reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ahoj kobitki:-) Widzę ze poranne rozmowy w pełni:tak:
Ja sie z pobieralni witam :tak:

Dzisiaj znowu na nockę:wściekła/y:
Ani@k ja ten nocny maraton mam na własne życzenie bo mnie się serce kroi jak mnie koleżanka płacze że nie może przyjść bo coś tam:zawstydzona/y:

Zbieram sobie dobre uczunki:tak:

Pozdrawiam z szarego i chłodnego wschodu:nerd:

P.S : Kasica brew robi a ja zastanawiam sie nad zmianą koloru włosów:-p
I wacham się :-p:laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Caterina dopisz sobie na swoje konto mnie, jak za każdym razem pobierają mi krew stosuję Twoje rady odnośnie trzymania mocno po pobraniu - mucha nie siada!!! a ja jestem happy!!! i zobacz.. żadna z pań pobierających nie raczyła powiedzieć mi co robić.. a ja jak ten króliczek siedziałam wystraszona na poczekalni.. a teraz - mogą mi pobierać nawet codziennie (jeżeli oczywiście taka konieczność by zaszła) :tak:

caterina,co????????????????chłodny i szary wschód??!!no kurcze,to chyba jest nie możliwe!!?...jeju u nas słonce od rana swieci,ze hej!!gdyby nie rolety w oknie to pewnie bym wstawała skoro swit(bo jedno okno mam od wschodu)..u nas lato dosłownie!!Ani@k,ja nie zaloguje sie,nie ma szans....:no:jak kolejnym razem w miescie bedziemy to podejde do empiku i zapytam,czy sa te książki..a jaki masz teraz kolor włosów caterina????????????i co bys chciała zrobic??jaki kolor chodzi ci po głowie?!caterina,Ty pijesz ziółka??????

Ostatnia edycja:
tytuła,autorzy spisani sa na karteczce;-),wiec pojade i kupie...ewentualnie niech mi zanówia,to potem je odbiorę...bo tak tez można no nie?!1...wiem,ze kuzynka tak kilka razy robiła z ksiązkami.Ja juz tez mam nieco odrost.....ale ja mam pasemka to az tak bardzo nie rzuca się w oczy,ale fryzjer byłby mile widziany;-),poczekam jeszcze z 3 tygodnie i w czerwcu się jakos wybiore:P)

elooo
Wróciłysmy ze szczepienia, Młoda na balkonie śpi:-)
jak ją pediatra badała to Ewa rechotała w głos, az lekarka z pielęgniarką zasmiewały sie...stetoskopem lek.nie mogła jej osłuchać, bo tak sie dzieć rechotał:-D śmieszyło ją badanie ciemiączka, bad.stetoskopem i w ogóle badanie:-D No ale już przy kłuciu nie było tak wesoło:-(
Kok.o przypomniało mi się.. te Twoje dziny.. jak Ty tak aktywnie spędzasz czas na rowerku i na siłce - nie wyobrażam sobie że spodnie sprzed ciąży nie są luźne :tak:
luźne to są te spodnie z ciązy, te z golfem;-):-)

te puchnięcia mogą świadczyć o chłopcu.. bo słyszałam opowieści o 3 róznych kobietach które 'puchły' w ciąży właśnie z synkiem..
:eek::eek::baffled::baffled::confused::confused:
:-D

katiuszka dzisiaj właśnie zdobyłam "przedatowanie" skierowania do lek.rehabil..i tak jak myślałam, nie ma takiego przepisu,który mówiłby o czasie ważności skierowania:wściekła/y: no ale z głupią pindą z rejestracji nie dogadam sie przecież, ona "nie moze tak zrobić" i już, no NIEDASIE!:wściekła/y: eM pojedzie dziś zarejestrować do tego lekarza i juz spokojnie se bedziemy w kolejeczce stać;-):-)
zuzka rany... myślałam,ze Młodej na stałe sie odmieni, ale widze,ze hormony na pamięć żle działają...no trudno, kochana,zrobiłaś wiele, Młodej dom stworzyłaś, ale siłą nie zatrzymasz:sorry:. To tak jak rodzice, tez przecież dzieci za wszelką cenę chcą sie im spod skrzydeł wyrwać i buntują sie, nawet jak w domu sielanka i ptasie mleczko było,. Na to raczej dobrej rady nie ma... ino przeczekać i poczekać, az z wiekiem młodzież rozumu nabierze:tak:

kasica dzisiaj na kijki? po/przed robotą? :-)
pozdrawiam słonecznie:-)

Ostatnia edycja:
Może sie rozpogodzi ale jak narazie nieśmiało słonko przyswieca:tak:

A co do kolorku to w chwili obecnej mam blondi pasemka ale rozmyślam nad rudym albo jasnym brązem albo ciemnym blondem:-p

I jak tu się zdecydować :eek:

A i jeszcze nad grzywką się zastanawiam :confused2:

A że ja waga to ze zdecydowaniem u mnie słabo:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry