caterina,ty waga jestes?????????????????????????????to witaj w klubie

ja,tez waga jestem hi hi!!i u mnie jest bardzo podobnie..chce coś zrobić,zmienic,a zastanawiam się przy tym tysiąc razy!!!!serio,nawet nieraz Adam na mnie "krzyczy" i mówi to zdecyduj się,czy tak,czy tak??!!a,ja nadal nie wiem co zrobic,lub co wybrac hi hi
)pami ętam kiedys pojechalismy do wrocłąwia do galerii,dawno to było,zobaczyłam super kurtkę i miałam chce ja kupic,ale ni byłam na 100 % pewna..Adam stoi i mówi do mnie bierz ją itd!!a ja powiedziałamm,ze ja nie wiem sama i jej nie kupiłam....nastepnego dnia(niedziela)przemyslałam,ze jednak ją chce!!!!i dawaj jazda na wrocław po kurtkę

masakra!!!ja tez mam pasemka jasne,grzywke tez kiedys miałam,kupe,kupe czasu,teraz juz udało mi sie ja zapuścić......i nieraz zastanawiam się nad jej ponowny wycięciem
)
)

ja,tez waga jestem hi hi!!i u mnie jest bardzo podobnie..chce coś zrobić,zmienic,a zastanawiam się przy tym tysiąc razy!!!!serio,nawet nieraz Adam na mnie "krzyczy" i mówi to zdecyduj się,czy tak,czy tak??!!a,ja nadal nie wiem co zrobic,lub co wybrac hi hi

masakra!!!ja tez mam pasemka jasne,grzywke tez kiedys miałam,kupe,kupe czasu,teraz juz udało mi sie ja zapuścić......i nieraz zastanawiam się nad jej ponowny wycięciem
tylko czy jak zadzwoni dzwonek to każdemu otwierać??? i wiele wiele innych prawd..
Ech...
kobity,może ja tez ta grzywke sobie zrobie?!