reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ahoj kobitki :-) Melduję się na posterunku :tak:

Anuszka nie tylko ty masz takie nieszczęście ja też :zawstydzona/y:

Kasica trzymam kciukasy za wasze wyniki &&&&&&&&&&&&&&&&&

Zuza zamurowali cię w tej łazience :-p

Pozdrawiam z letko wiosennego wschodu :blink:

reklama
hej ja się też melduję

Alex__ :***

Anuszka ale czemu.. co Ci powiedział????
Caterina mam wietrzyć kołdrę??? przyjeżdżasz???
Kok.o coś się taka małomówna stałaś.. co u Was???

zasugerowała przestać brać bromergon bez sprawdzenia czy jest ok,miałam kiedyś wysoka PRL ale jej zdaniem 39 to nie jest wcale tak wysoko! ale nie przestanę, bo tego moze mi zabronic tylko endo-ginka!
dała mi skierowanie na tsh - a nie mialam jeszcze tego badanego wiec to jest jedyna rzecz ok po tej wizycie!
kazała mi schudnąć! że mi na następna wizytę przyniesie jakieś tam informacje z jakiegos tam stypendium o tym jak zrzucenie kilku kg pomaga w zajściu w ciążę! ok ja sie zgodzę, mam nadwage ale jak ważyłam 10 kg mniej mialam gorsze wyniki i większe problemy z miesiączkowaniem!!! HELLO ja moge nie mieć OWULKI!!!!!

nie dała skierowania na monit!

CLO też powiedziała że mam nie brać i że trzy lata to nie tak dużo ( tyle prawie się stssramy) i że mam jeszcze czas
że 12% morfologii plemników to też jest ok

hej:-)
Jestem i ja:tak: Julek uspiony, to może uda mi się coś popisać.
Mam pytanie do mamusiek, no chyba, że nie mamuśki tez coś poradzą. Chodzi mi o to czy budzić małego na jedzenie w nocy? kurde...przesypia już dwa karmienia:baffled: Wczoraj mało spał w dzień, takie tylko krótkie drzemki, więc można było przewidzieć, że padnie po kąpaniu. No i tak też było, ledwo położyłam go na łóżku, żeby posprzątać po kąpaniu, to on już spał. Karmienie miał mieć za półtorej godziny. Miałam nadzieję, że pośpi trochę , ale głód go obudzi. Jednak nie...obudził się dopiero po 2 w nocy i zjadł tylko 85ml, gdzie w dzień je minimum 100:baffled: Kurde...gdyby nie te braki nocne, to miałby super dzienną dawkę jedzenia. Sama nie wiem..budzić go? ale z drugiej strony gdyby był głodny, to chyba by się sam obudził, nie? Super, że tyle śpi, ale byłabym spokojniejsza gdyby wcześniej porządnie zjadł, ewentualnie zaraz po przebudzeniu o tej 1-szej, 2-giej w nocy.
anuszka co poszło nie tak na wczorajszej wizycie? lekarz niemiły? niekompetentny? zbył Cię czy co???
caterina widziałam właśnie w tv, że wiosna u Ciebie:tak: i słoneczko!!! a tu szaro dziś, mokro...typowa angielska pogoda:crazy: znowu nie pójdziemy na spacerek:no:
zuzka no właśnie, zamurowali Cię w tej łazience???;-)czekamy na zdjęcia nowej aranżacji!!!
alex skąd Ty masz pierwsza takie newsy...no o tych wyprzedażach??? masz jakiegoś "swojego" człowiek w handlu czy co?;-)
kok.o jak tam Ewcia? dogadujecie się...jak to kobitka z kobitką?
a Muma z Olciem?
Aleksis co tam u Ciebie???
Lecę zrobic sobie śniadanko...póki mały śpi:tak: do później!!!

