reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

czesc babolki:-)
aaaaaaaaaaaaalem zjechana!!! :szok: spinning + siłownia = zaje..fajne zmęczenie!!!:-) rany, wszystkie mięśnie czuje, ale suuuuuuuperowo jest!!!:-)
kasica suuuper!!!!!!! :-):-) noooo ciesze sie, ze taka poprawa jest!!:tak: pewnie Adam tez megaucieszony,co? eeech usciskaj chłopa i wyciśnij dzisiaj troche tych ruchliwych plemników;-):-D
zuzka "kotłasić" ??:-D:-D:-D tego nie słyszałam:-D a wanny nie bedziecie mieli?
yyyy bo ja sie przyznam wsiem i wobec, ze wanny nie posiadam:cool2: za to mam duuuuuzy prysznic i kotłasimy sie pod prysznicem;-):-)

Aleksis ja dołączam do grona kochających Cie:tak::-) :****

reklama
kok.o "kotłasić" ojciec zawsze się śmiał jak byłam już panną pełną gębą i mój chłopak jakiś został na noc ( a było ich aż jeden :-D ) hehe to jak wchodził do pokoju mojego ,to mówił "dosyć kotłaszenia się wstawać trza krowy doić " :-D:-D:-D i nadal nie wiem skąd to słowo "kotłasić się" ?:errr::oo::oo2: ( taki zabawny chciał być ) a przychodził po papierosy do córki jak mu zabrakło i do sklepu nie chciało mu się iść :-p;-) a co do łazienki to ja miałam wannę a teraz będę miała prysznic bez wanny , niestety jedno albo drugie ;-) mam malusią łazienkę ,zresztą same zobaczycie :tak:;-)

alex
no powiem ci że te informacje które ty napisałaś to dziś mi przekazała ta gin u której byłam.
jestem pod wrażeniem jej podejścia do mnie i przekazu informacji w miły sposób.
kasica
co robiliście żeby takie super ekstra wyniki ?mogę wiedzieć? przyda się i nam ta wiedza bo też musimy poprawić żołnierzyki
:-D

Ostatnia edycja:
elooo:-)
no co jest???:baffled::confused::errr: co taka cisza?
zuza ja bez wanny juz dobrych kilkanascie lat sie obchodze... ale czasem, po naprawde ciezkim treningu myslalam sobie,ze fajnie byloby polezec w goracej wodzie... no ale to rzadko mnie nachodzi;-) Dobre rozwiazanie to wanna z szybą prysznicową, takie dwa w jednym.
aanuszka wystosuj oficjalne zapytanie do Mumy ;-):-) ona swojego eMa faszerowała stosem specyfików i Olus teraz taki dorodny chłopaczek jest:-D

Ostatnia edycja:
ja się melduje na kawkę :tak:

kok.o my właśnie tak mieliśmy wannę z szybą ale szlak mnie trafiał przy myciu jej :crazy: jak Młoda Twoja widziałam zdjęcia z tatusiem ostatnio :-)

a i mam pytanie do anuszki czy moje posty są nie widoczne?? bo zlewkę mi robisz nie ładnie :no::no::no: ja odpowiadam piszę a tu dooopa hmmm ??:baffled::confused::baffled::confused:

zuza kurka, przeciez kabina to 3x wiecej szyb do mycia:confused:

ja mam naprawde szczescie, bo moj eM lubi sprzatac i on łazienke obrabia... mnie tak dobrze chyba by to nie szło;-) a mam szyby całkiem przejrzyste... z matowymi byloby łatwiej;-)

dzieki :**, Młoda grzeczna jest, wlasnie lezy na macie i obraca wiszace zabawki. Juz je chwyta i ciągnie. dzisiaj na basen jedziemy, moze pierwszy raz bedzie sie pluskać w 'wielkiej wodzie';-):-)

Ostatnia edycja:
Hejka,

Jestem z Wami ale coś dziecię moje dziś marudne:baffled: A ja dostałam @, właściwie pierwszą po porodzie, bleeee tak mi było dobrze bez niej:no:
Ja już kiedyś anuszce pisałam co i jak zdaje się, ale napiszę jeszcze raz jak mi się uda na dłużej dojść do kompa :happy2:

A ja mam na dole prysznic, na górze wannę i wybieram wannę :tak::tak: Jak mieszkaliśmy 3 lata w mieszkaniu z prysznicem tylko to mi się śniły kąpiele w wannie:-D

Miłego dnia !!

Muma bo Ty nie karmisz już piersią? bo ja słyszałam ,że jak kobieta karmi to @ nie ma :confused: nie wiem czy to prawda .a Oluś może marudny bo zębale mu wychodzą? zresztą teraz taka pogoda ,że co słyszę to dzieci chore mam nadzieję,że Was żadne choróbsko nie dorwie :*** ja to wannę od czasu do czasu napełniałam zapalłam świeczki ,lampka wina muzyka ale w tej starej łazience nie było klimatu była cała biała i z 3 rodzajami płytek jakimiś dziwnymi ,w ogóle jakaś taka zimna brrrr więc ja tylko wchodziłam pod prysznic szybciutko i zmykałam :-D

kok.o no ja nienawidzę myć łazienek bleeee ,jak mam iść i myć to zaczynam wręcz płakać a mój M to nawet po sobie kibelka nigdy nie mył jedynie co to potrafił deskę opuszczać a jak nie była opuszczona to znak ,że jakiś kumpel był na kawie :laugh2: może teraz jak będzie nowa czyściutka to inaczej będę podchodzić i myć ją z miłością ;-):-) :happy: mówisz na basen idziecie ja też z M stwierdziliśmy ,że jak przyjdzie dzieciątko to na basen będziemy chodzić bo ja nie lubię i nie umiem pływać a chcę aby moje dzieci umiały :tak: tak jak wiele rzeczy nie robiłam i nie umiem tak chce aby one przynajmniej ogarniały :tak::-)

a ja mam wolny weekend mój M pojechał na rajd do Bałtowa i zastanawiam się czy zostać w domu z prasowaniem i dalszym sprzątaniem czy coś sobie wykombinować na ten "MÓJ" czas wolny od męża :-D:tak: bo rzadko się zdarza taki czas :-):-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry