• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ja tez wyspana 9.30 pobudka, w pracy na 10:20, tak to ja mogę pracować, jak to powiedział mój eM promiennie wyglądasz:tak:
Wczoraj wieczorem na spontanie wybraliśmy sobie auto do ślubu, bo jeszcze do wczoraj mieliśmy naszym jechać, ale znowu nasze się przyda na zawiezienie gości... wiec jest takie
1.jpg2.jpg
popracuje troszkę , później wpadnę i poczytam co tam żeście napisały:-)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    47,6 KB · Wyświetleń: 33
  • 2.jpg
    2.jpg
    26,2 KB · Wyświetleń: 34
reklama
tere fere - w sumie nie wiem , trochę tam marudził ząbkowo ale potem rozbawił się na całego i nawalał mnie jakąś foremką po głowie:happy2:

zuzanka - nie wysilaj się zbytnio z tymi porządkami no chyba, że masz jakichś Chorwatów na wymianę w chacie;-):-D Ja zawsze jako tako ogarniam a jak wracamy z urlopu to wydaje mi się , że mam mega czystko i wielką chałupę i telewizor :-D Ale tak tylko przez jeden wieczór:-p

Ani@k - jeju 32 tygodnie !!!:szok: Ja w tym czasie byłam w szpitalu bo Olek chciał uciekać przez chwilkę ale w końcu jak się zasiedział to łooo matko:baffled::tak:Czego i Tobie życzę:tak:

U nas też dziś chłodniej , trochę świeci słońce przez chmury , teraz spacer robimy a potem nie wiem co,nie mam na nic siły jakoś. Aaa po po południu z kudłatym do weta na szczepienia chcemy maszerować - jakieś 6 km w dwie strony;-)

Miłego dnia !!!

Domyślam się,że w klinice skierują mnie też na badania.chciałam je zrobić po prostu,żeby sprawdzić,tak jak wspominałam wczesniej wyniki miałam robione 2 lata temu,więc je powtórzyłam.Więcej juz robic nie będę.
U nas tez dziś pochmurno i ..chłodno!!!:szok:,a było tak cudownie!!!!!!!!!!!!!:tak:
Szyszka,autko bardzo fajne!!!!!!!!!:tak:,choć jeśli chodzi o mój gust,to ja nie gustuję w tego typu autach.Ale to tylko i wyłącznie moje zdanie.
Zmykam cos przekąsić:)

szyszka, auto pierwsza klasa! Przybieracie jakoś?:tak: Kiedy Ty masz dokładnie ten ślub?

muma hehehehehe, musiało to zabawnie wyglądać. Zwłaszcza jak byłaś zaspana.:-D
Kobito taki kawał chcecie iść na szczepienie z psiną?

kasica, a jakie auta lubisz? Sportowe, czy terenowe?

U nas dziś spokojnie. Mały na macie leży, troszkę się kimnęliśmy, ale krótko. Idę piec jabłuszko dla Timka. Może dziś też ochoczo zje;-)

jestem z zakupów ,wstawiam obiad i biorę się za tą nieszczęsną łazienkę, no myślałam ,że jak będzie nowa to z ochotą będę sprzątać a tu doopa jak nie lubiłam myć łazienek tak nie lubię :baffled:

Muma tak zawsze jest , jak wracam to tak fajnie jednego dnia a później mam wrażenie ,że wszystko zakurzone jest :confused:;-)
Ani@k no ja już mam przygotowane rzeczy i kosmetyki do spakowania ,mój M wczoraj zakupy zrobił więc mogę i jego pomału pakować :happy::tak: a kawki normalnej nie możesz jednej się napić?:no:

ja też zasypiam więc biorę się za sprzątanie i obiad jeszcze dzisiaj muszę jechać z M do wujka ehhh nie chce mi się :dry::dry::dry:

tere fere - no tak to na wsi jest, kawał drogi wszędzie;-) Ale spacerek dobrze nam wszystkim zrobi, a psina nie lubi jeździć samochodem bo to go podwójnie stresuje:baffled:

zuza - tak masz rację, na drugi dzień odkrywam że jednak jest syf :-D

szyszka - fura zatwierdzona:tak:

Dziś u nas we wsi ma się zjawić nowa firma śmieciowa, wory się piętrzą przed wszystkim domami ale u nas najwięcej, Oli ma w tym swoją zasługę:-D

dzięki Muma:-):-) jestem spokojniejsza mając wasz akcept:-D
tere fere 31/08/13
Mamy juz kupione tablice: przód Para Młoda, tył Minia&Minio:-D:-D To bedzie całe nasze przystrojenie, to autko jest za piekne, ja nie lubię wystrojonych aut w te kwiaty;-)

aaaaa nie pisałam wam wczoraj , bo w sumie to ciężko mi wyczuć czy to to, ale są chwile, ze odczuwam ucisk lekki pod prawym żebrem, jakby bobuch się przeciskał, a jak eM przytyka uszko to przelewa i bulgocze mi tam dosyć ostro:tak:

Ostatnia edycja:
muma no to psina zmusza Was do niezłego ruchu, w sumie 12km, to kawał! Lubię chodzić, ale po górach, po płaskim mniej, choć też lubię. :-) A w jakiej mniej więcej okolicy mieszkasz?

zuzanka ale Ci zazdroszczę, że już się pakujesz. My dopiero za 3 tygodnie. Choć szybko zleci. Wy jedziecie autem?:-p

szyszka
, to takie zakończenie wakacji. Dosyć huczne....hihihihih Kurczę muszę sobie przypomnieć co ja miałam na tablicach samochodowych. Nie pamiętam, kurczę. A też coś fajnego. A ten ucisk będzie jeszcze większy jak tam się bobuch ulokował. Ja pod koniec to czułam jakby mi kołek między żebra wsadzili i rozpychali gdy siadałam. A że pracowałam do końca, to musiałam bardzo dziwne pozycje przybierać, żeby mnie nie nawalał po prawych żebrach. :-D

Już wiem z przodu auta była tablica droga do raju, a z tyłu koniec wolności...hihihihi

tere autkiem jedziemy we dwójkę , z Nami drugim dużym busem jadą znajomi później dojeżdza kuzyn mojego M z dziećmi i żoną ekipa duża na urlop się wybrała. :tak:;-)

szyszunia auto fajne :tak:chodź ja z przodu mały delikatny kwiatek bym dała :tak:

Muma
no Oluś pewnie śmieci za Was wszystkich?

reklama
zuza no to zazdroszczę. My w tym roku dzieciowo jedziemy, myślę że fajniej by było gdybyśmy sami rodzinką pojechali. Ale trudno,fajniejsze jeszcze wakacje wrześniowe nam zostaną.:tak:
Nudno mi dzisiaj jakoś, nikt do mnie nie pisze, nie dzwoni, nic mnie dziś nie czeka ciekawego, Timi usnął, a ja posprzątałam w domku i siedzę. Nawet w pudle nie ma co pooglądać, bo tylko odmóżdżacze typu dlaczego nie, ukryta prawda i inne syfy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry