupkowac tam?Pies ma lebek wiekszy, wiec inteligencje raczej tez wieksza. Jezdem ciekawa, czy sie uda. Ale w sumie deski do kupkowania nie musi podnosic
Moze zrobmy zaklad na forum czy sie Twoj piesio nauczy czy nie?

Kasica gratulacje Kochana!!! Wiedzialam, ze tak bedzie!!! Bravo!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
anuszka przeczytałam ,że Novum Ci polecają ja podchodziłam w Novum do IUI 2 razy i 2 razy do In vitro jak chcesz mojej opinii to powiem Ci,że niestety ale lecą na ilość nie na jakość mi przy TSH 5,14 zrobili wszystkie zabiegi a tak nie powinno być !!! klinika ma swoje opinie dobre i złe ale ja bym poleciła Ci albo w Białymstoku klinikę :tak:albo podpytaj dziewczyn na wątku IN VITRO tam wszystko wiedzą dziewuchy gdzie można zrobić i jakie kliniki są ok :tak:

Muma no pod prysznicem będziemy się kotłasić :-) łazienka zapowiada się prześliczna :tak: dzisiaj kuchnię sprzątnęłam właśnie skończyłam i siadłam Was pod czytać ;-)

idę teraz pod prysznic i muszę zrobić pazurki bo mam w opłakanym stanie a tak naprawdę zostały mi nie wielkie porządki więc mogę pozwolić sobie na szaleństwo :rofl2::tak:

jutro siądę z Wami do kawki

a Caterina doczytam jutro o co ho?? z tym lekarzem Twoim bo niestety nie przeczytałam :sorry2::zawstydzona/y:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry