alex___
Fanka BB :)
cześć Babole,
u nas po staremu, zapyla ten czas masakrycznie, my dziś po kontroli bioderek - wszystko si.
Kok.o - a nie mogli Was przyjąć, a skierowanie byś doniosła?
Katiuszka - ja tam się nie bawię w łyżeczki tylko ładuję cały słoik i nic młodej nie było i nie ma. a co do upodobań lewo-prawo - czytalam, ze to normalne, że dzieci upodobają sobie jedną stronę, ważne żeby stymulować te drugą
Ania - u mnie Cud był taki leniwy, a ja stresy łapałam, wiem, co czujesz. i ja tam powtarzam, ze ten co powiedział, e ciąża to najcudowniejszy czas kobiety musiał być facetem
Kasica - a na tych kijach waga w dół leci?
Muma - ja obstawiam zęby, to częste bardzo, że luźne wtedy, ale wiadomo - sprawdzić trzeba
Zuza - aj low ju! z Twoim podejściem powinnaś kursy robić - pozytywnego myślenia. i Ty Aleksis też - razem powinnyście
i wena mi padła
za staraczki nieustanne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
u nas po staremu, zapyla ten czas masakrycznie, my dziś po kontroli bioderek - wszystko si.
Kok.o - a nie mogli Was przyjąć, a skierowanie byś doniosła?
Katiuszka - ja tam się nie bawię w łyżeczki tylko ładuję cały słoik i nic młodej nie było i nie ma. a co do upodobań lewo-prawo - czytalam, ze to normalne, że dzieci upodobają sobie jedną stronę, ważne żeby stymulować te drugą
Ania - u mnie Cud był taki leniwy, a ja stresy łapałam, wiem, co czujesz. i ja tam powtarzam, ze ten co powiedział, e ciąża to najcudowniejszy czas kobiety musiał być facetem
Kasica - a na tych kijach waga w dół leci?
Muma - ja obstawiam zęby, to częste bardzo, że luźne wtedy, ale wiadomo - sprawdzić trzeba
Zuza - aj low ju! z Twoim podejściem powinnaś kursy robić - pozytywnego myślenia. i Ty Aleksis też - razem powinnyście
i wena mi padła
za staraczki nieustanne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
:-)
no to poszłam se...
heh...moze uda mi sie załatwić szybko to skierowanie :-(
Napisz jak będziesz miała chwilkę!!! i dzięki za linka
A czy za wczesnie? niby mówią, że dzieciom karmionym sztucznie po 4 miesiącu wprowadza się już warzywka itp.więc to już niedługo, bo za jakieś 3 tygodnie. No a że ja sierota, to muszę sobie wcześniej poczytać i się dokształcić, żeby czasem Julkowi na pierwszy dzień nie walnąć kotleta z kapustą smażoną, a na deser szarlotkę
śmiejcie się, u mnie to wszystko możliwe
z raną palca- bo wracając z siostra z imprezy się potkła i podparła ręką 
- a pewnie nie jednego