Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

) a w sobotę teściowe na Dzień Dziecka. Oczywiście nie zabrakło telefonicznej jazdy z Mamą ale to już przywykłam..
Mam nadzieję, że już lepiej

Jakiś czas temu zaczął już główkę dźwigać do góry i jak lezy na łóżku albo w leżaczku to non stop się siłuje i chce gdzieś iść:-) po paru minutach takiego siłowania się wnerwia się, że nic z tego nie wychodzi i w krzyk
Może w tej huśtawce chwilę poleży
a o której zasypia wieczorem? niektóre dzieci chodzą spać późno, po 9 nawet, to wtedy śpią rano dłużej, a jak mój śpi już o 19, no to nie ma się co dziwić, że o 7 już gotowy, i tak śpi 12 godzin
gdybym szła spać razem z nim, ewentualnie godzinkę później też bym była rzeźka z samego rańca
a w doopie go mam!!! on widzi dziecko raptem godzinę, dwie dziennie i wie, co kiedy mu wyskakuje!!!!! aaaa tylko sie zdenerwowałam
) krem Balneum i go troszke smaruję po kąpieli tam gdzie się przesusza, nawet nie codziennie, jest super :-) Polecam

:-)
A nie da sie z moja polezec spokojnie, bo ledwo otworzy oczy to od razu krzyczy:-( taki krzykacz mi sie trafil
)
oooo moja tak samo...zamiast sobie spokojnie poleżeć, przecież ja leze obok z cycem na wierzchu;-):-), wiec teoretycznie szystko co trzeba jest na miejscu, to ona jeszcze z zamnkietymi oczami zaczyna popłakiwać i jęczećA nie da sie z moja polezec spokojnie, bo ledwo otworzy oczy to od razu krzyczy:-( taki krzykacz mi sie trafil![]()
I koniec spania jest;-)