• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
hej Babki!
czytam Was ale nie pisze, nie moge jakos do tego dojsc
Timek cudo!!!
Kasica-ja bym nic nie robila, bo jesli beda chciec miec wlasne badania, to kase diabli wzieli wtedy. Moze zadzwon do nich i zapytaj.
Badanie hormonow LH, FSH, testosteron, estrogen itd wykonuje sie okolo 3-5dc, zrob tez AMH.Progesteron okolo 7dnia po owulacji

Muma ah te dzisiejsze dzieci:-D Alex dumna mama, ze corcia taka sprytna:tak:

Ani@k to szok, ze to juz 32 tc!! WOw, ale ten czas leci.Tak samo Pieknaszyszynka-szkoda, ze nie znacie jeszcze plci. Ale wkrotce sie dowiemy. Ten zart jest super!!!Musze go sprzedac!
Kok.o Ewunia skapowala o co kaman, widze, ze jej apetyt dopisuje.Fajnie, moja bratanica tez sama sobie wlozyla lyche z rosolem jak sie bratowa"zawiesila" za dlugo:-)

Caterina do nas wroci na pewno.My czekamy, prawda?
Zuzanka pewnie chate pucuje na glanc?

A ja do pracy, troche zalatwiam, czytam w necie o Sycyli i ostrze sobie zeby na to dobre papu! mam nadzieje, ze wina mi nie bedzie wolno pic. Jesli @nadejdzie, to wypije Wasze i moje zdrowie! A jak!

Gatto????

My dzis pobudka 4.40 i bawimy sie...

alex -Gratulacje dla Martynki :-) Oli tez papa i do tego brawo a najlepsze jak pokazuje jaki jest silny - napreza muskuly i caly jest czerwony ;-) jemy na obiad ok.150 g ( dziele i mieszam z duzych sloiczkow) Deser tez raczej kolo tego. Dodaje mu tez teraz pare chrupkow kukurydzianych Hippa czy owoc w tym siatkowym gryzaku;-)
Na dzis mam jogurty z Nestle po 6miesiacu, zobaczymy jak to bedzie :-)

tere fere- Misio slodki a jaki zadowolony :-):-)

Szyszunia - no i masz z glowy protokoly, super :-)

Aleksis &&&&&&&&

No dobra , sprobuje go jeszcze przydusic cycem;-)

hej:happy:
no my tez od 6 sie bujamy, ja juz 2 kawe sobie robie bom nieprzytomna, a Młoda zadowolona sie bawi
alex dzieć w dzien raczej nie daje mi popracowac, musze wieczorami/nocami siedziec, zamiast wczesniej sie połozyc bo o 6 pobudka to slęcze przy kompie... eM jak wraca z pracy to tez jakoś nie wpadnie na to,zeby przejąć Młodą całkiem (ja wtedy skupilabym sie na pracy, a nie 2 min praca, 10 min zabawianie..i tak w kolko), bo on niewyspany:confused: A ja kur...a to wyspana jestem!:wściekła/y::wściekła/y:
eech, pomarudziłam sobie..

ide wypić tą kawke
humor mam dziś zje..ny, zła jestem :wściekła/y::wściekła/y::crazy:(chyba z tego niewyspania :dry:)
poczekam z pisaniem az mi minie:sorry:, papa

Ostatnia edycja:
kok.o - no tez ja do roku odpuszczam sobie temat pracy w domu. Wg mnie dziecko chodzace jest mniej absorbujace i meczace niz te gluty (nie trzeba ich nosic np)
Moj M tez wiecznie zmeczony po pracy a ja przeciez na urlopie :-):-) taki gatunek te eMy;-)
I wiecie rosnie mi kolejny M tj Oli :-):-) Julka jak robila papa to zawsze jak poprosilam o z usmiechem a ten jak ma.ochote i jest wyspany hahaha
Chyba cisnienie nie tegea bo tez nie mam sily cos...

Muma o kurka o 4.40??????????:szok::szok::szok: Oli wyspany, czy ząbki?? Oczy chyba miałaś jakby Ci piaskiem sypnęło...?!:-p

koko ja miałam ten sam problem z eMem, ale w weekend jest jego kolej i ma oczy na zapałki, bo ja jakoś potrafię uśpić małego i śpimy do tej 8ej,a eM o 6.00 pobudka. Teraz szanuje mój czas jak on wróci z roboty. Nawet teraz to wyrywa mi małego, bo twierdzi, że chcę go mieć dla siebie, a on też chce go wycałować i poprzytulać. Jak chcę mu dupkę zmienić, to mi zabiera i mówi, co myślisz że nie potrafię? No i mam luz.

hej!!!witam sie w pochmurny dzień!!!
Aleksis
,ale do kogo ja mam dzwonić o badania???????????My w sierpniu,po urlopie idziemy do Invimedu ,a wizytę.Wyniki robie sama dla siebie,bo już 2 lata jak hormonów nie robiłam:szok:,więc troche czasu minęło...a jak w sierpniu pojdziemy do lekarza,to chcę mieć jakieś świeże,aktualne wyniki,itd....
Dzis pojechałąm do laboratorium i zrobiłam,ale nie wszystkie.Bo częśc robi się w określonych dniach cyklu,więc za te nawet się nie zabierałam.Zrobiłam prolaktyne,która i tak co miesiąc kontrolować musze,zrobiłam TSH,FT4.I więcej nic.Bo czytałąm,że badania na tarczycę można robić obojetnie w jakim dc.
Aleksis,widzę,że juz też myślami jestes na urlopie!!!:-),to kiedy jedziecie????????
Ja juz też dni odliczam do wyjazdu...jeszcze troszkę,ale zleci!!!W sobote idę na stopy do kosmetyczki,pazurki mi zrobi,a bliżej wyjazdu chcę u rąk sobie zrobić:P)

Ostatnia edycja:
cześć kobitki

Aleksis no mam troszku pracy w domu przed wyjazdem ,pucuje domek i jakoś nie widać nic :no: a co do jedzenie regionalnego to ja też czytałam co w Chorwacji proponują dobrego :tak:zwłaszcza w tym rejonie co będziemy :happy:

Muma a ja dzisiaj dopiero zasnęłam ok 3 a wy prawie wstaliście :szok: coś nie mogę spać ostatnio i migrenę mam od piątku :baffled:

a do tego nic mi się nie chce.

kok.o
to powiedz swojemu eMowi ,że Ty też jesteś zmęczona i nie dospana ,no sorry!!!!:angry:

kasica jak do IUI badania to i tak będziesz robić je miesiąc lub w miesiącu podejścia do IUI .

dobra uciekam

Miłego dnia

reklama
hej

ja też mam problemy dziś z ciśnieniem.. ospała jakaś jestem:dry: zapas pepsi wypiłam.. i się chyba dziś wybiorę na torcik czekoladowy i jakieś latte..
Alex__ to Martyśka pewnie przy 'pa pa' puszcza przeuroczy cudny uśmiech, co??? ucałuj Ją i Cudnego Braciszka :****
Muma Oli wymiata!!!!!!!!!! jestem Jego fanką :tak::-)
Aleksis no leci czas strrrrasznie szybko!!!!!!!!!!!!!!! ale gdybym na urlop jakiś czekała to by się ciągnęło z kolei (chyba) no i myślę że nie będziesz jednak mogła pić wina &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Zuza ????? napisz chociaż czy się pakujesz czy już jesteś spakowana.. czy cokolwiek.. :sorry:
Kok.o współczuwam :sorry:
Kasica to nie rób już żadnych innych badań.. zrobisz to co Ci powiedzą na wizycie.. chyba że jak chcesz to rób na ślepo.. może coś się przyda..

aaa u mnie taki 'wiosenny' deszczyk pada.. okno mam otwarte na oścież, fajnie chłodzi mi wiatrek nogi.. no luz bluz..

Zuza napisała!!!!!!!!! <jupi>

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry