Ani@k
Fanka BB :)
Zuza i smarujesz tylko solą i pieprzem czy czymś jeszcze??? (cytryną???) ja będę robić z przepisu Gatto (z kółka) do tego brokuł i kapka ryżu.. dość duże pstrągi mi się w biedronce trafiły
myśle że eM będzie zadowolony ;-)
Kok.o ciasto jednak jutro zrobię.. mam już brzoskwinie.. to będzie takie proste jogurtowe z brzoskwiniami na wierzchu ( Moje Wypieki | Ciasto jogurtowe z owocami ) - to będzie moje pierwsze przeze mnie zrobione ciasto jak jestem w ciąży.. więc muszę się odpowiednio przygotować ;-):-) jak Ci takie odpowiada - od razu robię wysyłkę
a co do smoczka.. mógł by być w ogóle nie używany
ale wola będzie Właściciela ;-)
dziś jak wracałam z biedronki koło śmietnika blokowego stało rozłożone, ładnie spakowane chyba łózeczko.. znowu mnie naszly myśli ze duuuużo rzeczy nie mam.. hmmm w sumie mam tylko 5 pieluszek tetrowych, 1 bodziaka na krótki rękaw, 2 komplety: śpiochy i koszulka i trochę kompletów z c&a które są gdzieś w eterze..
ale! dam radę
Dziewczyny a jakie tetrowe pieluszki macie??? ja mam najzwyklejsze, ale czytałam że fajne są te tetrowe podwójnie tkane..
P.S. Kok.o najwyższy czas aby łóżko prze(o)chrzczone zostało ;-):-)
myśle że eM będzie zadowolony ;-) Kok.o ciasto jednak jutro zrobię.. mam już brzoskwinie.. to będzie takie proste jogurtowe z brzoskwiniami na wierzchu ( Moje Wypieki | Ciasto jogurtowe z owocami ) - to będzie moje pierwsze przeze mnie zrobione ciasto jak jestem w ciąży.. więc muszę się odpowiednio przygotować ;-):-) jak Ci takie odpowiada - od razu robię wysyłkę

a co do smoczka.. mógł by być w ogóle nie używany
ale wola będzie Właściciela ;-) dziś jak wracałam z biedronki koło śmietnika blokowego stało rozłożone, ładnie spakowane chyba łózeczko.. znowu mnie naszly myśli ze duuuużo rzeczy nie mam.. hmmm w sumie mam tylko 5 pieluszek tetrowych, 1 bodziaka na krótki rękaw, 2 komplety: śpiochy i koszulka i trochę kompletów z c&a które są gdzieś w eterze..
ale! dam radę
Dziewczyny a jakie tetrowe pieluszki macie??? ja mam najzwyklejsze, ale czytałam że fajne są te tetrowe podwójnie tkane..
P.S. Kok.o najwyższy czas aby łóżko prze(o)chrzczone zostało ;-):-)

obłęd ...
..ja za sprzatanie własnie się wzięłam.....w Brico Marche kupiłam ślicznego storczyka,kolejnego do mojej kolekcji
powiedziała że cały deszcz w aucie przesiedziała i że jest spóźniona i że sobie będę mogła w poniedziałek paczkę odebrać
,ale przełamne się,a co..?!;-)....we wrzesniu idziemy na weselisko do mojej kuzynki...kiecke juz mam wybraną