reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

pierwsza:-)!!!!......................witam się z kawusią,w ten pochmurny,chłodny,wręcz jesienny dzień:crazy:....wczoraj po pracy wieczorkiem szampanika sobie z mężusiem wypilismy;-),z okazji swięta naszego,było fajnie i miło.Dzis wiadomo,wolne mamy i my ogólnie w poniedziałek zasówamy do pracy.Wczoraj i dzis coś jajcora delikatnie czuję lewego....aaaaa,no i doszliśmy do wniosku,że jak Adama wyniki się poprawia,żołnierzyki będą bardziej żwawe,to na iui się decydujemy....

Ostatnia edycja:
reklama
wowww a co tu takie pustki???:szok: no przecież!!! Boże Ciało:sorry:
U nas ciąg dalszy nauki, wczoraj wieczorem nie poszło tak łatwo, wyjmowałam go i wkładałam, ale i tak zmieściliśmy się w 20 minutach, a dziś rano w 5!!!!:szok::tak: w południe spał na spacerze, więc mu się upiekło, a wieczorem padł od razu. No zobaczymy czy będzie tak samo...czy lepiej...oby nie gorzej. Chciałabym go nauczyć, zeby się kład do łóżeczka bez płaczu. Może kiedyś....
No i drugi dzień zjada jabłuszko, na razie wczoraj była jedna łyżeczka, dziś dwie, jutro trzy i zobaczymy co będzie. Potem marchewka...i na tym się kończy moja wiedza:-pO matko...przypomniało mi się jutro mamy szczepienie:szok::sorry: yyyy ale będzie płacz:-(
Noooo a ja się pochwalę...poszłam na zumbę i nawet przeżyłam:tak:oczywiście nie robiłam wszystkiego tak dokładnie jak instruktorka, bo padłabym po 2 piosenkach, ale i tak zmachana byłam jak nie wiem co!!! chyba ciśnienie mi skoczyło czy cuś...bo mi zaczęło w głowie walić, dokładnie w skroniach...ehhhh zero kondycji:sorry: ale mam zamiar chodzi do wyjazdu do Polski, zobaczymy czy mi oponka zejdzie;-)
Dobra, zmykam pod prysznic i do spania, bom padnięta przeokrutnie;-)

heloł

Aleksis, Kok.o :***

Katiuszka gratulacje i dla Was i dla Julusia :tak: już niedługo Brzdąc będzie zasypiał jak tylko poczuje poduchę w łóżeczku :tak: aaa i gratuluje pierwszych podskoków zumbowych, najważniejsze to wypocić się - zawsze lubiłam ten pot.. te zakwasy.. czułam że zrobiłam ćwiczenie dobrze ;-):tak: a ile razy w tygodniu będziesz zumbować??? no i myślę ze z 'palcem w nosie' do PL pojedziesz bez zbędnych kilogramów.. tylko czy Ty w ogóle masz jakieś zbędne kilogramy??? :confused:
Kasica super że macie plan :tak: trzymam kciuki za wyniki 'nocy po poślubnej' ;-):-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Anuszka życzę więcej słonka :tak: no i kawa w takich klimatach.. marzenie :tak: wypoczywajcie!!!

a myśmy się wczoraj byczyli na całego, oprócz Synka bo uprawiał harce :-)
dziś mam zamiar zrobić coś z pstrąga.. biedronkowego.. lidlowskiego nie miałam okazji spróbować.. idę szukać jakieś przepisy, chyba że w międzyczasie coś zaproponujecie :-)

a dla potrzebujących ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

anuszka ale masz dobrze, Mikołajki, zazdraszczam :-Dodpoczywaj ile sie da!
ja jeszcze łóżkowo...zaraz sniadanko i jakies zakupki i bede piec ciasto... w sob pierwsze spotkanie moich i Ł rodziców:szok:
miłego dnia...

witam!!Anik@k...dobre hasło"starcie tytanów":-D:-D:-D!!!u nas dzis niby lepiej na dworze,no bynajmniej nie pada!!ale to i tak jest pogoda typowo barowa!!!!Zaraz do miasta na zakupy jedziemy,jak wrócimy to chce posprzatac,zeby jutro miec "wolną"sobotę;-)...dzis moze za czytanie jakiejś ksiażki się wezmę,bo cos ostatnio się opuściłam....za tydzien w miescie bedziemy,wejde do Empiku,za kasiążkami zuzy się rozejrze.......:tak:A.no Anik@k,mamy jakies plan...chcemy podejsc do iui,ale jeszcze trzeba poczekac na wyniki Adama,zobaczymy co lekarz pwoei itd...jakie efekty beda po lekach ,które przepisze na poprawe ruchu itd...bo wiem,ze ruch tez po tygodniu brania teków sie od razu nie poprawi,tylko pewnie jakies2-3 mc.moze poprawa bedzie??!!!I jak plemniki beda juz bardziej żwawe,to chcemy podejść do iui.!!Tylko pojecia bladego nie mam gdzie??????????????????????????w jakiej klinice u jakiego dr??????????????????

hej,hej
ja dzisiaj w domku ,M w pracy,wczoraj zjechaliśmy do domku a wieczorem z powrotem sruuu na działkę lecimy :-)pogoda znowu nie za fajna ale ciepło przynajmniej jest :tak:i dzisiaj mnie bzzz odwiedza :tak:;-):tak:

anuszka nic się nie wygadałaś o Mikołajkach :happy:
szyszka a jakie ciasto robisz?
Ani@k ja na grillu dzisiaj pstrąga będę robić ;-)

musze do sklepu podjechać bo ziemniaczki muszę kupić i zrobić sałatkę tę co pisałyście ziemniakową:happy:

Ahoj kobitki:-) Witam się z roboty:zawstydzona/y: Ja niestety cały długi łikend w pracy siedzę :zawstydzona/y:

Kasica życzę żeby IUI nie było potrzebne a co do dr. zrób rekonesans może na naszym bocianie kto ma najwięcej strzałów w 10 :tak:

Bo widzisz z tego co ja się orientuję u mnie np w mieście jest paru prof u których ciąże po IUI są znikome a ten dr do którego ja uczęszczałam jest ich bardzo dużo:tak:

My z powodów finansowych odpadamy na razie z IUI :-(

Pozdrawiam z szarego wschodu:baffled:

reklama
elooo babolki:-)
hehe Młoda zlała mi sie do łóżka:-D miałam przymusową wymiane pościeli:-D
miała oczywiscie pampersa, no ale jak ja w nocy przewinelam i wsadziłam do wyrka, tak spała ze mna do rana no i pampers nie wytrzymał:baffled:
kasica ja tam mam nadzieje,ze do tego IUI nie dojdzie i bedzie jak z Gatto- juz sie szykowali a tu II na teście:-) &&&&&&&&&&& oby tak było:tak:
Ani@k jak ciasto? idzie juz paczka do mnie?;-):-) a i jeszcze takie P.S.:zawstydzona/y: to co pisałam o technice ssania i ssaniu butli tyczy sie tez smoczka-uspokajacza. Jak sie da to jak najpózniej dac:happy:
katiuszka zyjesz? dałas rade wstac z łóżka?:-D;-)
zuzka no pamietam,na opijanie sie zmawiałysmy..heh... :happy2: ooooooooooooo bzzzz bedziesz widziała to ucałuj i uściskaj babe jedną, co to nas opuściła cichaczem!;-)
caterina kurcze... w tą sob i niedz.tez pracujesz?:-(

pozdrawiam babeczki:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry