reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

cześć Babole,
u nas po staremu, zapyla ten czas masakrycznie, my dziś po kontroli bioderek - wszystko si.
Kok.o - a nie mogli Was przyjąć, a skierowanie byś doniosła?

Katiuszka - ja tam się nie bawię w łyżeczki tylko ładuję cały słoik i nic młodej nie było i nie ma. a co do upodobań lewo-prawo - czytalam, ze to normalne, że dzieci upodobają sobie jedną stronę, ważne żeby stymulować te drugą

Ania - u mnie Cud był taki leniwy, a ja stresy łapałam, wiem, co czujesz. i ja tam powtarzam, ze ten co powiedział, e ciąża to najcudowniejszy czas kobiety musiał być facetem

Kasica - a na tych kijach waga w dół leci?

Muma - ja obstawiam zęby, to częste bardzo, że luźne wtedy, ale wiadomo - sprawdzić trzeba

Zuza - aj low ju! z Twoim podejściem powinnaś kursy robić - pozytywnego myślenia. i Ty Aleksis też - razem powinnyście

i wena mi padła

za staraczki nieustanne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
caterina &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :-) wykresik ładny !:tak::-)
alex no właśnie nie chciała baba na recepcji mnie przyjąć. powiedziała,ze zabieg nie moze sie odbyć, jak juz to odpłatnie:confused: no to poszłam se... :wściekła/y: heh...moze uda mi sie załatwić szybko to skierowanie :-(
kurka, musze tez na kontrolne bioderka zapisac Młodą

ejjj co się tak obijacie??? gdzie Was wywiało wszystkie???:confused:
caterina a co Ty tak wieczorową porą się meldujesz? przeważnie to z rana wpadasz:tak:widzę, że tempka trochę poszybowała:tak: Kciuki zaciśnięte jakby coś:tak::-)
Muma jak Oluś??? kurka...oby to nic groźnego:eek: Napisz jak będziesz miała chwilkę!!! i dzięki za linka:tak: już czytałam ten artykuł,ale warto sobie przypomnieć:-p A czy za wczesnie? niby mówią, że dzieciom karmionym sztucznie po 4 miesiącu wprowadza się już warzywka itp.więc to już niedługo, bo za jakieś 3 tygodnie. No a że ja sierota, to muszę sobie wcześniej poczytać i się dokształcić, żeby czasem Julkowi na pierwszy dzień nie walnąć kotleta z kapustą smażoną, a na deser szarlotkę:-D śmiejcie się, u mnie to wszystko możliwe:tak::zawstydzona/y:

kok.o to niezły bajzel mają w tej przychodni!!! a myślałam, że to tylko tutaj takie rzeczy się dzieją. Mam nadzieję, że jak już zdobędziesz odpowiednie skierowanie, to nie odeślą Cię znowu na koniec kolejki. Pewnie im wcześniej zaczęta rehabilitacja tym lepiej.

ani@k byłaś dzisiaj na wizycie? kurczę zapomniałam...ale wydaje mi się, że pisałaś, że dzisiaj idziesz i że Cię zważą, tak? a wiesz co...mnie jakby zaproponowali zostanie w szpitalu tylko na dwa dni, to bym została, żeby mnie dobrze przebadali, mieli pod kontrolą. Ale to pewnie dlatego, że tutaj mają bardzo lajtowe podejście do ciąży i ciężarnych, to jak już bym mnie chcieli zatrzymać, to chętnie bym się kładła:tak:

Idę podjeść pierożków. Julek już śpi, to wreszcie mogę zjesć jakiś obiad. I dziwić się, że nie mogę schudnąć...noooo jak o tej porze jem:-p

Dobranoc wszystkim!!!

nooooooo
icon_smile.gif
zostałam wymierzona, plan opracowany, krawcowa konkretna babka i juz 21/05 w same uro pierwsza przymiarka...ale fajnie było, krawcowa po jednym rzucie na zdjecie sukienki, narysowała ja na czystej kartce odzwierciedlajac ja w 100%, byłam po wrażeniem...

Witam sie, ja
Jak na druga strone watek ma spasc?W zyciu!!!

Muma snilas mi sie dzisiaj z Olusiem!!fajnie bylo, kawe pilysmy i plotkowalysmy. Potem sie obudzilam. Jak Synus?Napisz Kochana!

Kok.o kurka wodna, ale upierdliwa baba jakas. Przeciez z dzieckiem to cala wyprawa- oby szybciutko znalezli dla Ciebie nowy termin, bo inaczej to zrob im taka rambe cambe jak Alex kiedys:-D

Alex- czesc dziolcho, nasza fest kobita jak zawsze w ruchu i zapracowana. Jak Smerfy Twoje sie miewaja?Bo Martynka to wiem, ze zdrowiutka. Napisz jakie slowa juz wypowiada, skoro tez juz jest zapalonym czytelnikiem jak Mama

Katiuszka i Ani@k moglybyscie pisac razem powiesc normalnie.Ja uwielbiam czytac Wasze posty
Ani@k cieszem sie, ze Synus zdrowo rosnie i sie tak dobrze czujesz

A tak w ogole to byloby super sie spotkac razem!!! Tyle czasu tu sobie tak opisujemy nasze zyciowe perypetie, jestem z Wami juz ponad rok, a czytam od listopada 2011:tak:

Piekna bedziesz naprawde piekna w tej sukni...Ah
Anuszka temperatura leci,kurcze, bierzesz luteine? Sprawdzalas poziom progesteronu w II polowie cyklu?

Caterina, Zuzanka kciukasy za staranka. mam nadzieje, ze porady z tych ksiazek bedziecie uskuteczniac, ze az wiory poleca:-D Ja bede sie relaksowac w Pl, odwiedze moja przyjaciolke, plotki, zakupy, spotkania z rodzina. Ciesze sie!!!

E tam, gdzie ja tam pozytywna!!! Maruda jestem i zrzeda czasami. A 3 dni przed@ nie podchodz bez kija!O Matulu,ale wtedy jestem wsciekla!
Te kursy pozytywnego myslenia z Zuza pewnie by tak wygladaly, ze niejedna butelka wina by pekla i potem bysmy odstawily show jak ta lala:-D

Magda a Ty gdzie?
Gatto chyba wrocila z PL? Pewnie rodzinka Was nie chciala wypuscic, bo ich Cristinka urzekla

Kasica? Maiev
?gdzie sie podziewacie?Prosze mi sie tu odmeldowywac

Jak wroce z PL to robimy popijawe na forum?Ok? Wszystkie razem na weekend?Ale bedzie ubaw

Bzz hej, fajnie, ze dalas znak zycia

Jestem tak zmeczona ostatnio, ten krotki urlop to jak miod na moje serce. Juz nie wyrabiam normalnie. A potem dopiero bede miec w II polowie lipca, 18 dni wolnego. Nie mamy planow, bo wiadomo
Nie spakowalam jeszcze swoich ciuchow, jedynie *******ki i stroje na komunie, no i dobre% na przywitanie;-)
Jeszcze tylko jutro, koncze o 4tej, eM wroci pozniej, to bede miec spokoj na pakowanie sie. Bo inaczej to ciagle sie o cos mnie pyta. A kto ja jestem?Domowy komputer czy cus:-D

Muma napisz czy all ok, please

ide pod prysznic i do wyrka
Dobranoc

no nie można dopuścić żebyśmy znów na druga trafiły!
postaram się czasem z pracy jakiś uśmiech puścić

koko
szkoda że tak wyszło
chyba za słabo &&& były 3mane
Kurde ja też mam przeboje z tymi lekarzami,przychodniami . . .

katiusza
ale się uśmiałam z ta kapusta!
:-D

szyszunia
nie mogę się doczekać foto relacji z przymiarek
:-D

aleksis
nie biorę nic niestety
bo ostatnio jak byłam u ginki to nie miała satysfakcjonujących ją moich wyników - chodzi o ilosc w różne dc- prog więc mi nic nie dała
a prog.miałam sprawdzić w 2 fazie ale niestety wypadły mi same pierwsze zmiany i nie miałam jak :’(
te nasze chłopy to mają dobrze z nami

a przed @ to chyba nie ma takiej która jest milusia

Kurde wiecie co
ale by było fajnie się tak spotkać.znamy się jak stare konie
musimy się kiedyś spotkać.
wiecie co byłam kilka dni temu na Stadionie Narodowym i można tam wynająć loże za 7 tys na całą dobę dla 30 osób z full cateringiem alkoholem kelnerami
kto się pisze :-D

zuzu my to ten tego kiedyś tam no nie. . . :-D

babeczki a wiecie może co to może być że brzuch płodu jest trochę za mały stosunku do głowy i ciała?moja sis jest w 37 tc i właśnie się dowiedziała.ma iść na jakieś badania dodatkowe do szpitala ale na razie nie powiedzieli jej szczegółów

Ostatnia edycja:
Ahoj kobitki :-)Ja tylko na chwilke wpadam :tak: W nocy w pracy o 2 z hakiem miałam ciężarną w 5 misiącu ciąży -nie wiedziała który to tydzień :no: z raną palca- bo wracając z siostra z imprezy się potkła i podparła ręką :no: i ze niby się bała o dziecko to przyszła a potem w praniu sie okazało ze wypiła jednego browara tylko 5% alko:angry::szok:- a pewnie nie jednego:dry:
Wiecie co ręce mi opadły :zawstydzona/y:
Wściekłość moja nie ma granic :growl:

elooo babeczki
o kurka, caterina, to pewnie gówniara jakaś z wpadką była? no ręce i cycki opadają...:-(
Jak lezalam w szpitalu to na poporodowej ze mną byly 2 gowniary, tatusiowie ich dzieci nie przyznawali sie do przychówku lub w ogóle znikneli chyba zaraz po bzykaniu. I patrzac tak na nie pomyslałam,ze jednak powinien byc obowiazek uzyskania pozwolenia na posiadanie dzieci...Teraz na prawo jazdy trzeba zdac egzamin, a na wychowanie dzieci nie...

Hejka,

No my po kolejnej trudniejszej nocy, ponieważ Olek je tylko cyca od wczoraj to jest głodny i je nonstop.
Teraz mamy przerwę w biegunce od 6ej rano (pierwszą taką długą) to może leki zaczęły działać.
Lekarka stwierdziła, że to na pewno nie infekcja i albo zęby (bo idą trzy naraz) albo tak zareagował na upał. Ale ja go nie przegrzewam (aż tu sąsiadki patrzą , że on tylko w bodziaku i skarpetach w wozie leży).
Dzisiaj mi trochę zaczął kichać, może jakieś pyłki go wzięły :baffled::baffled:

Ogólnie jednak jest lepiej i mam nadzieję, że już tak zostanie:tak:

Dziś rano nauczył się krzyczeć na piszcząco więc mam wesoło :-D

Co do supermatek to w szpitalu jak byłam w ciąży na OCP to najarane w kiblu było na całego - no gdzieś te ciężarne muszą palić, nie ??:szok::-D

Dzisiaj Julka wraca z wycieczki wieczorem i znów będzie komplecik:happy2:

katiuszka kotlecik i kapustka mniam - ale serio niektóre matki tak karmią, jak czytam to mi się włos jeży - 'dałam małemu ziemniaczka z sosikiem i gołąbkiem (4mce) bo tak prosząco patrzył..' - to z forum październik 2012 , które podglądam:cool2:

Aleksis -to kiedy na tą kawkę wpadasz do nas ??:tak: Ja raczej jestem w domu :-D

anuszka - czasem dzidziuś ma po prostu dużą głowę, czasem jest to chorobowo z czymś związane ale nie pojawia się nagle - pewnie jakby inny lekarz zmierzył to by inaczej wyszło - trzeba sprawdzić i na pewno będzie ok:happy2:

cdn:happy2:

Właśnie mi zwymiotował :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Kurczę , dzwoniłam do lekarki, kazała mu odstawić cyca i tylko dawać Smectę i siemię lniane i wodę i jak to nie pomoże to do szpitala po południu:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry