Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ale dzięki !!

słodko to musiałoby wyglądać na żywo.
juz wam piszę......ostatnie badanie robił w styczniu Adam.Teraz ma o wiele więcej plemników niz ostatnio!!!!!w ruchu szybki ma 11 %..(ostatnio miał tylko 5%),w ruchu wolniejszym teraz ma 25%(ostatnio miał 16%),w miejscu ma 14% plemników(ostatnio miał7%),plemniki nie wykazujące ruchu,teraz ma 49%(ostatnio miał 72 %) ma 80 % plemników o prawidłowej budowie,a 20%maja małe głowki.Dziewczyny,pani w laboratorium powiedziała,ze z takim wynikiem można zajść w ciążę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jeju,jak ja zobaczyłam ten wynik,to cały stres odpłynął od mnie!!Ciesze sie ogromnie,ze ruch plemników sie poprawił!!!minęły 3 mc.od ostatniego badania,a ruch podniósł się z 5%,do 11%!!!!!!!!!!!!!!!!Naprawde cieszymy sie!!.............jeszcze tylko wynik na posiew...nie ma go jeszcze,moze jutro bedzie,a jak nie jutro to w sobotę juz napewno....oby był tez dobry!!!!!!!!!!!!!!!bardzo,bardzo bym chciała......caterina......bardzo,bardzo Ci dziękuje,ze kciuki trzymałaś,i ze pamiętałas,ze mamy wyniki do odbioru!!!kochana jesteś!!!!!!!!!!...no jeszcze jeden wynik nas czeka,ten posiew..zobaczymy...Ciekawe co dr.nam powie...?!!
Szyszka ale ja go właśnie nauczyłam, żeby biegł do kojca a nie robił tego na działceA miałam nauczyć do toalety ??;-):-)
albo podpytaj dziewczyn na wątku IN VITRO tam wszystko wiedzą dziewuchy gdzie można zrobić i jakie kliniki są ok 
dzisiaj kuchnię sprzątnęłam właśnie skończyłam i siadłam Was pod czytać ;-)