reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

eeeeeeeeeeeetaaam upaaały? jakie upałyyyyy????:-p;-):-) własnie ze spinningu wróciłam:-D
szkoda ze nie widzicie jaka purpurowa jestem:-D na siłowni nie została bo jeszcze 2 minuty cwiczeń i udaru cieplnego bym chyba dostała:sorry2:... moze jutro uda mi sie wyrwać.
a serio to troche to słonce przesadza, masakra:szok: Ani@k ja Ci wspólczuje:shocked2: przesyłka odebrana, wszystko pasuje, ale brałam rozmiar wieksze niz nosiłam przed ciaza;-):-)

reklama
Ani@k,muszę przyznać,że zgadłaś:P):P)...dzis godzinkę leżałam na słonku:cool2::cool2:SERIO!!!!!!!!!!Ja uwielbiam takie pogody,upalne ,mega słoneczne!!!!:cool2:,wiadomo,w pracy to męczarnia jak cholera jest,bo duszno,człowiek cały upocony,ale pracować trzeba,więc nie narzekam,az tak bardzo;-).Ale mało tego,dzis jeszcze na kijkach byłam:tak::tak::tak:,wróciłam mokra jak szczur dosłownie!!!!!!!przeszłam 6 km.:tak:
kok.o,ja podejrzewam, jaka purpurowa jesteś:tak:,bo ja jak wróciłam z kijków to twarz miałam jak cos w rodzaju buraka:tak:
Aleksis,jak tam samopoczucie????????ból brzucha przeszedł troche??? Kciuki kochana ,kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Jutro z rana Adam jedzie do szpitala,do laboratorium......

Ostatnia edycja:
Czesc,
@ nie ma, bol plecow i w podbrzuszu jakby przeszedl. Ale dalej mam schize i latam z podpaska w kieszeni:) Jak przyjdzie to przyjdzie, nie zabije sie przeciez, co nie?:-D

Schizuje i tyle. Czytalam artykul na zeitonline.de o tym, ze embrion jest traktowany przez organizm matki jako wrog, z reszta tytul byl "Wrog w moim brzuchu"Napisano, ze 1/3 poronien jest spowodowana reakcja immunologiczna organizmu, a wlasciwie dysfunkcja komorek immunologicznych. I o tym, ze o powodzeniu zajscia w ciazy decyduja komorki NK w macicy

Jak ktos zna niemiecki to podaje linka Pränatalmedizin: Der Feind in meinem Bauch | Wissen | ZEIT ONLINE
I tak dalej madrzejsza nie jestem he he

Tak, zmarl dzis James Gandolfini... Mylse, ze jego tusza to tez byl jeden z powodow przedwczesnej smierci. Uwielbialam go w The Sopranos

o widzisz Aleksis właśnie o tym aktorze pisałam, ale mi nazwisko umknęło...Nooo szczupaczek to on nie był, pewnie tusza, ciśnienie wysokie plus ten żar z włoskiego nieba, no i zawał gotowy :-(
Jak @ nie ma...to i nie będzie!!!!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kasica ja przed ciążą tez potrafiłam wyleżeć na słoneczku:tak: a teraz mi przeszło:tak: opalaj się póki możesz, bo jak niedługo zaciążysz to się skończy wylegiwanie w pełnym słońcu:tak:
kok.o noo Ty to masz zdrowie kobito:szok::tak: ja po takim upalnym dniu to siedziałbym z nogami w miednicy z chłodną wodą, a nie katowała się jeszcze na siłowni:sorry2: pełny szacun:tak:
Ani@k przeżyłaś dzisiejszy dzień? ale Ci się trafiło...z brzucholkiem w takie upały:szok: mam nadzieję, że siedziałaś w cieniu, heee???;-)
a gdzie Muma przepadła? czyżby fryzjer jej fryzurkę skiepścił i nie ma humoru do nas zagladać? czy wprost przeciwnie?;-)
a Zuzanka ???
caterina?????? hooop hopppp....wie ktoś co u naszej piguły???;-)dawno jej nie było...czyżby zaciążyła i nie może się otrząsnąć ze szczęścia???:tak:
A ja konsumuję sobie kolacyjkę, popijam kakao i ledwo siedzę. Pokłóciłam się z eMem, zjem i idę spać, mam go gdzieś...:wściekła/y:
Do jutra!!!!!!!!!!

ps. właśnie doczytałam jak Ani@k przeżyła dzisiejszy dzionek:tak:

elooooo!!!
ja od 4 nie spie, Młoda wrzeszczy, marudzi, ryczy na zmiane..kurna, zła jestem przez to strasznie:wściekła/y: bo ja z tych,co jak sie nie wyspia to są wk..wieni:wściekła/y: No i nie wiadomo o co jej chodzi, jeśc-nie, spać-nie, pielucha czysta... najlepiej na rekach ponosic, ale o 4 rano nie bede sie zrywac zeby ksieżniczke w lektyce nosić..
no dobra, pomarudziłam sobie;-)

kto juz nie spi????:-)

ja mam na termometrze 24 st juz:szok:

Ostatnia edycja:
Hej,

U nas tez strasznie goraco..Olek spi w rampersie bez rekawkow przykryty flanelowa piwluszka.Nie mam sumienia pakowac go do spiworka a kocyk zrzuca z siebie ;)
Julka jest ze mna w domu choc dopiero za tydzien zakonczenie roku. Kiepsko sie czuje, boli ja glowa, brzuch , cisnienie jej 2 razy podskoczylo.Mam nadzieje ze to niw zaden wirus tylko np @ sie zbliza. Tak mi sie cos wydaje.
Ja bylam u fryzjera ale to znaczy ze wygladam tak samo:) Tylko troszke krotsze wlosy no i zero siwizny ;)
Dzisiaj chyba zrobimy Olciowi basenik z woda ale niestety pewnie bede musiala Wolfa zamknac bo tam gdzie woda tam on sie od razu pakujw i drapie pazurami w dno...

Trzymajcie sie ,.ciezarowki i dzidziusie prosze uwazac na slonce,
Aleksis &&&&&&&&&&&&&

My idziemy teraz na spacer ppki jest rzesko ;)
Buziaki:):)

helllo!!!
Witam się i ja...U mnie podobnie jak u kok.o tzn. Julek urzęduję od 6, nie od 4-tej jak Twoja Księżniczka, ale jak na niego to i tak wcześnie. Do tego w nocy były ajakieś jazdy...nie płakał, tylko budził się, rzucał po łóźeczku, co zasnął to się zrywał:baffled: Wydaje mi się, że to dlatego, że wczoraj podczas karmienia zadzwonił telefon, mam drugi na rozmowy do Polski i mój "mądry" M. zapomniał go wyciszyć. I jak się rozwył!!!! a tego jak nie zerwie:szok: No tak się przestraszył, że nie mogłam go uspokoić. I tak mi się wydaje, ze to od tego:baffled: Wzięłam go do siebie do łóżka, zasnął od razu, trzymał mnie za rękę:tak:Później przeniosłam go do łóżeczka, to znowu o 2-giej było jedzenie. No ogólni enoc z tych cięższych-jak dotychczas.
Pogoda jakaś dziwna, niby parno, duszno, a zero słońca...
My już spakowani, torby pojechały. tzn. jeszcze czekają na transport, ale już nie u mnie w domu. I całe szczęście, bo przejść się nie dało:szok: No i wyszło tego prawie 100 kg:szok::szok::szok: dobrze, że część zostaje juz w Polsce:tak:
Gatto
jak Gattinka? gorączka minęła??? a jak ona znosi upały?
Muma co to jest ten rampers???:confused: pytam, bo właśnie zastanawiam się w czym kłaść spać Julcia. Na razie spał w body z dł. rękawem, bez spodni, w śpiworku. Ale jest za ciepło, jak go położę w cienkich spodniach pod kocykiem, to się rozkopie choćbym nie wiem jak zawiajała pod materac. Najlepszy jest spiworek, ale nie mogę dostać takiego na lato, najlepiej z rękawkami cienkimi. Poszukam, moze w Polsce coś znajdę.
A Julcia to już kobietka się robi:tak: ojjj zacznie się...;-)
Zmykam, bo już się wydziera:baffled:
Miłego dnia!!!!

katiuszka rampers to taki bodziak ale z dłuższymi nogawkami.
rampers.jpg rampers_.jpg

Zlituj sie, w lecie w spiworku????:szok: Młoda spi teraz w bodziaku z krótkim rekawem, nie przykryta (bo wszystko rozkopuje, pieluche tez).Sprawdzam jej nogi to ma ciepłe zawsze;-) No ale u nas wczoraj termometr w sloncu pokazał 48 st:szok: W nocy tez ciepło jest.

Muma
jak to @ to mam nadzieje,ze tylko pierwsza taka bedzie, potem juz lzej Julka bedzie to przechodziła:sorry2: masakra... pamietam swoja pierwsza @, nie bylo najgorzej...za to potem musialam zwalniac sie ze szkoly i ledwo do domu dochodziłam, w autobusie ludzie patrzyli sie na mnie czy przypadkiem zaraz nie zemdleje;-)

Załączniki

• rampers.jpg
    rampers.jpg
    9,7 KB · Wyświetleń: 35
  • rampers_.jpg
    rampers_.jpg
    10,7 KB · Wyświetleń: 30
Ostatnia edycja:
reklama
Czesc,
Wlasnie gdzie reszta? Zuzanka?Gatto?

Katiuszka- Caterina na razie nie moze do nas pisac. Mysle, ze jesli napiszesz jej na priv czy FB to sie ucieszy

Ja juz po kawce, bolow czy boli brak, no i @ tez.
Pogoda pochmurna le cieplo

Jakie plany obiadowe? Ja dojem makaron z wlasnej roboty sosem pomidorowym z bazylia. Dodam jeszcze mozarelli i bedzie git.
Wczoraj moj blender wyzional ducha

Na razie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry