Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Julek uspiony, to może uda mi się coś popisać.
Wczoraj mało spał w dzień, takie tylko krótkie drzemki, więc można było przewidzieć, że padnie po kąpaniu. No i tak też było, ledwo położyłam go na łóżku, żeby posprzątać po kąpaniu, to on już spał. Karmienie miał mieć za półtorej godziny. Miałam nadzieję, że pośpi trochę , ale głód go obudzi. Jednak nie...obudził się dopiero po 2 w nocy i zjadł tylko 85ml, gdzie w dzień je minimum 100
Kurde...gdyby nie te braki nocne, to miałby super dzienną dawkę jedzenia. Sama nie wiem..budzić go? ale z drugiej strony gdyby był głodny, to chyba by się sam obudził, nie? Super, że tyle śpi, ale byłabym spokojniejsza gdyby wcześniej porządnie zjadł, ewentualnie zaraz po przebudzeniu o tej 1-szej, 2-giej w nocy.
i słoneczko!!! a tu szaro dziś, mokro...typowa angielska pogoda
znowu nie pójdziemy na spacerek
do później!!!
do pomocy przyszedł tato (akurat robota mu się skończyła więc ma kilka dni dla Nas) kończą malować kuchnię i mam zamiar ją dzisiaj wysprzątać ,łazienka idzie jak krew z nosa ,krzywe ściany na początku były problemem bo jak płyty gipsowe dali to automatycznie się zmniejszała a i tak jest malutka w porównaniu do całego domu
jak płytki zaczęli kłaść okazało się ,że nawet płyty za bardzo nie pomogły bo jak płytki poszły to jest różnica w poziomie czy coś jakiś obłęd no ale idzie do przodu i ma nadzieję brat skończyć jutro więc czekam jutra
została sypialnia i Młodej pokój ale pokój Ona sama będzie malować ;-) nie mam siły już .... może w przyszłym tygodniu sypialnia bo od tego zapachu farb i malowania mam bóle głowy i mój organizm zatrzymał wodę w organizmie i paluszki mam jak serdelki normalnie skóra mnie boli 

no nic jakoś przeżyje 

no więc z tego wszystkiego jest plus 
jak w ogóle będzie ta wiosna

a wiosna jest.. choć dziś zachmurzenie, ale to normalne.. bo przecież muszę wyjść z domu ;-)
oby to było właśnie TO &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
.
no, czasem trzeba troche połazić i naszukać sie, zanim sie znajdzie jakis przyzwoity konował.