hej Babeczki!!!
O!!! widzę, że dobry nastrój wstąpił w naród i same dobre rzeczy się dzieją, to znaczy
Oluś już zdrowszy, szkoda, że znowu Jula chora
Gatto z Gattinką wróciły całe i zdrowe, na dodatek Gattinka przeszła rewelacyjnie przegląd w pediatry
Ani@k z Synusiem ma umowę, co by mamy nie stresował i czasem tam fiknął
Kasica cała w skowronkach po dobrych wynikach Adasia!!!

widzisz!!! mówiłyśmy Ci sto pięćdziesiąt razy!!!! trzeba czasu i będzie dobrze!!! a Ty teraz zajmij się książkami, kijkami i chyśtaniem męża tak tylko rekreacyjnie, a zobaczysz, że ani się obejrzysz i będą II kreseczki!!!:-)
zuzanka zafascynowana poradnikami nabrała nowych sił i nadziei!!! tylko szkoda, że Młoda znów Ci daje popalić

Widzisz, próbowałaś na różne sposoby, jak nic do niej nie dociera,więc myślę, że najlepszym wyjściem będzie jak pozwolisz jej "pobawić się w dorosłość", zobaczymy jaka będzie wtedy mądra. A Ty się tym tak nie dołuj, bo przecież chciałaś i nadal chcesz dla niej jak najlepiej, ale jak ona jest mądrzejsza, to co zrobisz? jak pisałaś, całego świata nie zbawisz
kok.o Ewunię moczy na basenie. Może wyrośnie na drugą Otylię;-) a jak tam sprawa tego nieszczęsnego skierowania? wywalczyłaś już odpowiednie? bo chyba nie przeoczyłam, że już coś pisałaś
Aleksis pewnie baraszkuje z mężem na maminym łóżku

i już nie będzie potrzeba ani IUI ani nic innego
Alex z dzieciakami po parkach śmiga...albo sadzi kolejne roślinki w ogródku...albo poluje na przeceny w sklepach internetowych i zaraz tu rzuci jakimś kodem promocyjnym:-);-)
Tasza wcina pierogi ruskie z ketchupem na Ukrainie i mam nadzieję, że wróci w dwupaku

:-)
caterina męczy pacjentów i wypatruje pogody na Wschodzie
Szyszunia pewnie przegląda gazety z modą ślubną...albo rozmawia z kibelkiem
anuszka bierzesz już tego castangusa?
hmmmm....nie pominęłam kogoś??? jak tak, to przepraszam, postaram się poprawić;-)
A ja też jestem całkiem zadowolona, mały o 10:30 wciągnął 210ml i do teraz śpi!!!!

:-) wieczorem też jest super, kąpanie, butla i już dziecka nie ma

tfu..tfu..żeby nie zapeszyć