• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

tere fere a jaka konsystencje robisz? moze za geste? ja daje takie połpłynne, że spływa z łyzeczki jak przechyle ją w dziobie.
No jak tak pluje to moze na kilka dni przerwe zrób z kleikiem/kaszką i potem jeszcze raz mu zaproponuj;-)

a! a stosujesz jeszcze doping wiwat i hurra megapochwały wyrażone ze szczesliwym usmiechem od ucha do ucha, jak tylko wezmie do dzioba ociupinke kaszki?:-) ja jeszcze dodaje do tego pogłaskanie po główce i buziaka za przełknięcie wiekszej porcji:-D

Ostatnia edycja:
reklama
tere fere wiesz co, tak se myśle, ze nie masz co sie na razie martwic. Tymek jeszcze maluśki jest, ledwo 4 miechy skonczyl i ma prawo nie chciec innego jedzenia niz mleko. Właściwie to na mleku tylko może jeszcze jechać;-) Probuj codziennie serwować mu różności ale bez coiśnienia, niech sobie kosztuje ociupinke, w koncu z czasem sie przekona do jedzenia inności:tak:

koko Dzięki kochana, chyba chciałam to usłyszeć , bo jakoś mi lepiej na duchu.;-) Okrzyki radości stosuję, ale głaskanie po głowie i buziaki nie. Wprowadzę zatem tę metodę również. Dziś to jabłuszko spróbuję i jak nie pójdzie to zrobię przerwę, bo na tą chwilę to cofamy się w tej kwestii, było lepiej.:baffled:

Jadłyście czekoladę Wedla Panna Cotta malinową ??? Mniamm:-p
ja lubię schogotten orzechową, tiramisu i ostatnio milke wiśniowo-jakąś tam jadłam, jak dla mnie za słodka.. a wedlowską muszę kupić bo nie próbowałam.. w ogóle ze słodkości to pączki lubię :-p i torcik czekoladowy z mojej ulubionej kawiarenki :happy: i pryncypałki i teraz kończę szarlotkowe krakuski :-D:szok: i do tego pepsi.. i jesteśmy z Synkiem zadowoleni ;-):tak:
Szyszka weź sobie kilka dni wolnego.. jak nie chcesz tracić urlopu to L4 tygodniowy na przykład.. 100% płatny a się wyśpisz.. bo teraz to będzie częściej się zdarzało.. choć mi dopiero po 30 tc spanie naszło :tak:
Kasica ja kiedyś czytałam o dziewczynie której lekarz kazał zrobić wyniki (właśnie jakieś tam hormony) i ona poszła do labo i je zrobiła.. podobno nie wiedząc nawet w jakim dniu cyklu.. a może dowiedz się jakie badania są konieczne, bo wydasz kasę a później będą Ci kazali zrobić całkiem co innego..
Prolaktynę robiłam między 3a5 dc ale później zdarzało mi się nawet po owulacji robić, wynik nieznacznie się różnił.. aaa i podobnież prl nie robi się już po obciążeniu, chyba że ostatni wynik prl był wysoki.. tak mi pani w labo mówiła.. zresztą poczytaj linki które Kok.o podała, tam dziewczyny pewnie podzieliły się dokładnie wiadomościami na temat badań...
Tere ja tu zgodzę się z Kok.o.. ja też myślę że ciut za wcześnie dajesz Timkowi kaszki.. jemu pewnie jeszcze mleko wystarcza.. :tak:
Kok.o! jakoś się dziś z Tobą zgadzam od samego rana :tak:

a zobacz w prawie pracy czy kobieta w ciąży nie może wychodzić na badania.. wiem że jakiś zapis kiedyś był.. wiedzą w pracy ze jesteś w ciąży więc na badania bedą Cię wcześniej z pracy wypuszczać.. i wtedy pośpisz..

A jeszcze koko i ani@k, w cale o tych kaszkach i kleikach i tych papkach to nawet bym nie pomyślała, tylko wszyscy trąbią, że po 4 miesiącu należy podawać. A może każdy dzieciuch ma inaczej...:happy:

szyszka a o której kończysz?

cześć Dziewczynki,
Tere - i ja się z dziewczynami zgodzę, Timek malutki jeszcze, ja bym się nie spieszyła, a bębnią, że do skończenia 6mies. wystarczy tylko cyc. Chcesz próbować - próbuj, ale nic na siłę, sprobuj za kilka dni

Ania - matko, Ty zaraz na finiszu:-D ucałować domek Patrysiowy od ciotki

Szyszka - niezła akcja z tym dochtorem, trafić teraz na takiego z powołania - cud! u mnie też co chwilę akcja z poradnią, wrr. chociaży morfologia małej - z rejonu lekarka interpretowała, że mała ma tendencje do spadków żelaza, póki co mam ją faszerować zielonymi warzywami, a we wrześniu kontrol. prywatny pediatra (do którego mam zaufanie 100%, ale drogi jest:crazy:) na dzień dobry zapytał skąd miała krew pobieraną. i skoro z palca to wynik jak najbardziej okej

Kok.o - jak tam Ewcia? daje pracować?

Muma - jakie słoiki Olusiowi podajesz? małe czy duże?

Kasica - podziwiam zapał do opalania. ja kiedys mogłam się smażyć, teraz nie wyleżę

Zuza - a Ty co? kiedyś z rana zawsze Twój wpis, a ostatnio się jakoś obijasz. nie mówiąc o Bzzz, która ma już zdaje się wakacje:tak::tak:

przyjemności Dziewczynki Wam życzę, za staraczki niesutanne &&&&&&&&&&&&&&

lecę, bo mi mała pod stół wlazła właśnie:-D

reklama
Alex__ Zuza się na Chorwację stroi ;-) no i jak zwykle zapracowana.. ciekawo czy się pojawi przed wyjazdem.. i kawki chyba już nie pije z rana.. :-(

Brzusio się pocałować nie dał.. nie sięgam.. dziś się też nie dała wbić strzykawka.. jestem bez codziennej dawki:baffled: ale magik powiedział że jak nie wstrzyknę to się nic nie stanie.. więc jestem spokojna..

Dziś się ze mnie eM rano śmiał.. bo obudziłam się w pozycji na wznak i się podnieść nie mogłam.. :zawstydzona/y: w sumie to nie kazał mi wstawać (robię mu kanapki) ale siku było silniejsze.. w nocy częściej na siku wstaję.. i potem w ciągu dnia odsypiam :dry::sorry2:

Szyszka śpisz???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry