reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Prl miałam jakiś czas temu ale planuje jutro zrobić raazem z tym tsh

tak endo nie dał mi skierowania na tsh!
mówiłam że mam pecha
do wszystkiego
ja już tak trzy lata szukam idealnego
tracę siły i nadzieję

reklama
Witam się wiosennie!!! Nareszcie...:-)

Caterina, pola minowe to fakt... jak po II wojnie światowej, u nas już parę dni po śniegu, ale mokrzyca taka(w sensie nie schnie) że mi chyba cisy na ogródku utopiło...

Anuszka,
gina szukaj bo szkoda czasu, z prl ja też miałam wysoką, ostatnio o dziwo spadła - chyba żo po streso-wkurw.ach w pracy znowu mi skoczyła, tylko ja miałam tą czynnościową czy cóś - czyli nie mikrogróczolak - tylko głowę trzeba uspokoić; co do chudnięcia- znam laski ktorym pomogło, ale przetestowałam na sobie i nic:baffled: a logikę dorobiłam sobie taką - że chude brzydkie krowy które chcę sprzedać, bo wyglądają jakby im coś dolegało z reguły są cielne, grr... jak jest susza to wszystkie roślinki są małe i już wydają nasiona bo chcą przetrwać - zapewnić kontynuację genów, no ale się nie udało... za to teraz stosuję inną technikę - ze stanu średni minus dotuczam się - w języku zootechnicznym "podpędzam przed stanówką" (patrz: więcej skłądnikó odżywczych po uprzednim niedoborze motywuje organizm do lepszego przygotowania się do rozmnażania:-D) zobaczymy co z tego wyjdzie...

wypadałoby się tylko kiedyś opamiętać - wczoraj wsunęłam 2 czekolady o zgrozo....:tak:

tyle z teorii hodowlanych; można by spróbować na mieszańca ale Paweł ani żaden eM nie byliby zadowoleni...

wracam rabotać, pa

Hej :)

My po spacerku, u nas wiosna piękna już :tak: Olek jeszcze chrapie na ganku :-)

anuszka szukaj aż znajdziesz - dobrego gina, poszukaj w necie opinii o lekarzach ze swojej miejscowości - teraz łatwo się czegoś szybko dowiedzieć np. na stronie znanylekarz, będzie dobrze !!:tak:

katiuszka - ja też bym nie budziła,norma wtrąbiona, dziecko rośnie (a jak śpi to już w ogóle rośnie:-D) - jest spoko.
Olek mój się za to dziś obudził o 1.26 - popił parę minut i odleciał z powrotem ;-) Śpimy już w osobnym pokojach ale słyszę od razu jak się przebudzi , jak zaczyna się kręcić , to jest jednak instykt. Tata nic nie słyszy :baffled::-D

Tasza -bardzo logicznie sobie to wydedukowałaś :tak::-)**

zuza -znaczy się już bliżej niż dalej do seksu w nowej wannie tudzież w kabinie prysznicowej ?? ;-):-D

alex serwis C&A wykorkował - czekam aż odblokują ;-)

kok.o C&A ma tą przewagę nad innym sklepami, że jak Ci coś nie pasuje to w ciągu 30 dni wzywasz kuriera do domku i on odbiera ciuchy już za darmo od Ciebie:tak:

Ani@k oczywiście, że widać płeć z brzucha , tylko , że każdy widzi coś innego :-D

Aaa kręcę się na tym twisterze z ciężarkami, nie jem słodyczy w ogóle, nie jem kolacji i schudłam 1,2 kg !!:tak:

Ostatnia edycja:
I ja się witam wiosennie,
oj miny są straszne, wkurza mnie jak ludziska kup nie zbierają, taka jedna z drugą udaje damę z pieskiem, a jak sra to się obraca i udaje ze to nie jej pies, oj wymazałabym ją to by się opamiętała... wrrrrr ale mnie złość dopadła

Zuzu a miała być tylko łazienka do robienia, a Ty rozkopałaś całe mieszkanie...:-D:-D:-D

Tasza rabotaj rabotaj, jak tak napisałaś to mi się przypomniała moja matura z rosyjskiego :-) która nomen omen zdałam lepiej niż polski :-D:-D:-D
Anuszka Muma ma racje, net to teraz źródło informacji o lekarzach i nie tylko, ja to wszystko w necie sprawdzam i porównuje eM się ze mnie śmieje, ale później dobrze na tym wychodzimy.
Muma przypomnij mi z jakich Ty rejonów PL jesteś?
A reszta gdzie sie podziewa? Milego dnia, ja wyspana dzis:-D

Szyszunia - mieszkamy 30km pod Łodzią :-) Dzisiaj inne ciśnienie, chyba lepiej się funkcjonuje :happy2:

Nasz piesiunio ładnie chodzi się załatwiać do kojca i potem są przepychanki kto będzie to zbierał, najczęściej jestem to ja - ale co zrobić - kocham wszystkie moje dzieci, kudłatego synka też :-D

mnie też denerwują miny!
teraz masa ich!
mamy psa i sprzątamy po nim!
może to i dobry pomysł z tym znanym lekarzem pl
byłam właśnie u następnej
jakaś konkretna ale z monitoringu nici u niej bo przyjmuje raz w tygodniu
ale wytłumaczyla mi wszystko ładnie
aż mi lepiej

poleca mi novum i poczekać z tym clo
Kurde no fajna babka
pasuje mi no ale za wszystko trzeba płacić :’(

Ostatnia edycja:
Anuszka no widzisz, jakieś światełko w tunelu!! Trzymam kciuki.
Muma, a nie dało się pieska nauczyć?
Ja tez zbieram kupony, ręce by mi odpadły jakbym poszła dalej, po prostu nie umiem... Co do psów, mój mops lada moment chyba nogę podniesie bo skończył 10-mcy i nadal sika jak baba:baffled: ale mówią ze u mopsów to normalne;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry