reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

hej

Gatto czekam na te bolące kopniaki :tak: dzięki za fotkę gondolki.. szczerze mówiąc myślałam ze to całkiem poważny sprzęt i trochę dziwiłam się jak takie cosik mogłoby się w auto zmieścić.. te moje wyobrażenia czasami są okrutne ;-)
Katiuszka jeszcze lepszy mam numer.. ze mną umowa a jak się tylko eM w domu pojawi Maluch się uaktywnia.. nie wiem czy głos tak na Niego działa.. już chyba męska solidarność się wykluwa pomalutku ;-):biggrin2:
Kok.o przypomniało mi się.. te Twoje dziny.. jak Ty tak aktywnie spędzasz czas na rowerku i na siłce - nie wyobrażam sobie że spodnie sprzed ciąży nie są luźne :tak:
Zuza i tzreba by było to scalić i na kółko wstawić :tak: baaardzo potrzebne rzeczy, naprawdę!
Caterina.. czy Ty możesz być jeszcze lepsza???? osobiście myślałam ze 'obcowanie' z pacjentami jest najlepszą praktyką i że pielęgniarki już nie muszą się szkolić a tu proszę.. człowiek jednak przez całe życie się uczy :tak:
a te nocki to grafik czy Twój wybór??? nie zamęczaj się tak.. :sorry2:
Muma Julka pewnie jeszcze w domku.. tak mi się nasunęło.. jeszcze brakuje Ci do kompletu rozłożonego eMa (tfu tfu)
Szyszka też się zastanawiam nad 6-cio pakiem bodziaków.. one są chyba tak fajnie 'na kopertę' zapinane, nie?
Anuszka ranny ptaszku.. ;-) kawkuj kawkuj.. w pracy będzie się lepiej pracowało :tak:

a mi zaczęły paluchy u rąk i stopy puchnąć :sorry2: narazie stopy tylko wieczorem ale paluchy u rąk czasem cały dzień.. śpię już z dwoma poduchami, jedna pod głową druga z moimi nogami.. dużo piję wody.. muszę chyba na liście zakupów napisać coś z dr witta bo wodą napić się już nie mogę.. spływa jak po kaczce :sorry2: cały czas mam ciśnienie na słodkości.. choć czekolada już przestała mnie kręcić.. mam niedaleko taką fajną kawiarenkę w której dają porcje ciasta na wynos więc se czasem dogadzam.. wczoraj np pochłonęłam porcję (mały kawałek) tortu czekoladowego mmmmmmmmm...

aaa i doczekałam się w końcu skierowania na krzywą cukrową.. pod koniec maja będę w przychodni z książką siedzieć.. ;-)

aha Gatto Aleksis robi użytek z maminego łoża.. są w PL na komunii.. tzn byli.. teraz pewnie w drodze do domu albo im się łoże spodobało.. ;-):biggrin2:

a dla potrzebujących świeże, poranne, rześkie fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

miłego dnia Dziewczynki:biggrin2:

reklama
helol, ja juz po kawce :tak:
Mloda dzis przespala pierwsza noc sama w swoim pokoju i swoim lozeczku:tak: oczywiscie o 3 sie obudzila na zarelko;-) Oby tak dalej!
Ani@k fakt, zapomnialam, ze Aleksis miala do PL jechac. Wiesz co, tak mi sie przypomnialo, ze pisalas, ze chcialabys cos do sypialni, zeby maluch spal blisko. Ja i moja siostra mialysmy te kosze mojzesza, czy jak sie to tam zwie i naprawde bylysmy zadowolone. Takie kosze mozna tez przeniesc do salonu czy kuchni i jak dziec spi w ciagu dnia, to mozna cosik zrobic i miec go na oku:laugh2:

Zuza ja widzialam nasz wozek w PL, ale moze sa tez jakies inne co dzialaja na podobnej zasadzie. Ja tam mysle, ze w przyszle wakacje to na bank bedziecie w 3 :tak:

Ostatnio slyszalam, ze Putin kategorycznie odmowil posylania "swoich" dzieci do adopcji dla par homoseksualnych i chyba pierwszy raz moge z cala stanowczoscia powiedziec, ze sie z nim ZGADZAM!!

oooo Putin łapie punkty ;-):tak:

o widzisz.. kosz mojzesza! dzięki :***
a Gattinka to już spora Panna więc bedzie tylko lepiej i lepiej i lepiej.. :tak: buziaczki dla Słodkiej Dziewczynki :****

hej!!witam sie i ja z kawką:P)..zaraz zmykam,bo musze troche posprzatac,pranie wstawic,cudna pogoda to wyschnie na słoneczku w mig!!;-)dzis nie dam rady pójśc na kijki,bo za mało mam czasu....,ale jutro to sobie odbije hi hi hi!!!!Ani@k,mojej sis,juz jakis czast tenu nogi zaczęły puchnc i rece,nawet obraczki juz nie nosi,bo boi się,ze potem moze jej nie ściągnąc.Dziś...??juz chyba mam inne nastawienie...mimo,ze brzuch juz zaczyna pobolewac,syski tez bolą:-(..zuzanko,dziękuje za fajne informacje,z tej ksiązki!!Czy ty tak w 100% stosujesz się do tych wszystkich zalecen????????????????aa i napisz prosze tytuły i autorów tych książek

Kasica specjalnie dla Ciebie:

a Twoja siostra już wie kogo nosi w brzuszku??? te puchnięcia mogą świadczyć o chłopcu.. bo słyszałam opowieści o 3 róznych kobietach które 'puchły' w ciąży właśnie z synkiem..

Ani@k,jak pisałam ostatnio była na usg,a dziecko nie chciało pokazac czy jest kobitką,czy mezczyzną hi hi!!teraz kolejne usg ma za tydzien,moze wtedy juz coś zobaczy?!!:-)dzis pojechała robic wyniki,w tej ciąży ma problemy z tarczyca,bierze jakis lek(nie wiem sama,na literke E...Eurotyx,czy jakos tak)...ja obstawiam na dziewczynkę...u nas w tak licznej rodzinie rządza sama"baby"!!!!jest ich fulll,a kuzynów jak na "lekarstwo";-)...,no ale przeciez mogę się mylć :P)Ani@k.dziękuje za książki!!juz je spisze i jak tylko we wrocławiu bede to od razu ide do empiku!:P)

Kasica może ich nie być na stanie, Zuza zamawiała.. jak jesteś pewna że je chcesz.. może warto zamówić z domu i później odebrać.. tylko że trzeba się na stronie empika zalogować.. :sorry:

ale był by numer gdyby u Twojej sis był Synek.. rodzynek zawładnąłby wszystkimi babkami ;-)

w sobote kobitki ma byc nawet 30 stopni!!!!!!!!!!!!!!wiec jakies opalanko bedzie:P)a sobote rano na 9 mam BREW......Co by nie było,w niedziele komunia,wiec musze jakoś się "prezentowac":P)musze jeszcze sukienke wyprac,Adamowi koszule i w sobote to wszystko naszykowac.Komunia jest o 10.45.U nas juz bardzo ciepło na dworze jest,słonce swieci,ze hej!!a ja na popołudnie do pracy...masakra...jak to mówi kolega z pracy...pacha się poci:P)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry