reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
hej:-)..witam się okropnie deszczową i pochmurna sobotę:crazy:masakra u nas dzis...leje od samego rańca,pochmurno,że szkoda gadac/!!!wstawiłam pranie,potem łazienke wysprzatam,i chce upiec jabłecznik z budyniem dzis,zeby było do kawki;-).Wczoraj super książke czytac zaczełam!!i coś czuję,ze dzis,przy takiej pogodzie ,to całą ja przeczytam!aaaaa,dziewczyny,czy to "normalne",ze zauważyłam,ze w tym cyklu,nie miałąm za bardzo "obfitego"gluta?!!:sorry2:,około 10-11 dc był glut,ale nie taki jak np.w zeszłym cyklu,albo i w poprzednich...był,ale taki naprawde mały:sorry2:

Ostatnia edycja:
Witam Was,

dzis juz 3 dzien @ mam...Bylo do przewidzenia.
W tym cyklu podchodze do nastepnej IUI (z ta zostaly mi jedynie 2 ostatnie proby) Ciekawe co bedzie, czy armia eMka bedzie dobra, bo ostatnie 2 razy niestety ponizej normy

U mnie tez chlodno, nie pada, ale pochmurno, zero slonca... Poszukam tez czegos do czytania i poleniu****e pod kocem i poslucham muzyki

Dzien za dniem mija, a lata jak nie widac tak nie slychac...Marzy mi sie jakis krotki wypad w strone slonca..Ah, slonce, plaza

Dzis nie mam planoow, eM zajety, wiec moze tez upichce jakies ciasto, moze cytrynowe?

Ostatnio widzilamy fajny film "Spiew wrobli" Pieśń wr

cześć :-)

widzę że każda dzień dziecka obchodzi - SUPER :tak:

Anuszka i jak pogoda???
Kasica nie ważne że mało, WAŻNE że jest!!! :tak:
Szyszka listę masz na pryw.
Zuza żyjecie z Bzzzz???? ;-):-)

u mnie dziś barowa pogoda.. no i jakoś mega sennie..

miłego odpoczywania Dziewuchy (niektórym posyłam bużkę bo w pracy siedzą Caterina :*** )

Dzis troche siedziałam na necie i czytałąm o klinikach we wrocku,gdzie robia iui itd......Invimed sobie chwala na forach itd....ja kiedys tez chodziłam do takiej jednej prywatnej kliniki...zadzwoniłam tam i zapytałam o iui i wogóle...pani mi powiedziała,że jak mąż oddaje nasienie,to oni po obserwowaniu tego nasienia przez 20 minut widzą czy sie nadaje do iui,czy nie!!zeby nie potrzebnie kasy nie wydawac na inseminacje!!Aleksis,skoro armia twojego męza nie była supere extra dobra,to czemu oni zrobili ci iui???:sorry2:......mi dzis pani powiedziała przez tel.ze jak sperma jest poniżej normy to nie robią iui.....,ze trzeba sprawdzic czemu jest poniżej normy,czy jest stan zapalny itd...A Twoj mąz Aleksis badał sie??robiliście jakies wyniki żołnierzyków??U nas tez okropnie na dworze,zimno,pochmurno,co jakis czas pada..dzis nie idziemy maszerwoac.....Zaraz bedziemy oglądac PIRATÓW Z KARAIBÓW......uwielbiamy ten film:tak:,mamy wszystkie części na dvd:)Aleksis zycze aby zołnierzyki męża teraz dały czadu:tak:,i zeby UDAŁO SIE!!!!!!!!!MUSI,NO NIE!!!!!!!!!!!?!!!W końcu to jeden zołnierz jest potrzebny no nie!!:P):P)

Ostatnia edycja:
Ciąża po 30 stce to chyba super sprawa. Tak wcześniej myślałam, że jakbym urodziła mając 30 a nie 21 lat, to wiele rzeczy zrobiła bym inaczej. Doświadczenie życiowe jednak robi swoje.
Obserwuje swoje koleżanki, które teraz rodzą swoje dzieci i im trochę zazdroszczę. Jasne, że się bały ale dbały o siebie, chodziły do lekarzy, przyjmowały witaminy, zrobiły badania i wszystkim urodziły się zdrowe dzieciaki.

Ahoj kobitki:-) Ratuję wątek bo 2 stronę odwiedził:tak:
Ja wczoraj oczywiście w robocie byłam:wściekła/y: a dzisiaj na nockę zasuwam :tak: Ale mnie się nic nie chce :-p
Lada chwila pewnie @ mnie zaleje :zawstydzona/y:

Pozdrawiam z takiego se wschodu :baffled:

hej dziewczyny!!!!...no caterina sądząc po twoim wykresie,to ja nie powiedziała bym,że Ci zaleje!!!!!My dzies tez dzis ostatni dzien lenistwa...jutro do pracy na rano mamy:szok:,co dobre,to szybko konczy się.....aacha...kobity,zaznaczłyłam granice wysszych temperatur.......nie wiem,czy w odpowiednim dniu?!

Ostatnia edycja:
aaaaaaaaaa,Aleksis,a czemu zostały ci tylko 2 próby iui???????????,nie mozna próbowac do skutku????,czy jest jakis "limit" na wykonywanie inseminacji???.Pytam,bo na serio nie wiem:sorry2:i zastanawiam się,czemu piszesz,ze jeszcze tylko 2 próby zostały......

reklama
Witam się i ja, ostatniego dnia wolności w tym tygodniu....bo jutro do pracy...Lubię moją pracę...ale ostatnio trafiło mi się takie coś że mi się po nocach śni. A ja nie należę do osób które łatwo się poddają..nie wiem teraz czy to "niestety" czy "na szczęście". U nas przestało wreszcie padać a lało 2 tygodnie, już nas powodzią straszyli. Ale ogólnie chcę do domu chyba, polskie książki mi się skończyły...I nadal czekam na tą wredną @...powoli mnie to wkurza.
Posyłam Wam pozytywne fluidy ...dużo ;) i pozdrawiam i ładnej pogody życzę. Ja pewnie zajrzę dopiero w weekend... Papa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry