reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Zuza i smarujesz tylko solą i pieprzem czy czymś jeszcze??? (cytryną???) ja będę robić z przepisu Gatto (z kółka) do tego brokuł i kapka ryżu.. dość duże pstrągi mi się w biedronce trafiły :happy: myśle że eM będzie zadowolony ;-)
Kok.o ciasto jednak jutro zrobię.. mam już brzoskwinie.. to będzie takie proste jogurtowe z brzoskwiniami na wierzchu ( Moje Wypieki | Ciasto jogurtowe z owocami ) - to będzie moje pierwsze przeze mnie zrobione ciasto jak jestem w ciąży.. więc muszę się odpowiednio przygotować ;-):-) jak Ci takie odpowiada - od razu robię wysyłkę :tak:

a co do smoczka.. mógł by być w ogóle nie używany:sorry2: ale wola będzie Właściciela ;-)
dziś jak wracałam z biedronki koło śmietnika blokowego stało rozłożone, ładnie spakowane chyba łózeczko.. znowu mnie naszly myśli ze duuuużo rzeczy nie mam.. hmmm w sumie mam tylko 5 pieluszek tetrowych, 1 bodziaka na krótki rękaw, 2 komplety: śpiochy i koszulka i trochę kompletów z c&a które są gdzieś w eterze.. :baffled: ale! dam radę :tak:

Dziewczyny a jakie tetrowe pieluszki macie??? ja mam najzwyklejsze, ale czytałam że fajne są te tetrowe podwójnie tkane..

P.S. Kok.o najwyższy czas aby łóżko prze(o)chrzczone zostało ;-):-)

reklama
no właśnie.. się mi przypomniało..
Zuza powiedz Bzzzz aby wlatywała trochę częsciej na bb!!! :tak: koniecznie fotki pstrykajcie i nam pokazujcie :tak: i pstrągi dobrze 'oblać' mi proszę!!! :-) ;-)

Zuzu wieczorem bede robic kruche z karmelizowanym rabarbarem... zobaczymy co to bedzie, bo to taka moja inwencja tworcza:-D:-D:-Dmam nadzieje ze przyszłych tesciow nie otruje :szok:
Ani@k oj bedzie to starcie, znam swoich , ale znowu nie w takiej relacjii. Ł zamowil stolik na obiadek... ja z tym ciastem powalcze moze nie bedzie tak strasznie. Ja tam sie nie przejmuje, Ł tez nie, ale co chwile pyta jak myslisz jak jutro bedzie :-D
Kasica bedzie dobrze! Słuchaj rad dziewczynek!!
Śle staraczkom ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Oki zmykam, jedziemy kupic slubny garnitur dla Ł, ciekawe czy do tych conversow cos wybierzemy:confused:

no powiem ,powiem, Ona zalatana ile ja się musiałam nagadać,żeby znalazła dla mnie czas :angry:obłęd ...

ja właśnie gotuje ziemniaki na sałatkę ,kupiłam już nasze krajowe ale drogie jeszcze są :confused:

Ani@k ja listę od Mumy wzięłam co potrzebne dla malucha i z niej wykreślam jak coś kupuję ,na razie nie kupuje już bo mi zostały same duże rzeczy jak wózek czy łóżeczko i wanienka ,ale to dopiero po urlopie będę zakupywać :happy::tak:;-)

kok.o to masz ochrzczone łóżko :tak::-D
caterina ja myślę ,że się naturalnie uda :********

u nas na wdorz eładnie się robi..choc rewelacji nie ma jak na ta pore roku:crazy:..ja za sprzatanie własnie się wzięłam.....w Brico Marche kupiłam ślicznego storczyka,kolejnego do mojej kolekcji:tak:,oj nie mogłam się oprzec!!!!!!!mam bzika na ich punkcie!!;-)...dziewczyny miłe jesteście,ale ja mysle,ze iui będzie potrzebna:-(......zuza udanej imprezki!!!:-)

zuza
bo to takie niepewne było bo szukałam zastępstwa
a z moich propozycji nic ci nie podpasowało?
u nas już dwa razy padało
zimno jest
z dzisiejszego grilla nici :-\

u nas dzis fajnie na dworze!!Adaś auto umył,w garażu porzadki porobił,w ogródku tez cos tam grzebał,jutro do miasta jedzie,skalniak będzie przed domem robił,moja mama chciała i on powiedział,ze bez problemu zrobi,on uwielbia takie rzeczy robic.Ja jutro trawkę(:-))skoszę,bo po tych deszczach to rosnie jak szalona!!:szok:,wiec zajęcie bede miała,oby tylko fajna pogoda była?!!Na dziś mamy piffko kupione i tv sobie oglądac bedziemy:)..dziś byłam u naszej dobrej znajomej....w sumie to taka daleeekaaa rodzinka i ta pani pozyczyła mi chyba z 7 książek!!ona uwielbia czytac i zawsze mi mówi,ze jak nic do czytania nie mam,to zebym przyszła do niej i ona mi pozyczy!!a książek ma tyle co chyba w bibliotece-MNÓSTWO!!!!!!!!!!!!i dzis poszłam do niej,wybrał mi kilka ,reszte ja sobie dobrałą i mam co czytac..ale jak w Empiku bede to chce sobie cos kupic(oczywiście ksiązki zuzy,to koniecznie,a jak nie bedzie,to powiem,zeby mi zamówili)....ja uwielbiam ksiażki Jodi Picoult,mam w swojej kolekcji 3 sztuki jej autorstwa,ale jak teraz bede to dokupie coś jeszcze;-)Życzę wszystkim STOSUNKOWO UDANEGO WEEKENDU:tak::tak:

Ostatnia edycja:
ale burza dziś przeszła :szok: się wczoraj w tv naoglądałam jakie szkody porobiła i aż mało co w lazience się nie zamknęłam ;-):-) błyskało, trzaskało brr.. trwała jakieś 10-20 minut.. i po burzy dzwoni domofon.. pani z poczty się odzywa i mówi że ma paczkę (z ciuszkami z c&a).. a ja że nie mam kasy i że do bankomatu skoczę (już kiedyś razem byłyśmy - dosłownie 4 kroki od mojego bloku) się nie zgodziła :zawstydzona/y: powiedziała że cały deszcz w aucie przesiedziała i że jest spóźniona i że sobie będę mogła w poniedziałek paczkę odebrać:sorry2: następnym razem zapłacę przelewem..

i aby było śmieszniej, jak sprawdzam status przesyłki to pojawia się informacja 'brak przesyłki o podanym identyfikatorze'.. myślałam ze jeszcze w dojczlandzie jest.. a tu proszę!

Kasica bawcie się dobrze :tak:
Anuszka my kiedyś w zimie jak śnieg leżał robiliśmy grilla :tak: nie przeszkadzał mróz..
Zuza ja też z listy Mumy korzystam :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
kobitki,wczoraj biegałam z mężem!!!!!!:tak: przebiegliśmy 2 km.dzis marsz z kijkami około 7 km.jutro biegi,chcemy dalej pobiec,tak stopniowo zwiekszac trase...chcemy na przemian,raz kijki,raz bieganie:tak::tak::tak:...no jestesmy nastawieni pozytywnie na bieganie..choc ja biegac nienawidze!!!!!!!!!!:wściekła/y:,ale przełamne się,a co..?!;-)....we wrzesniu idziemy na weselisko do mojej kuzynki...kiecke juz mam wybraną:tak:,teraz cza figure mieć do kiecki!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry