Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już teraz tak będzie i coraz gorzej 

a słuchała o 8 rano...no to skąd tu wziąć kolejną mszę? albo babcię przekonać, ze już się modliła? wymyślili, że nagrywali jej te msze i jak babci się zapomniało i się upominała, to jej puszczali. Pod koniec to już z 10 raz na dzień leciało to samo
nooo taka to ta starość...
też mówiła tacie że mama jej nic jeść nie daje, że ją bije (a sinkiaków w ogóle nie było).. no i pamiętam (byłam w 7 klasie) że tydzień przed jej śmiercią jakby odzyskała wszystkie siły witalne, pamięć i była taka jaką ją znałam sprzed czasu choroby..
w lipcu zaplanowałam pranie i prasowanie dla Dziecia.. pomoc się przyda 
cały czas mam jakąś dziwną presję, że musze wszystko dobrze zrobić, że jak coś będzie nie tak- to wstyd, że ktoś pomyśli, że nie daję rady...czy cuś
że co ze mnie za matka i takie tam...nie wiem skąd to mam...chyba przez ta moją szwagierkę z Polski..."uczona" pani doktor wszystko wie najlepiej, wszystko sama wiedziała, nikogo się nie radziła...a ja taka sierota, ze tesciową musiałam mieć do pomocy, a i tak kiepso było
nooo tylko, ze teraz wychodzi jaka była "szkolona". Syn ich ma 4 lata, a nie mogą sobie z nim poradzić!!! podobno takiego niedobrego dziecko to nie ma na osiedlu...teściowa mówi, że oni źle go wychowali, bo nie znał słowa "nie"...ale i tak jakoś czuję presję...
dlatego nie dziwcie się, że się w kółko dopytuję o pierdoły
hehe teraz będę chciała szybko chodzić spać 

a jeżeli chodzi o wizytę u gina.. być moze jeszcze nic nie bedzie widać.. ale kto wie???
&&&&&&&&&&&