reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

caterina,ty waga jestes?????????????????????????????to witaj w klubie:tak::tak::tak: ja,tez waga jestem hi hi!!i u mnie jest bardzo podobnie..chce coś zrobić,zmienic,a zastanawiam się przy tym tysiąc razy!!!!serio,nawet nieraz Adam na mnie "krzyczy" i mówi to zdecyduj się,czy tak,czy tak??!!a,ja nadal nie wiem co zrobic,lub co wybrac hi hi:P)pami ętam kiedys pojechalismy do wrocłąwia do galerii,dawno to było,zobaczyłam super kurtkę i miałam chce ja kupic,ale ni byłam na 100 % pewna..Adam stoi i mówi do mnie bierz ją itd!!a ja powiedziałamm,ze ja nie wiem sama i jej nie kupiłam....nastepnego dnia(niedziela)przemyslałam,ze jednak ją chce!!!!i dawaj jazda na wrocław po kurtkę:tak::tak::tak:masakra!!!ja tez mam pasemka jasne,grzywke tez kiedys miałam,kupe,kupe czasu,teraz juz udało mi sie ja zapuścić......i nieraz zastanawiam się nad jej ponowny wycięciem:P):P)

reklama
noo fakt.. ja już tyle się nasłuchałam na temat 'prawd objawionych' ze zaczynam sie gubić z rzeczywistością.. wiecie że np. patrzenie przez judasza może 'spowodować' ze dziecko bedzie zezować??? :eek: tylko czy jak zadzwoni dzwonek to każdemu otwierać??? i wiele wiele innych prawd..
a to z puchnącymi nogami i rękami to sobie sama wydedukowałam :zawstydzona/y:
Caterina rudy sobie zrób.. i grzywkę :tak:

tylko pytanie czy grzywkę prostą czy z ukosa.. tak czy siak będzie dobrze :tak:

Hej :-)

U nas tak : Olek na diecie cały czas ale dochodzi do siebie (choć po tym jak się ostatnio pochwaliłam, że OK jeszcze jedno załamanie było ), Julka w domu i dochodzi do siebie a ja od wczoraj zasmarkana od nich i ledwo żyję:baffled: Ech...

Mój Synek mówi już na całęgo: tekst mniej więcej taki: mamabababałamała i inne kombinacje tych sylab:-)
Jak mnie woła to mamamama ale wczoraj wołał: MAŁA !!!!!:-D

Pogoda piękna a ja normalnie nie wiem czy dzisiaj wyjdziemy bo wątpię czy mi kawa pomoże :eek:

Gatto dobrze, że już w domku jesteście i bezpieczna podróż była , ja pamiętam jak pokazywałaś nam tą gondolę - i patrz jak się sprawdziła:tak:

kok.o -super musiało być to badanie - już widzę Ewcię jak się chichra, ona w ogóle roześmiana na całego jest :tak:

Ani@k - co do puchnięcia to ja puchłam z Julką raczej a co do kokardek czerwonych to przy Julce któraś babcia nam zamontowała na wózku a teraz nie ma i jest cool:tak:

kasica gratulacje wyniku Adama !! Ja tam wiedziałam, że tak będzie. Mało tego, ja wiem co dalej będzie:tak:

zuza fajne te zasady żywieniowe i inne, ja bym się tylko nie zgodziła co do starań codziennych - to nie wynika z ich jakości , tylko z tego , że nie zdążą się wyprodukować na czas ;-)
Młoda na pewno zmądrzeje, oby nie za późno było...

caterina - ja też Cię widzę w grzywce:tak:

katiuszka -
co tam u Juliana ? ile czapek już założył w tym sezonie ?:tak: Super, że już spi w nocy:tak:

lecę po kawkę , miłego dnia !!!

mi ginekolożka tez mówiła,zeby nie starac sie codziennie,bo zołnierzyki nie zdąrza sie naprodukowac w tak krótkim czasie...ale kazdy lekarz mówi co innego......:sorry:kobity,może ja tez ta grzywke sobie zrobie?!:rofl2::rofl2::rofl2:,taka "małą zmiana" idzie lato,moze warto coś zmienic??!!tylko,zebym potem nie kurw....,ze mnie wkurza :sorry:ha,ha bo i tak byc moze:P)aaa kijków dzis nie było...wstawiłam 2 prania,rozwiesiłam,troszkę posprzatałam i nie miałam czasu:-(,jutro z rana pojde:tak:

cześć kobitki

kasica książki można zamówić w empiku na miejscu jesli nie chcesz logować się na stronie
Ani@k dzięki :*
kok.o no widzisz niestety nie da rady , może kiedyś mi powie ,że miałam rację i dobrze chciałam dla niej ,no cóż teraz to ja już nie chcę się denerwować ;-)a Twoja Młoda to widać ,że chichotka mała :rofl2:
caterina ja uwielbiam zmieniać kolor włosów ich długość itd ja w roku przynajmniej 5 fryzur innych mam ;-) popieram Ani zdanie rudy i grzywka i tak będzie Ci ślicznie :**pamiętaj ładnemu we wszystkim ładnie :rofl2::tak::-D
Muma no to złapało Was choróbsko jakieś ,zdrówka kochani , ja też tak myślałam,że nie codziennie ale w książce jest kilka rzeczy opisanych dlaczego można codziennie i takie tam, musiałabym cały rozdział przepisać Wam :tak:ważne ,że fajne rzeczy podpowiadają ;-)

a kasica pytałaś się czy stosuje się w 100 % nie 98% na pewno :tak:ananasy w lodówce pod dostatkiem u Nas :laugh2:

Gatto ,Ani@k znalazłam i w PL te gondole ale coś nie mogę wkleić strony http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1515&<osCsid>

Ostatnia edycja:
zuzanko,a ananas świezy ma byc????????????????czy z puszki???...no własnie i tak raczej zrobie,pojade,zamówię,jak beda to kupie od razu,jak nie to poczaeka,az mi zamówia te książki:tak:

Ani@k to są body w kroku zapinane, i krotki rękawek maja....
Co do puchnięcia to moja psiapsióła puchła ze szok i Zuzanke urodziła, wiec nie wiem czy sa jakieś reguła, ze na chłopaka...
Ja od rana latam i oddaje krew, mocz itp, po pracy lece robic badanie na Hiv-znalazlam we wro darmowa poradnie to 40zł w kieszeni zostanie, a tak prywatnie to zostawilam z rana 156zł juz.
Miłego dnia...

Zuzanka o widzisz! ten fotelik/gondola nawet lepszy, bo ma juz zatrzask isofix:tak:
A jaki to makaron z nalesnikow?? w sensie robisz nalesniki, tniesz i wrzucasz do rosolu?? mam nadzieje, ze bez sera:eek::-p

Moja mama ostatnio zrobila takie zajefajne nalesniki z serem, ze slina mi splywa na mysl o nich!

Muma o rajusku! tak sie zalatwic na wiosne, to az szkoda....:-(

U nas od jutra ma byc brzydko i padac, wiec robie dzis max prania :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry