ahoj
katiuszka ale masz w domu słodziaka i ja się na filmik załapałam... a ten uśmiech jego mnie powalił.
Takie dźwięki u dzieci mi się z robieniem kupki kojarzą
Zuzu mocno trzymam kciuki, grzej co trzeba i życzę Ci, by prezent na rocznice był ten wymarzony!&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ani@k mam pytanie, korzystasz w ciąży z tej poduchy?
http://ecsmedia.pl/c/motherhood-poduszka-kojec-dla-kobiet-w-ciazy-brazowa-m-iext21063028.jpg albo może któraś z mam korzystała i teraz wykorzystuje u malucha swojego? Daj oczywiscie znać po wizycie

, ja w pon zapisuje się do gin na NFZ, upłynie trochę czasu, zjem snickersa i pójdę na usg

ale czy to normalne
Muma to widzę ze dziadkowie dają nam popalić. Rozumiem Cie w 100%! Wytrwałości nam życzę

Tak samo jak u Ciebie moja babcia ma swoje dziecko, w postaci mojej mamy, znieczulica totalna...

Z moja babcia jest na obecna chwile tak ze przenieśli ją wg, niej z najgorszego szpitala we wro do lepszego

, jak ona to weryfikuje to nie wiem

, to juz od wt trzeci szpital gdzie jest, dwa robią przeróżne badania, wczoraj o 22:00 tomografia, rano usg jamy brzusznej i tak na okrągło...
Mogę ja odwiedzać, gorzej by było jakby chemie brała to wtedy nie. Jadę do niej po pracy, może uda mi się z lekarzem spotkać i wypytać...
Rano byłam u kosmetyczki, wyglądam jak człowiek, nie straszę

, dalsze przygotowania cery do ślubu;-)
Dostałam dziś ubranka z 51015, rewelacja, sprawiają uśmiech na twarzy
kasica gdzieś nam się zapodziała

miejmy nadzieje ze kijki cale;-)
ehh wracam do pracy, na szczęście do 16!