anuszka właśnie doczytałam. Kurdę...nie ma wyjścia, chyba znowu musisz szukać innego lekarza. Nie zrażaj się, naprawdę rzadko udaje się od razu trafić na dobrego lekarza. Na szczęście można sobie zmieniać, szukać...nie ona jedna i jedyna:tak:

cześć dziewczyn ,
caterina żyję ,żyję nie zamurowali mnie ;-):-)
sorki ,że się nie odzywam i nie odpisze każdej z osobna ale jestem zawalona remontem ,jeszcze :baffled: do pomocy przyszedł tato (akurat robota mu się skończyła więc ma kilka dni dla Nas) kończą malować kuchnię i mam zamiar ją dzisiaj wysprzątać ,łazienka idzie jak krew z nosa ,krzywe ściany na początku były problemem bo jak płyty gipsowe dali to automatycznie się zmniejszała a i tak jest malutka w porównaniu do całego domu:wściekła/y: jak płytki zaczęli kłaść okazało się ,że nawet płyty za bardzo nie pomogły bo jak płytki poszły to jest różnica w poziomie czy coś jakiś obłęd no ale idzie do przodu i ma nadzieję brat skończyć jutro więc czekam jutra :tak: została sypialnia i Młodej pokój ale pokój Ona sama będzie malować ;-) nie mam siły już .... może w przyszłym tygodniu sypialnia bo od tego zapachu farb i malowania mam bóle głowy i mój organizm zatrzymał wodę w organizmie i paluszki mam jak serdelki normalnie skóra mnie boli :angry::szok::-D no nic jakoś przeżyje :-D

a wracając do tematu bardziej milszego to byłam wczoraj u endo z moim TSH no i powiedziała,że coś kiepsko mój organizm toleruje ten lek bo już dawno powinnam mieć TSH 1,2 przynajmniej a ja mam 2,54 i przepisała mi nowy lek Letrox bo podobno euthyrox zawiera laktozę a mój organizm jej nie toleruje :baffled::sorry2: no więc z tego wszystkiego jest plus :happy2:

caterina u mnie to samo śnieg lezy buro i ponuro ale w powietrzu czuć wiosnę hehehehe:tak:jak w ogóle będzie ta wiosna
szyszka powiadasz spanie Cię męczy :-D
Ani@k jak Twój katar ? ja dostałam jakiegoś kaszlu i bólu gardła
katiuszka poczekacie trochę dopiero po niedzieli wrzucę fotki jak już ogarnę się z kurzem i bałaganem i dekoracjami :tak:

Caterina ale ja całkiem poważnie pytam :tak: a wiosna jest.. choć dziś zachmurzenie, ale to normalne.. bo przecież muszę wyjść z domu ;-)
Anuszka a kiedy ostatnio badałaś prl??? jaką dawkę bromka bierzesz??? no i endo-gin nie dawał skierowania na tsh??? :szok:
Katiuszka Alex___ ma wtyki w necie ;-) a ja na Twoim miejscu nie budziłabym Julusia w nocy, jakby mu się chciało jeść to by się budził.. śpiąć Dziecko przecież też rośnie.. :sorry2:

Zuza katar jako taki już chyba przeszedł.. coś tam jeszcze raz na jakiś czas wypływa.. ale częściej teraz mam suszę.. nieprzyjemną bo przy oddychaniu nos boli a buzią nie lubię oddychać..
a Twoja endo to rzeczywiście fajnie wykombinowała :tak: oby to było właśnie TO &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
reklama
czesc
Ani@k u mnie ok, dzieki:happy:.
caterina :*** mam nadzieje, ze ten gin jakis lewy jest i do in vitro nie dojdzie i ze II na horyzoncie :tak:
aanuszka kurcze, szukaj innego gina:szok: no, czasem trzeba troche połazić i naszukać sie, zanim sie znajdzie jakis przyzwoity konował.
alex_ dzieki za cynk, ja najpierw do sklepu na przymierzanie musze isc, potem zakupy przez neta;-)
katiuszka nie budż Julka, jakby byl glodny to obudzilby sie. jesli dobrze przybiera na wadze to nie budz. I ciesz sie, ze przesypia dłuzej;-) Ja mam co 3 godz pobudki, nie ma zmiłuj sie;-) Jak cyca daje to nawet co godzine nad ranem:sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry