zuzanka81
...szczęśliwa mama.
anuszka ja mam kwatery pracownicze ,wynajmujemy firmom budowlanym itd . a nie mam Pani do sprzątania i ja dzisiaj i jutro sprzątam mam motorek w d... a upał daje we znaki 
katiuszka mój M też się zadeklarował dziadkom,że będzie im pomagał do śmierci a oni mu wszystko przepisali ,on zresztą był oczkiem w głowie dziadków więc wnusio ukochany i też pod dziadków wszystko było ,babcia żyć Nam nie dawała ,zero prywatności mieliśmy ,była zołzą bo już jej nie ma ,ale dziadek mojego M wręcz odwrotnie kochany człowiek dobry ,pogodny pomimo ,że od 6 lat na wózku i ma amputowane 2 nogi ,to i tak radość czerpie z życia a ma już 86
i wszystko robimy i planujemy pod niego ,ale na szczęście ma Pana ,który mu czas wypełnia i jest a my możemy sobie pojechać na urlop i na działkę ,ale pod telefonem,że jakby się coś działo to jedziemy od razu do domu i też M wszystko dla dziadka robi . Zresztą dziadka nie da się nie lubić fajny człowiek ,mieszka z Nami ale ma oddzielne mieszkanie i wejście ,bo dom jest dwu poziomowy i o takim samym rozstawieniu jak nasze więc ma miejsce również i Pan ,który się nim zajmuje swój pokój bo jest do dyspozycji 24 h przez 7 dni w tygodniu co drugi weekend wolny ma aby mógł pojechać do domu bo ma córkę i jeździ ją odwiedza ;-) bo tak sami nie dalibyśmy rady
:-(
mam nadzieję,że się dogadasz z babcią
&&&&&&

katiuszka mój M też się zadeklarował dziadkom,że będzie im pomagał do śmierci a oni mu wszystko przepisali ,on zresztą był oczkiem w głowie dziadków więc wnusio ukochany i też pod dziadków wszystko było ,babcia żyć Nam nie dawała ,zero prywatności mieliśmy ,była zołzą bo już jej nie ma ,ale dziadek mojego M wręcz odwrotnie kochany człowiek dobry ,pogodny pomimo ,że od 6 lat na wózku i ma amputowane 2 nogi ,to i tak radość czerpie z życia a ma już 86
i wszystko robimy i planujemy pod niego ,ale na szczęście ma Pana ,który mu czas wypełnia i jest a my możemy sobie pojechać na urlop i na działkę ,ale pod telefonem,że jakby się coś działo to jedziemy od razu do domu i też M wszystko dla dziadka robi . Zresztą dziadka nie da się nie lubić fajny człowiek ,mieszka z Nami ale ma oddzielne mieszkanie i wejście ,bo dom jest dwu poziomowy i o takim samym rozstawieniu jak nasze więc ma miejsce również i Pan ,który się nim zajmuje swój pokój bo jest do dyspozycji 24 h przez 7 dni w tygodniu co drugi weekend wolny ma aby mógł pojechać do domu bo ma córkę i jeździ ją odwiedza ;-) bo tak sami nie dalibyśmy rady
:-(mam nadzieję,że się dogadasz z babcią
&&&&&&
a Ty baw się dobrze na komunii, porób fotki potem obejrzymy jaką kreację miałaś
.. Kok.o chyba już napisała, też myślę że lasencja zaraz po bzykanku zaszła i nie wie o co chodzi.. no aż mną wstrząsnęło jak przeczytałam o jej poczynaniach.. i że się odważyła przyznać że 'tylko' jedno piwo 5% - MASAKRA
w każdym razie oby szybko się wszystko ułożyło i było po Twojej myśli &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
a jak się cieszyłam!!! chyba cały dział alkoholowy mnie słyszał ;-)

) W rejestracji siedziało babsko typ biurwy, czepliwe i sprawdzające każda literke na skierowaniu i w ksiażeczce zdrowia
Juz mnie zapisała na wizyte ale...na koniec wnikliwej analizy znalazłą date i K...wa!!! dooopa
M ze szwagrem u dziadka kuchnię robią i jak sobie pomyślę,że jutro będę musiała po malowaniu sprzątać to mi się słabo robi