Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
masakra u nas dzis...leje od samego rańca,pochmurno,że szkoda gadac/!!!wstawiłam pranie,potem łazienke wysprzatam,i chce upiec jabłecznik z budyniem dzis,zeby było do kawki;-).Wczoraj super książke czytac zaczełam!!i coś czuję,ze dzis,przy takiej pogodzie ,to całą ja przeczytam!aaaaa,dziewczyny,czy to "normalne",ze zauważyłam,ze w tym cyklu,nie miałąm za bardzo "obfitego"gluta?!!
,około 10-11 dc był glut,ale nie taki jak np.w zeszłym cyklu,albo i w poprzednich...był,ale taki naprawde mały
......mi dzis pani powiedziała przez tel.ze jak sperma jest poniżej normy to nie robią iui.....,ze trzeba sprawdzic czemu jest poniżej normy,czy jest stan zapalny itd...A Twoj mąz Aleksis badał sie??robiliście jakies wyniki żołnierzyków??U nas tez okropnie na dworze,zimno,pochmurno,co jakis czas pada..dzis nie idziemy maszerwoac.....Zaraz bedziemy oglądac PIRATÓW Z KARAIBÓW......uwielbiamy ten film
,mamy wszystkie części na dvd
,i zeby UDAŁO SIE!!!!!!!!!MUSI,NO NIE!!!!!!!!!!!?!!!W końcu to jeden zołnierz jest potrzebny no nie!!
,co dobre,to szybko konczy się.....aacha...kobity,zaznaczłyłam granice wysszych temperatur.......nie wiem,czy w odpowiednim dniu?!