• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

dobra,dobra,już nie pytam,nie będe dociekliwa......
Z tym badaniem to tak,że ta abstynencja to 2-7 dni powinna trwac.................a jak dzis będa "baraszki",to jutro za szybko,żeby oddać materiał do laboratorium.....:-(ja piernicze,juz się zaczynają "schody"......:-(

reklama
o to wasz protokół podzielony??? moze się coś zmieniło.. ja pamiętam że za jednym zamachem wszystko zrobiliśmy.. ja nawet kilka pytań więcej dostałam od proboszcza ;-)

Ani@k,wizytę i tak trzeba bedzie przesunąc o tydzień......
Dziewczyny,w których dc.wykonuję się badania hormonalne??tarczycę itd????
Szyszka,protokół????????..protokół to "pestka",nic strasznego!!!;-)Ani@k,dobrze mówi,że nie ma się czym stresować!!!!.......jak ksiądz jest jeszcze w porzadku,to tym bardziej!!!...tak było u nas!!ksiądz super,luzak,potem gadalismy juz o "wszystkim"praktycznie!!!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny,to jest tak:
FSH,LH-między 3-5 dc.
Estradiol,też między 3-5 dc.....
W tych dniach sie je wykonuje???Jest cos jeszcze o czym zapomniałam??(jakieś badanie)
A testosteron i progesteron???????Dziewczyny,jak orientujecie sie w które dni ma to byc zrobione,to prosze piszcie!!!!!!..............acha,o hormony tarczycowe też!!kiedy,co i jak!!juz dość dawno miałam to robione i nie pamietam

Ostatnia edycja:
kasica a nie robiłaś tych badań już z milion razy ?:hmm:
Co do abstynencji to wiem, że optymalnie jest 3 dni.

Szyszka -ja Ci z protokołem nie podpowiem:rofl2: ale wczoraj pisalas ile jeszcze Cię przybędzie , hmmm teraz jest ten kluczowy czas, że może Cię przybyć sporo:tak:

Jadłyście czekoladę Wedla Panna Cotta malinową ??? Mniamm:-p

Muma,no,"zabiję"Cię!!!!!!!!!!!!!;-)człowiek,ledwo co od słodyczy sie powstrzymuje,a Ty z Panna Cotta wyskakujesz?!!!!!!!!!!!!!!:szok::szok::szok::szok: hi hi!!a tak na marginesie,to nie nie jadłam...teraz ja takie gorąco to nieraz skusze się na loda,a tak to unikam słodyczy
Nie,nie Muma,ja te badania robiłam raz!!!!i to juz naprawdę dość dawno:-(:-(,także chciała bym je raz jeszcze zrobic,nawet jak w sierpniu do Invimedu pojedziemy,to będe miała "swieże"wyniki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry