Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzięki
ja się jej pytałam gdzie jeszcze mogę ją złapać
chyba by powiedziała że w novum też . . .
dziecię chwilowo śpi,to wpadłam do Was na chwilkę.
do tego martwią mnie drobne krosteczki na głowie, buzi, szyjce:-(czytałam dużo w necie, najprawdopodobniej to nic takiego może to być trądzik niemowlęcy albo potówki, ale równie dobrze może być to alergia albo skaza białkowa
Alergia chyba nie, bo cały czas je to samo mleko...chyba wybiorę się do lekarza...ale czy jest sens?pewnie znowu mnie zleje i powie, że panikuję, bo jestem pierwszy raz mamą
nie zapracowywuj się tam bardzo!!!jak mężusia nie będzie, to leniu****, prasowanie może poczekać

:-)
jak Młody śpi, to ja najchętniej do spania, ewentualnie na kompa chwilkę albo zerkąc w tv...jakiś mega leń jestem
ilośc plemników tez się zwiększyła!!nawet pani wczoraj pow.ze ma duza ilczbe plemników!niczym Adama nie faszeruje,zadnymi witaminami,zadnymi wspomagaczami...narazie lekarz nic takiego nie kazał mu brac!!!Codziennie ji jogurt(lub pije pitny),często pije soki ananasowe,je łuskany słonecznik,i pestki dyni(choć te rzadziej)..i jakis czas temu ćwiczyc zaczął.Tylko tyle.Kurcze,wiecie dzowniłam dzis rano do laboratorium zapytac o wynik powiewu...i pani powiedziała,ze jak na dana chwilę nic tam nie ma!!,ale obawia się,ze jakaś bakteria moze być:-
?!!jeju wczoraj tak się cieszylismy,a dzis juz się stresuję
tak sie zmachała tym pływaniem ze odleciała zanim zdązyliśmy ją ubrać
kok.o - i coś dla Ciebie : Fan4Fan: Share your fan passion - Home
i to w tym kolesiu ja sie bujałam jako nastolata???

fajnie było bez, nie? ;-):-)
koniecznie zapodaj zdjecia!!

kurde wcale sie jeszcze nie spodziewalam i popaprala mi majty! taka niespodziewana jedza

winny był chyba leżaczek, bo jak wyjelismy go to spokój, chociaż dalej jakby się bał. Do tej pory jak go wkładam, to mnie łapie za rękaw koszuli
dlatego myślę, że chyba za wcześnie na basen...ojjj jakiś bojący ten mój synek:-(
wszystko idzie super do czasu nocnego karmienia, ledwo pociągnie 60. No ale na siłę mu nie wcisnę, widocznie tyle mu potrzeba..choć nie ukrywam, że byłabym spokojniejsza jakby więcej wypił
impezka się szykuje???
jak była jeszcze teściowa, to wolałam, żeby ona zajmowała się Julkiem, a ja szłam posprzątać
czyli ja tez mogę się już spodziewać
ehhh a tak fajnie było
Powiedziała, że skoro już jestem i chce, to mozemy to wykonać, z tym, że jest to bolesne...Powiedziałam, że chcę to zrobic, bo mam teraz tesciowa, została mi z dzieckiem, a później sama itd...a do tego pomyslałam, że przecież nie będzie nie wiadomo jak bolało
...ale niech to szlag jak bolało!!!!!!!!!!!!!!
myślałam, że tam zejdę na tej kozetce

nigdy w życiu!!!! dziewczyny, nie dajcie sobie robic cytologii świeżo po porodzie!!!! ale pewnie w cywilizowanych krajach nikt by tego nie zaproponował ani nie wykonał
No to tyle na dziś o angielskiej służbie zdrowia;-)chociaż śmiem przypuszczać, że to nie będzie ostatnia taka historia