Ani@k
Fanka BB :)
hej
Gatto czekam na te bolące kopniaki
dzięki za fotkę gondolki.. szczerze mówiąc myślałam ze to całkiem poważny sprzęt i trochę dziwiłam się jak takie cosik mogłoby się w auto zmieścić.. te moje wyobrażenia czasami są okrutne ;-)
Katiuszka jeszcze lepszy mam numer.. ze mną umowa a jak się tylko eM w domu pojawi Maluch się uaktywnia.. nie wiem czy głos tak na Niego działa.. już chyba męska solidarność się wykluwa pomalutku ;-)
Kok.o przypomniało mi się.. te Twoje dziny.. jak Ty tak aktywnie spędzasz czas na rowerku i na siłce - nie wyobrażam sobie że spodnie sprzed ciąży nie są luźne
Zuza i tzreba by było to scalić i na kółko wstawić
baaardzo potrzebne rzeczy, naprawdę!
Caterina.. czy Ty możesz być jeszcze lepsza???? osobiście myślałam ze 'obcowanie' z pacjentami jest najlepszą praktyką i że pielęgniarki już nie muszą się szkolić a tu proszę.. człowiek jednak przez całe życie się uczy
a te nocki to grafik czy Twój wybór??? nie zamęczaj się tak..
Muma Julka pewnie jeszcze w domku.. tak mi się nasunęło.. jeszcze brakuje Ci do kompletu rozłożonego eMa (tfu tfu)
Szyszka też się zastanawiam nad 6-cio pakiem bodziaków.. one są chyba tak fajnie 'na kopertę' zapinane, nie?
Anuszka ranny ptaszku.. ;-) kawkuj kawkuj.. w pracy będzie się lepiej pracowało
a mi zaczęły paluchy u rąk i stopy puchnąć
narazie stopy tylko wieczorem ale paluchy u rąk czasem cały dzień.. śpię już z dwoma poduchami, jedna pod głową druga z moimi nogami.. dużo piję wody.. muszę chyba na liście zakupów napisać coś z dr witta bo wodą napić się już nie mogę.. spływa jak po kaczce
cały czas mam ciśnienie na słodkości.. choć czekolada już przestała mnie kręcić.. mam niedaleko taką fajną kawiarenkę w której dają porcje ciasta na wynos więc se czasem dogadzam.. wczoraj np pochłonęłam porcję (mały kawałek) tortu czekoladowego mmmmmmmmm...
aaa i doczekałam się w końcu skierowania na krzywą cukrową.. pod koniec maja będę w przychodni z książką siedzieć.. ;-)
aha Gatto Aleksis robi użytek z maminego łoża.. są w PL na komunii.. tzn byli.. teraz pewnie w drodze do domu albo im się łoże spodobało.. ;-)
a dla potrzebujących świeże, poranne, rześkie fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
miłego dnia Dziewczynki
Gatto czekam na te bolące kopniaki
dzięki za fotkę gondolki.. szczerze mówiąc myślałam ze to całkiem poważny sprzęt i trochę dziwiłam się jak takie cosik mogłoby się w auto zmieścić.. te moje wyobrażenia czasami są okrutne ;-) Katiuszka jeszcze lepszy mam numer.. ze mną umowa a jak się tylko eM w domu pojawi Maluch się uaktywnia.. nie wiem czy głos tak na Niego działa.. już chyba męska solidarność się wykluwa pomalutku ;-)
Kok.o przypomniało mi się.. te Twoje dziny.. jak Ty tak aktywnie spędzasz czas na rowerku i na siłce - nie wyobrażam sobie że spodnie sprzed ciąży nie są luźne
Zuza i tzreba by było to scalić i na kółko wstawić
baaardzo potrzebne rzeczy, naprawdę! Caterina.. czy Ty możesz być jeszcze lepsza???? osobiście myślałam ze 'obcowanie' z pacjentami jest najlepszą praktyką i że pielęgniarki już nie muszą się szkolić a tu proszę.. człowiek jednak przez całe życie się uczy
a te nocki to grafik czy Twój wybór??? nie zamęczaj się tak..
Muma Julka pewnie jeszcze w domku.. tak mi się nasunęło.. jeszcze brakuje Ci do kompletu rozłożonego eMa (tfu tfu)
Szyszka też się zastanawiam nad 6-cio pakiem bodziaków.. one są chyba tak fajnie 'na kopertę' zapinane, nie?
Anuszka ranny ptaszku.. ;-) kawkuj kawkuj.. w pracy będzie się lepiej pracowało
a mi zaczęły paluchy u rąk i stopy puchnąć
narazie stopy tylko wieczorem ale paluchy u rąk czasem cały dzień.. śpię już z dwoma poduchami, jedna pod głową druga z moimi nogami.. dużo piję wody.. muszę chyba na liście zakupów napisać coś z dr witta bo wodą napić się już nie mogę.. spływa jak po kaczce
cały czas mam ciśnienie na słodkości.. choć czekolada już przestała mnie kręcić.. mam niedaleko taką fajną kawiarenkę w której dają porcje ciasta na wynos więc se czasem dogadzam.. wczoraj np pochłonęłam porcję (mały kawałek) tortu czekoladowego mmmmmmmmm...aaa i doczekałam się w końcu skierowania na krzywą cukrową.. pod koniec maja będę w przychodni z książką siedzieć.. ;-)
aha Gatto Aleksis robi użytek z maminego łoża.. są w PL na komunii.. tzn byli.. teraz pewnie w drodze do domu albo im się łoże spodobało.. ;-)
a dla potrzebujących świeże, poranne, rześkie fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
miłego dnia Dziewczynki

:-)