reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Gatto cieszę się, że napisałaś, bo czekałam na Twój opis podróży. Ale u Was to lajcik, bo tylko 15 godzin. My mamy dużo więcej:-(Kurcze...jak Ty wiozłaś małą? w gondoli na tylnym siedzeniu??? wolno tak??? ja bym się bała:baffled: nawet nie chcę sobie wyobrażać co się dzieje z dzieckiem podczas wypadku:szok: też nie chcę małego trzymać tyle godzin w foteliku, dlatego albo będziemy robić przerwy co 2-3 godziny, przez co podróż się jeszcze wydłuży, albo ja polecę z małym samolotem. Kurcze..ale to skomplikowane:baffled:
maiev fajnie, że napisałaś i to w takim dobrym nastroju!!! mam nadzieję, że nie minie i niedługo rozpoczniecie nowe staranka o potomka!!! widzę, że ogólnie nasze staraczki pozytywnie nastawione:tak: I tak trzymać!!!!
zuzka czytaj poradniki i dawaj tu naszym dziewczynom wskazówki co i jak:tak: nam-mamusiom- tez się przydadzą, bo może drugie nam się zamarzy;-)
caterina przykro mi, ze @ jednak zawitała:-( cholera...jakaś plaga czy co? ale głowa do góry, kiedyś MUSI się udać, nie?!!!!
ani@k jak tam dziś Syneczek? aktywny?czy znowu się obija i mamę straszy?;-)
Muma ranyyy mam nadzieję, ze to że nie piszesz, nie oznacza, że wylądowaliście w szpitalu:no: czekam z niecierpliwością na jakąś wiadomość!!! jeszcze raz dużo zdrówcia dla Olusia!!!!
Coś jeszcze miałam napisać, ale zapomniałam:baffled:

reklama
eloooo uuuuuff spinning i siłka zaliczone, padłam na twarz :-)
no właśnie Muma :szok: daj jakiś znak co z Olim....
maiev no ciesze sie,ze u Ciebie w miare dobry nastrój:-) no, to załatwiaj zdrowotne sprawy i do roboty;-)
zuzol hehe do kompletu kup sobie książke "kamasutra" ;-):-D
caterina heh noooo.:-( .. babki zalewajcie @ dobrymi drinami i potem działajcie! &&&&&&&&&&&&&&&&&&& za nowe cykle:tak:

Czesc,
Witam sie i zegnam zarazem, bo jutro wyjezdzamy na Gorny Slask

Aaronka-swietnie,ze Jagodka zdrowa i ma towarzystwo babaskow, a Ty ich mamusiek.

Staraczki-do boju!Czytajcie, doksztalcajcie sie i wiadomo, bara bara az wpadna II kreski.
Muma- trzymam kciuki za Olusia. Daj znac.

ucalowania dla Mamusiek i Staraczek.

Do "uslyszenia" w piatek najpozniej

Gatto-szczesliwej podrozy!

zuzu
zdryfiłam? skąd że znowu
:-D
zazdroszczę ogrodu, też chciałabym kiedyś tak jak ty wyjść i coś zrobić przy chwastach więc może na początek będę u ciebie praktykować :-P

aaronka ma rację może nam wrzucisz jakieś streszczenie najciekawszych rzeczy z tych książek?

kasica
3 tyg to dużo więc wskakuj na wagę i mów ile schudlaś bo ja do września muszę wypięknieć i nie wiem co mam robić
zawsze muszę się katowac żeby coś osiągnąć.taki typ

caterina
no to działamy razem
będziemy się wspierać mocniej i dopingować i testować jakby co
ilu dniowe masz cykle?ja teraz ostatnio 26-28
zuza też na początku cyklu.która jeszcze?

maiew
:-* dla ciebie za ten pozytyw
wiem że ci pewnie ciężko ale jestem pełna podziwu

Gatto
super że podróż minęła bez problemu.
moja kuzynka jedzie z córkami do holandii ciekawa jestem jak zniosą podróż (3latka i 10mies.)

mnie znów do szpitala nie przyjęli-brak miejsc :-\
ale jakoś się tym nie przejęłam po ostatnich ich wybrykach i kupiłam wieśka i castagnus, wezmę znów CLO pójdę na monit i działamy

Katiuszka tak w gondoli, ktora jest dostosowana do jazdy samochodem, zatrzaskuje sie ja na isofix lub pasy z tylu (zajmuje 2 pasy i 2 miejsca siedzace) i oprocz tego ma pasy w srodku (jak fotelik), ktore sie zapina. Dziecko jest bezpieczne, bo pasy dobrze trzymaja:tak: i na dodatek mu wygodnie, bo sobie lezy (moja gondole mozna tez troszke pochylic, w sensie podniesc plecki) Jak dla mnie to taki sposob podrozowania to super sprawa, ale pewnie jakbym miala mozliwosc samolotem (w sensie z Treviso do Krakowa) to bym na pewno poleciala:tak:

Hej,

Jesteśmy w domu ale cały czas ma biegunkę i marudzi trochę :-(
Na szczęście dużo pije i ma apetyt, od razu polecam wszystkim Mamom taki oto wynalazek:

http://www.aptekaslonik.pl/prod_info.php?products_id=2258

Kurczę napisalam się i wszystko mi wcięło :wściekła/y:
Koleżanka lekarka poleciła mi żeby kupić dziś mleko w proszku bez laktozy bo Mały mógł mieć infekcję, na którą zareagował nieżytem żołądka i ma teraz przejściową nietolerancję laktozy (powszechna teraz u bobków).
Spróbujemy tak przez parę dni, cyca tylko na noc bo bez tego nie zaśnie chyba,,
Mam nadzieję, że mi pokarm nie zaniknie..

Ani@k***

Miłego weekendu Dziewczynki

Ostatnia edycja:
hej

anuszka nie smutaj się :***będzie dobrze
Muma mam nadzieję,że weekend będzie miły i przyjemny i ,że Olusia opuści w końcu to cholerstwo :wściekła/y:

Gatto ja nawet nie wiedziałam,że są takie gondole :eek::szok:

ja zjadam obiadek i śmigam do porządków dzisiaj mam urwanie głowy z lokatorami :confused2:a wieczorem muszę powsadzać kwiaty bo kupiłam do ogrodu :-)dziewczyny Miłego weekendu :***

staraczki do boju :tak:

reklama
hej dziewczynki!!!
Gatto kurcze, nawet nie wiedziałam, że takie sprzęty są. Czytałam, że niektórzy wożą dzieci w zwykłych gondolach, dlatego tak od razu pomyślałam. Nie masz może linka do stronki gdzie można by to pooglądać? A kiedy wracacie?
anuszka nie smuć się!!! szkoda życia...łatwo się mówi...a sama mam dziś taki humor, że hoho....płakać się chce...:-(
Muma ale wymęczy Ci tego Olusia:-( dobrze, że chociaż ma apetyt i zawsze coś tam zje. Ja to już się boję takich choróbsk:sorry:

A u mnie dziś niewesoło...Nie wiem czy nie będę musiała wracać na stałe do Polski. M. wróci z pracy i będziemy musieli konkretnie pogadać co robić. Ja mam babcię w Polsce, ma 73 lata, niby jest sprawna, ale mieszka w bloku na 4 piętrze bez windy,no i ogólnie zdrowie nie takie już jak kiedyś. I dziś miała rozmowę z moją mamą, że już nie daje rady, że potrzebuje pomocy teraz a nie za kilka lat...no i że miała ze mną umowę, że się nią zajmę na stare lata. W zamian przepisała na mnie mieszkanie, a teraz ja sobie zrobiłam dziecko i nią nie ma się kto zająć:-( Ja wiedziałam, ze lada chwila coś takiego wybuchnie, ale sądziłam, że w wakacje z nią spokojnie pogadam w cztery oczy i może coś postanowimy, a tu moja mama się wtraciła i takie jaja wyszły:-( bożeee nie wiem co robić , naprawdę...
Lecę, bo Juluś coś kwęka:cool:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry