Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
,bo zmiana popołudniowa to kompletny nie wypał jest;-),ale nic się nie poradzi,ważne,że jest praca!!
,pewnie moczy dupsko w basenach termalnych;-),no i dobrze!!Jutro wieczorkiem wracają.
,bo co mu zależało???pamiętam jak moja siostra też na NFZ była na usg,zapytałą dr.czy może jej powiedzieć co widzi,to bez problemu powiedział,że jest dziewczynka!!bez żadnego "ALE"...więc troche dziwi mnie to...ale co lekarz to każdy ma swoje "dziwne zasady";-)
plan masz, wszystko oglądnięte i wybrane (wózek tez?:-)) wiec tylko klikać. ja tam nie wiem po co ten kosz mojzesza, skoro łożeczko mozna do sypialni wstawic... ale kazdemu według potrzeb;-) Ciesz sie teraz moja droga ostatnimi tygodniami z brzucholem bo potem to juz bedzie iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnaa bajka;-):-):-)
....
Chłopcy bawili się np tak , że Olek siedział a Piotruś pełzał i lizał mu stopy;-)
Oczywiście moje dziecko było zachwycone 

) ale powiedz, że używasz jakiegoś filtra please;-)
:-)
????????
mojżesza jednak nie będę kupować, w pokoiku bedzie stała sofka (rozkładana) i albo tam narazie będziemy spać albo łóżeczko (mam nadzieję że się zmieści) do naszej sypialni wstawimy..
ja narzekam na moją mieścinę ale usg gin ma w gabinecie i bywa tak że u magika wszystko widzę i u gina (nfz) też wszystko widzę (ma tv plaskie ;-)i pacjentki mogą bez odwracania głową spoglądać na to co gin akurat ogląda)
ale aż taka nieprzyjemna od samego rana nie będę i napiszę jeszcze raz uważaj: Caterina żyje, ale musimy na nią poczekać.. po prostu każdy musi mieć chwilkę czasu na coś co się akurat u niego dzieje

,tylko czy jest jakiś szczególny powód ,że nie udziela sie itd....
:-) słodko to musiało wyglądać ;-)

albo na odwrót!

mali fetyszyści:-);-)