kok.o
Fanka BB :)
czesc babolki:-)
aaaaaaaaaaaaalem zjechana!!!
spinning + siłownia = zaje..fajne zmęczenie!!!:-) rany, wszystkie mięśnie czuje, ale suuuuuuuperowo jest!!!:-)
kasica suuuper!!!!!!! :-):-) noooo ciesze sie, ze taka poprawa jest!!
pewnie Adam tez megaucieszony,co? eeech usciskaj chłopa i wyciśnij dzisiaj troche tych ruchliwych plemników;-)
zuzka "kotłasić" ??

tego nie słyszałam
a wanny nie bedziecie mieli?
yyyy bo ja sie przyznam wsiem i wobec, ze wanny nie posiadam
za to mam duuuuuzy prysznic i kotłasimy sie pod prysznicem;-):-)
Aleksis ja dołączam do grona kochających Cie
:-) :****
aaaaaaaaaaaaalem zjechana!!!
spinning + siłownia = zaje..fajne zmęczenie!!!:-) rany, wszystkie mięśnie czuje, ale suuuuuuuperowo jest!!!:-)kasica suuuper!!!!!!! :-):-) noooo ciesze sie, ze taka poprawa jest!!
pewnie Adam tez megaucieszony,co? eeech usciskaj chłopa i wyciśnij dzisiaj troche tych ruchliwych plemników;-)
zuzka "kotłasić" ??

tego nie słyszałam
a wanny nie bedziecie mieli?yyyy bo ja sie przyznam wsiem i wobec, ze wanny nie posiadam
za to mam duuuuuzy prysznic i kotłasimy sie pod prysznicem;-):-)Aleksis ja dołączam do grona kochających Cie
:-) :**** 

( taki zabawny chciał być ) a przychodził po papierosy do córki jak mu zabrakło i do sklepu nie chciało mu się iść
;-) a co do łazienki to ja miałam wannę a teraz będę miała prysznic bez wanny , niestety jedno albo drugie ;-) mam malusią łazienkę ,zresztą same zobaczycie 

jak Młoda Twoja widziałam zdjęcia z tatusiem ostatnio :-)

może teraz jak będzie nowa czyściutka to inaczej będę podchodzić i myć ją z miłością ;-):-)
mówisz na basen idziecie ja też z M stwierdziliśmy ,że jak przyjdzie dzieciątko to na basen będziemy chodzić bo ja nie lubię i nie umiem pływać a chcę aby moje dzieci umiały
pisałam o Novum ;-)