anuszka
stara-czka
Muma,katiuszka
dziękuje
nie wiem czy miała bilirubine robioną...
dzis w nocy i w ciągu dnia juz troche więcej ssie, mniej śpi ... sis ja budzi ... właśnie z nią rozmawiałam
nawet smyranie nie pomaga jej obudzić
jak ssie to zasypia, potem sis ja odkłada do łóżeczka a ona znów się budzi i znów ssie i tak w kółko ...
zuza kok.o
sto lat, spełnienia marzeń i samych słonecznych dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
moja siostrzenica chrześnica Nadia Zuzanna
Zobacz załącznik 561645
dziękuje
nie wiem czy miała bilirubine robioną...
dzis w nocy i w ciągu dnia juz troche więcej ssie, mniej śpi ... sis ja budzi ... właśnie z nią rozmawiałam
nawet smyranie nie pomaga jej obudzić
jak ssie to zasypia, potem sis ja odkłada do łóżeczka a ona znów się budzi i znów ssie i tak w kółko ...
zuza kok.o
sto lat, spełnienia marzeń i samych słonecznych dni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
moja siostrzenica chrześnica Nadia Zuzanna
Zobacz załącznik 561645
Ostatnia edycja:
:*******
'punkt zwrotny' to ta cała sytuacja w której teraz myślisz o Młodej.. rozmyślasz, martwisz się, tęsknisz.. może to będzie 'ten' moment w którym niespodziewanie wpadnie Fasolka
bardziej o to mi chodziło

Tato go usypiał, co go uspokoił, to do łóżeczka i tak w kółko, matka w kuchni płakała, bo nie mogła znieść tego płaczu, aż w końcu o 2 w nocy się poddał. Powiem Wam, ze ja myślałam, ze padł po prostu ze zmęczenia, a nie że oni tak chcieli, ale niby ta babka przyszła do nich za parę dni i chłopczyk juz od tej nocy zasypiał sam i w dzień i w nocy
następnym razem biorę eMa..
;-)
) i to wszystko jak najbardziej mozna wpiac do stelazu wozka. Wszystko jest na "klik".
hihi mój jak zaczął zakupy robić jak bylam w ciąży,tak do tej pory to na jego barkach jest;-):-) ja tylko smsy z listą zakupów wysyłam;-):-)