• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
A to ładne miejsce, pozazdrościć kochana. A 6km, to stanowczo mniej:tak: NO i jesteśmy prawie sąsiadkami. Bo ja na Kurczakach w Łodzi stacjonuję...

Ostatnia edycja:
Hej babolki. Sorki, ze sie nie odzywam, ale wyobrazcie sobie, ze od poniedzialku jestesmy w gorach. Wlasciwie tak na wariackich papierach zalatwilismy sobie kwatere, potem ekspresowe pakowanie w niedziele ( lo matulu ile tego bylo!!) i w poniedzialek juz tu bylismy:)
Mloda spi tu jak susel;) to chyba to gorskie powietrze;)
Buziaki dla wszystkich!!

Gatto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!,ale Ci dobrze(tzn,Wam:P))!!!!!!!!!!!!!!!GÓRY??!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!o boszeeeeee!!już się rozmarzyłam....na te Prześliczne widoki jakie tam są!!jeju,ale Ci dobrze,serio no!!!ach..."zazdraszczam "Ci normalnie no!!;-);-);-)jeju,ale fajnie!!A gdzie dokładnie jesteście??jaka pogoda ??No małej to na bank klimat służy,nie ma innej opcji:tak:.Ja tez juz odliczam dni do naszego wyjazdu!!!!:tak:.Życzę miłego wypoczynku!!!!!!!!!!!!!!:-)

hej

Muma no wczoraj wyszłam na deszcz.. jedyny plus wyprawy to to że oddychało się fajnie.. zakupiłam kawałek torciku, wzięłam na wynos macchiato i ledwo doszłam do domu (kawiarenkę wolnym krokiem mam jakieś 5-7 minut od bloku) później musiałam zmyć podłogę bo się coś wylało i nie mogłam na to patrzeć i.. myślałam że już nic więcej nie zrobię, brzuch się zrobił mega ciężki, jak robiłam mały krok - bolało, się trochę wystarszyłam ale poźniej przeszło.. uffff..
Zuza ja kawoszem nigdy nie byłam, dlatego mam w domu jakąś napoczętą paczkę cappucino, kawę sypaną którą pije tylko moja Mama.. dlatego raz na jakiś czas wybieram się właśnie do kawiarenki uzupełnić smak/brak kawy.. no i muszę mieć dużo mleka.. sama kawa dla mnie jest niestety za mocna :zawstydzona/y: a że oni mają tam włoskie odmiany kawy - uwielbiam czasem popić do czegoś słodkiego..
Szyszka auto ekskluziw :tak: ja tak jak Zuza.. dałabym jakiś akcent kwiatowy :sorry2: z miętową wstążką ;-)
Gatto łeee to wypoczniecie za wszystkie czasy :tak: ale należy się Wam :tak: ucałuj Cristi :***
Kok.o a dziś już lepszy humor???? jak by co zapraszam do mnie, będziemy chodzić do tej fajowej kawiarenki.. tzn. Ty będziesz chodzić a ja z Ewcią będziemy w wózku siedzieć i Ty bedziesz nas przemieszczać:tak: później będziesz się mogła zajmować pracą - a ja pogaduszkami z Ewunią, co Ty na to????
Tere a nie szkoda Ci tak siedzieć na tych kurczakach???? biedaki.. tchu pewnie złapać nie mogą.. ;-):-):-p

dziś jadę do Mamy.. więc może mnie później nie być..
miłego dnia Lalki:-)

hej witam się i ja

wróciłam z targu ,bo jakieś warzywka do domu się przydadzą ,kupiłam goloneczkę wp dla mojego M zapeklowałam i na niedzielę zrobię mu taką pieczoną na chrupko :tak:;-)

Ani@k a ja piję czarno espresso ,nauczyłam się przy tej diecie i powiem Ci ,że ja lepiej się czuję po niej ,bo po latte rzuch mnie zawsze bolał ale Pani dr powiedziała ,że to jest dlatego ,że mam nie tolerancję laktozy i mleko mnie wzdyma i brzuch boli :-(więc moje latte ulubione poszło w odstawkę :wściekła/y:

a brzucholek pewnie już duży i ciężki ,kurka jak szybko minęło ja to nie dawno pamiętam jak Muma mówiła Nam że w ciąży :tak: ehh jak ten czas leci

tere przyjedź do mnie ja dam Ci zajęcie i nie będziesz się nudzić :-p;-)

kawka....

Witam się piątkowo :-)

My zaraz z Julą mkniemy na nasz targ wiejski i stragany z ciuchami, może sobie kieckę na plażę strzelę:tak::-D

Gatto - super, że odpoczywacie :tak:

zuza - kurczę smaka mi narobiłaś tą golonką a miała być dieta od dziś :baffled:;-)

Ani@k już teraz to naprawdę leż i pachnij , nie przemęczaj się , acha powiem Ci , że ja w 34 tc już byłam spakowana :happy2:

tere -
musicie nas odwiedzić z Timusiem ale to już chyba po urlopie, my też mamy w I połowie sierpnia:cool::-)

Wszystkim życzę miłego dnia !!!

KATIUSZKA TY BABO MIAŁAŚ PRZYSŁAĆ SMSA :wściekła/y::-)

reklama
Zuza mam w pokoju w pracy dziewczynę, która jak jej się chce pić latte to pije nawet takie z saszetki, ale jak np. boli ją brzuch to mam czasami kilka dni wykłady na temat tego jak kawa z mlekiem szkodzi zdrowiu (mamy fajne latte w pracy w dystrybutorze, takie za 2 zeta za kubeczek) i pije wtedy espresso.. ja wyczulona jestem i taka kawa bez niczego wywołuje u mnie palpitacje i trzęśnięcie się rąk (trzęśnięcie.. heh jakie ja słowa wymyślam..) też mi smaka tą golonką narobiłaś :tak:
Muma :szok: ja chyba wcześniej zacznę prać ciuszki :tak: choć moja Siostra mówiła ze bez problemu jakby coś się ruszyło to Ona mi wypierze i przywiezie do szpitala.. teraz mam np. wizję wiecznego deszczu i jak sobie tak pomyślę ze nie w słońcu by mi miały schnąć ciuszki :baffled: yyyyyy chyba jutro zabiore eMa na zakupy tzn. kosmetyki dla Dziecka i pieluszki pampersy.. nie myślałam ze tak szybko zleci czas aby zaczać pakowanie..

dobra, ja lecę się szykować bo zaraz jadę do Mamy.. będziemy robić (tzn. one będą robić:-p) naleśniki z jagodami i podobno mają pierogiiiiiii się objem dziś chyba...

do później :happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry