reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej dziewczyny

ja wpadam dopiero z kawą ,jestem zła bo nie dość,że Młoda wróciła to znowu fochy ,dziewczyna 17 lat i nic nie potrafi zrobić a o nauce lepiej nie mówić ,wiem na pewno ,że nie zda :-(jak wczoraj jej powiedziałam,żeby się nad swoim życiem zastanowiła to dzisiaj rano zostawiła karteczkę z podziękowaniami i pojechała do siostry (mieszka w Warszawie ) taki mi nr wykręciła ,oczywiście nie wiedziałam gdzie jest i gdzie będzie póki nie napisałam do siostry ,gówniara jedna ,nie wiem co to będzie ,chyba muszę zastosować jednak coś ostrzejszego i ją spakować jednak bo nic do niej nie dociera ,cały ranek miałam takiego nerwa ,że jak później zasnęłam to godzinę temu się obudziłam :-(:zawstydzona/y:głowa mnie boli ,brzuch z nerwów od wczoraj i weź człowieku bez stresu zajdź w ciążę :wściekła/y::wściekła/y:ryczeć mi się a jednocześnie myślę sobie ,że jednak nie naprawię całego świata ze złych rzeczy więc jedno co mi zostaje to odpuścić chyba i nie denerwować się ,jeśli uważa się za dorosłą to niech tak jest i niech sobie żyje na własną rękę ,zobaczymy jak długo ,a ja wezmę się w końcu za swoje życie a nie ciągle martwię się o kogoś innego a nie o siebie :-(:baffled::confused:

Tasza poprosimy zdjęcia z Ukrainy :tak:
katiuszka no właśnie czasem nie domówienia robią nie złą aferę i nie potrzebne nerwy ,cieszę się ,że się wyjaśniło :***
Ani@k no widzisz synuś może po prostu leniuszek jest ;-)
Muma cieszę się ,że u Was już wszystko się unormowało i ,że z Olusiem ok teraz tylko Julka niech wyzdrowieje :****
kasica za wizytę&&&
caterina co u Ciebie ?
kok.o u Nas pogoda też nie za ciekawa ale dzisiaj już nie pada ,ale za to wieje nie miło :dry:

eh może spokojnie kawę wypiję ,po 14 mam klientkę na pazury a później po bluzkę muszę jechać bo na komunię nic nie mam :-(

a staraczki ja po diecie swojej zdrowej czuje się lekko i dobrze więc jak byście chciały to mogę podrzucić kilka pomysłów ?ale to jak chcecie oczywiście .

reklama
zuza - kurcze, sie porobiło znowu.. Ale wiesz z tym pomaganiem wszystkim dookoła to mam podobnie, wiesz, ze to troche taki syndrom DDA .. Jasne, ze w takich nerwach niełatwo.. buziaki ***

anuszka - mysle, ze zuza nie odpisala bo chwilowo nie ma glowy ale moze sie myle:cool:

Czesc dziewczeta! Wybaczcie, ze doczytam, ale jeszcze musze sie odnalezc. Od jutra bede znow na biezaco (mam nadzieje):tak:

yyyy...co ja to chcialam. Ogolnie w Pl bylo super, zalatwilam sobie kilka spraw, odpoczelam przynajmniej od gotowania, mama mi zostawala z dzieckiem kiedy tylko chcialam. Bylo przykro wyjezdzac. Podroz trwala po 15 godzin i mloda byla naprawde dzielna. Zrobilismy za kazdym razem 5 przerw na jedzenie i zmiane pampersa (ok 30-40 min)

Dzis bylysmy u pediatry, wszystko ok, mloda rosnie dobrze:) po 4tym miesiacu wprowadzamy owoce :)
Moja chrzesnica natomiast jest o miesiac mlodsza od Cristy i musi nosic poduszke ortopedyczna:-(:-(bidulka:-(

Sorki, ze tak tylko o sobie, pozdrawiam wszystkie!!!

CZEŚĆ DZIEWCZYNY!!!!wczoraj wizyte mięliśmy.Najpierw pojechalismy do szpitala po wynik,jak go zobaczyłam to się ucieszyłam-posiew jest UJEMNY!!!!!!!!!!!!!!to juz odrobine spokojniejsza jechałam do warszawy!!Dr.zobaczył wynik i powiedział,ze z tego co widzi,to wszystko zmierza w dobrym kierunku,ze coś się ruszyło,oby na dobre tak juz zostało!!Ze plemniki troche zwiększyły ruch,a poaiew jest jałowy!!!!!!,ze to bardzo sobrze!!Adamowi,nie przeisał juz antybiotyków,ma pic takie saszetki Nimesli,codziennie wieczorem.Za miesiąc ma zrobic wynik tylko ogólny!!chce zobaczyc jak poruszają sie plemniki!!jesli ruch bedzie za wolny,to przepisuje adamowi leki na poprawe ruchu!!Za miesiąć jak pojedziemy,to przepisze te leki,jesli bedzie taka konieczność!!Podejrzewam,ze bedzie taka koniecznośś...no chyba ze się naprawde mylę!!Ale dziewczyny,ogromnie się ciesze,ze posiew jest w porzadku!!ze za miesiąc ma zrobic tylko badanie ogólne,psoiew juz nie!!to mnie raduję i to bardzo!!!.zuzanko,pisz diete,podrzucaj pomysły!!ja,bardzo chetnie chce!!!!:tak:

Ostatnia edycja:
cześć

Gatto a mogłabyś zrobić fotkę tej gondoli w której wieźliście Gattinkę w aucie??? pewnie nadaje się też do takiego stacjonarnego odpoczynku dla Dzidziusia.. bo sobie z eMem tak wymyśliliśmy ze kupimy jakąś kołyskę lub właśnie gondolkę aby Maluszek mógł spać też u nas w sypialni..
No i okazało się że Gattinka zuch dziewczyna! :-) ciekawo jak podrośnie czy też tak 'bezproblemowo' będzie podróżować do PL ;-) pewnie tak :tak:
Anuszka ja z costangusem nie miałam do czynienia więc się nie wypowiadam.. a nie ma czasem wątku na bb o 'wspomagaczach'??? coś mi się o oczy obiło.. może tam wyszukasz info jakieś dla siebie..
Zuza wiadomo ciężko.. ale masz dawkę tego co z Twoim Maluchem będziesz przeżywała (moze nie kto wie) za 17 lat.. ;-) ten wiek u dorastającej dziewczyny jest właśnie taki, bunt, niechęć lub chęć do tego co akurat niekoniecznie jest dobre.. mam nadzieję że się co nieco uspokoiło i Młoda wróciła.. i Ciebie głowa przestała boleć.. :sorry:
Katiuszka ja tak myślałam aby Ci napisać abyś najpierw z kuzynką porozmawiała.. ale widać ze sprawa sama się ładnie ukształtowała :tak:
a jak Julus się sprawuje????
Muma czyli normalnie karmisz Olusia piersią, tak??? oby Jula szybko wyzdrowiała &&&&&&&&&&&&&&&&&
Kok.o, Alex, Szyszka?????? co wy tak cicho siedzicie????
Caterina!!!!!!!!!!!!!!!! no żebym musiała Ciebie do tablicy wywoływać!!!!!!! wstydź się!!! :-p no chyba ze w szale starankowym jesteście.. to inna sprawa.. aaa wczoraj w telewizorni słyszałam ze ten jeden z 'ani mru mru' mieszka w lublinie..
Kasica widzisz???? sprawy same się układają.. :tak: super!!!

wiecie.....nie wiem,ale wydaje mi się,ze "problem" jest chyba w mojej głowie....ze mysle bezustannie o ciąży,dziecku,nie potrafie się wyluzowac ,jestem zestresowana,przygnębiona,chodze smutna,zdołowana i nieraz płacze po kątach,a to udziela się Adamowi,mamie,wszystkim domownika...bardzo,bardzo chciała bym to zmienic!!tak naprawde zmienic..

Kasica może warto kupić te książki co Zuza polecała??? zajmiesz się nową dietą (nie mówiąc nic nikomu) ani Adam się nie połapie ani Twoja Mama.. Ty nadal będziesz zajęta, zafascynowana książkami a oni tylko pomyślą że z Tobą jest 'nieco lepiej'.. przemyśl to.. zobacz jak Zuza fajnie wypowiada się o tych książkach.. osobiście myślę że warto.. ale zrobisz jak zechcesz..

Ostatnia edycja:
reklama
cześć dziewczyny

Muma :*********************** <3

anuszka przepraszam ale wczoraj nie miałam głowy w weekend mieliśmy gości ,a od soboty remont u dziadka ,dziadek dzisiaj do szpitala pojechał i tak w koło coś się dziej ,ciągle sprzątanie .,lokatorzy nie mam czasu na nic ,chociaż od wczoraj do 10 śpię postanowiłam się nie stresować za bardzo i odespać stres i nerwy ;-)co do castangusa to jak kok.o pisała to jak najbardziej na tak reguluje itd natomiast ja słyszałam,że się go nie miesza z clo tyle tylko sama mam saszetkę zakupioną ale nigdy nie brałam jak brałam clo ,więc podczytaj na innych wątkach może dziewczyny mają lepsze doświadczenie :tak:

Ani@k no u mnie po przemyśleniach stwierdziłam,że jak chce się wyprowadzić to niech się wyprowadza , tato powiedział,że na koniec roku ją zabierze do domu i tam siostra ma jej pracę załatwić w hotelu na wakacje a do szkoły będzie chodzić tam jak będzie chciała ,doszliśmy do wniosku ,że jak chce być dorosła i brać odpowiedzialność za siebie to damy jej to możliwość ,tylko serce mnie boli ,że nie doceniła tyle lat starań moich :-(:zawstydzona/y: ale mam nadzieję,że mi przejdzie taki wewnętrzny smutek i odsapnę!

kasica super ,że wszystko na dobrej drodze :tak:
Gatto fajnie ,że u Was dobrze i ,że wróciliście :***ja też poproszę zdjęcie gondoli.
caterina hop hop ?
Tasza??????

staraczki dajcie mi chwilę i może popołudniu usiądę i popiszę parę ciekawostek ,teraz muszę ugotować rosołek i mam prasowanie no i oczywiście muszę na miasto po drobiazgi wyskoczyć ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry